Animals Mahjong – Egy állati jó kaland vár!

1K0.00
 

Népszerűségét kétség kívül széles, az állatok és a mahjong játékok kedvelőiből összeálló célközönségének köszönhet az Animals Mahjong.

A játék roppant egyszerű: akár a többi mahjong variációban, itt is az azonos mintájú kövek összepárosítása a cél, csak jelen esetben nem különféle motívumok, hanem állatok képei vannak az elemeken. A dolgunk nem egyszerű, mert rengeteg féle állat szerepel a repertoárban, vannak például háziállatok (tyúk, malac, ló stb.) és vadállatok (teve, bivaly, zsiráf, panda, papagáj, majom, jegesmedve stb.) is. A megfelelő hangulatról a barátságos grafika és a különböző állathangokkal tarkított, az őserdők atmoszféráját idéző háttérzaj gondoskodik – utóbbi egyesek számára bejöhet, másokat viszont zavarhat, de szerencsére van lehetőség a kikapcsolására.

Összességében az Animals Mahjong egy szuper logikai játék, és akár oktató célzattal is használhatjuk, ha szeretnénk, hogy a külsejük alapján könnyen felismerje gyermekünk a különféle állatokat.

Animals Mahjong – Egy állati jó kaland vár!

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb Animals Mahjong – Egy állati jó kaland vár! közösségében!
Irány a játék!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Most egy gonosz királynővel lesz dolgod. Segíts Helen menekülésében! The Damned Queen5.01KMost egy gonosz királynővel lesz dolgod. Segíts Helen menekülésében! Fuss az ételedért! Wigman Big Run5.0243Fuss az ételedért! Foglalkozz a kis kutyáddal! Cute Puppy Care0.031Foglalkozz a kis kutyáddal! Tanulj meg okosan takarítani! Smart Cleaning1.8869Tanulj meg okosan takarítani! Ismerd meg Tokióban milyenek a hörcsögök! Tokyo Guinea Pop0.047Ismerd meg Tokióban milyenek a hörcsögök! Misztikus keresés és kalandozásban lehet részed most. Te készen állsz?Behind Iron Doors0.0248Misztikus keresés és kalandozásban lehet részed most. Te készen állsz?Készülj egy nyári kalandra. Egy szuper tábor vár rád! Summer Camping0.0235Készülj egy nyári kalandra. Egy szuper tábor vár rád! Próbáld ki az extrém tollasozást! Stick Figure Badminton 20.026Próbáld ki az extrém tollasozást! Kutasd fel a vár tömlöcét. Érdekes keresgélés vár rád! Castle Dungeon0.0377Kutasd fel a vár tömlöcét. Érdekes keresgélés vár rád! Száguldozz egy nagyot! Don't crash0.042Száguldozz egy nagyot!
Keresd meg a titkos naplót. Mindent megtalálsz benne! Secret Notebook1.0476Keresd meg a titkos naplót. Mindent megtalálsz benne! Mutasd meg mekkora kosaras vagy! BasketBalls Level Pack0.071Mutasd meg mekkora kosaras vagy! Nézd szembe a félelmeiddel és győzd le őket nálunk! Playing with fear1.0568Nézd szembe a félelmeiddel és győzd le őket nálunk! Focizz és buborékozz egyszerre! Soccer Bubbles0.0670Focizz és buborékozz egyszerre! Szabadítsd ki a búvárt! Fancy Diver1.0294Szabadítsd ki a búvárt! Keresgélj most a vadnyugaton. Vigyázz veszélyes lesz! Invisible Gang3.33KKeresgélj most a vadnyugaton. Vigyázz veszélyes lesz! Egy hatalmas Zuma vár rád! Te is várod már? Sparkle 22.8658Egy hatalmas Zuma vár rád! Te is várod már? Állítsd meg a hősöket online! Kill the Heroes0.0141Állítsd meg a hősöket online! Kapcsolódj ki a szabadban! Lost in the wild3.3360Kapcsolódj ki a szabadban! Ismét egy keresés vár rád! Most kártyákkal! Card collection1.0468Ismét egy keresés vár rád! Most kártyákkal!
Egy újabb pasziánsz játékkal várunk! Freecell Duplex3.5623Egy újabb pasziánsz játékkal várunk! Ismerd meg a robot rendőr vas párducot! Ilyen dologgal még sosem találkoztál! Robot Police Iron Panther0.082Ismerd meg a robot rendőr vas párducot! Ilyen dologgal még sosem találkoztál! Deríts fényt egy összeesküvés-elméletre. Vajon nem is összeesküvés? Conspiracy Story3.75KDeríts fényt egy összeesküvés-elméletre. Vajon nem is összeesküvés? Buborékozz most egy erdőben! Egy újabb buborékos játékkal várunk! Bubble Woods2.81KBuborékozz most egy erdőben! Egy újabb buborékos játékkal várunk! Tudd meg mi történik a folyóban! Misztikus dolgok várnak rád! Mysterious River5.0588Tudd meg mi történik a folyóban! Misztikus dolgok várnak rád! Ismerd meg a varázsló szabályait. Vigyázz nem lesz egyszerű!Wizards Rules1.0710Ismerd meg a varázsló szabályait. Vigyázz nem lesz egyszerű!Dolgozz egy repülőtársaság dizájnereként! Tina Airlines0.0213Dolgozz egy repülőtársaság dizájnereként! Derítsd ki mi történik a falak mögött! Fort of Secrets1.5479Derítsd ki mi történik a falak mögött! Segíts a boldog pandának. Ha szereted az állatokat akkor biztosan szeretni fogod ezt a játékot is. Happy Panda0.0170Segíts a boldog pandának. Ha szereted az állatokat akkor biztosan szeretni fogod...Autókázz az élményért! Töltsd el ezt a pár percet autókázással! Adventure Drivers5.0318Autókázz az élményért! Töltsd el ezt a pár percet autókázással!
Hűsölj egyet az erdőben. Kellemes mahjongozásra is lesz lehetőséged! Forest Mahjong1.0634Hűsölj egyet az erdőben. Kellemes mahjongozásra is lesz lehetőséged! Hajts végre egy fül műtétet! Vigyázz nem lesz egyszerű a dolgod! Funny Ear surgery1.0194Hajts végre egy fül műtétet! Vigyázz nem lesz egyszerű a dolgod! Kellemes kikapcsolódásra hívunk. Látogass el egy virágos házikóba. Little Flower House5.02KKellemes kikapcsolódásra hívunk. Látogass el egy virágos házikóba. Ismered a Guitar Hero-t? Most kipróbálhatod a zongorás verzióját! Perfect Piano0.0858Ismered a Guitar Hero-t? Most kipróbálhatod a zongorás verzióját! Készítsd el a tökéletes vacsorát párodnak. Sajátítsd el ezt a csodálatos receptet! Romantic Recipe1.3926Készítsd el a tökéletes vacsorát párodnak. Sajátítsd el ezt a csodálatos receptet!...Használd a vizet a győzelemhez! Most vízzel kell megoldanod a feladványokat! Water Werks3.31KHasználd a vizet a győzelemhez! Most vízzel kell megoldanod a feladványokat! Ismerkedj meg a logisztika világával! Logistics Inc3.7272Ismerkedj meg a logisztika világával! Nézd meg milyen egy tökéletes barátság! Perfect Friendship4.05KNézd meg milyen egy tökéletes barátság! Csodálatos grafika és nagyszerű Zuma vár rád. Ne hagyd ki! Totemia: Cursed Marbles4.52KCsodálatos grafika és nagyszerű Zuma vár rád. Ne hagyd ki! Ismerd meg az indiánok világát egy kis keresgélés közben. Nagy kaland vár rád! The Lost Outlander5.01KIsmerd meg az indiánok világát egy kis keresgélés közben. Nagy kaland vár rád!
Most képeket kell összeraknod. Te képes vagy rá? Tiki Totems Quartet2.6642Most képeket kell összeraknod. Te képes vagy rá? Ismerd meg a fogaskerekek világát és fejtsd meg a feladványokat nálunk! Gears3.8503Ismerd meg a fogaskerekek világát és fejtsd meg a feladványokat nálunk! Kalózkodj nálunk! Most a kalózokkal keresgélhetsz! Under the Pirate Flag0.02KKalózkodj nálunk! Most a kalózokkal keresgélhetsz! Keresd meg az ellopott tárgyakat. Felbecsülhetetlen értékű tárgyakról van szó! Precious Collection3.31KKeresd meg az ellopott tárgyakat. Felbecsülhetetlen értékű tárgyakról van szó! Utazd körbe a világot íjászkodás közben! Archery World Tour0.0332Utazd körbe a világot íjászkodás közben!