CharmFarm, a tavasz illata

7170.00
 

Friss esemény! Érzed a tavasz illatát a levegőben?

A tavasz lassan, de biztosan megérkezik és ezzel együtt egy új barát is vár téged: Maneki Neko, a jó szerencse macskája. Ez majd megédesíti a tavaszod és sok új és nagyszerű feladatot valamint rengeteg gyönyörű dolgot hoz neked.

Alakítsd át bűbájos farmodat a tavaszi virágok tengerévé és hagyd magad elvarázsolni illatukkal. A tavasz mindjárt itt van, ne maradj le az új, mágikus CharmFarm eseményről!

CharmFarm, a tavasz illata

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb CharmFarm, a tavasz illata közösségében!
Ingyen játszom!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Öltöztesd fel most az insta-lányokat! Egy újabb öltöztetős játék vár rád! Instagirls Dress Up0.021Öltöztesd fel most az insta-lányokat! Egy újabb öltöztetős játék vár rád! Itt tényleg nem lesz könnyű a dolgod! Tedd próbára magad! Vegetables Farm0.0121Itt tényleg nem lesz könnyű a dolgod! Tedd próbára magad! Építsd ki a gyöngybirodalmad! Gazdagodj meg most gyorsan! Merge Jewels0.053Építsd ki a gyöngybirodalmad! Gazdagodj meg most gyorsan! Vegyél részt egy hatalmas háborúban és bizonyítsd be milyen jó stratéga vagy! Epic War 40.091Vegyél részt egy hatalmas háborúban és bizonyítsd be milyen jó stratéga vagy! Tanulj meg repülni pingvin létedre! Learn to Fly 20.049Tanulj meg repülni pingvin létedre! Tetris-ezz most kicsit másképpen! Így is jó lesz!1000 Blocks4.5108Tetris-ezz most kicsit másképpen! Így is jó lesz!Az elveszett szigeten ismét a segítségedre van szükségünk! Lost Island 31.62KAz elveszett szigeten ismét a segítségedre van szükségünk! Legyél most felvágós! Na persze nem úgy! Fat slice 20.0165Legyél most felvágós! Na persze nem úgy! Buborékozz most kalózokkal. Hatalmas kaland vár rád! Pirate Bubbles3.75KBuborékozz most kalózokkal. Hatalmas kaland vár rád! Dolgozz egy csoki boltban. Most aztán kiderül mennyire ismered a csokikat! Chocolate Shop1.0198Dolgozz egy csoki boltban. Most aztán kiderül mennyire ismered a csokikat!
Próbáld ki magad milyen sofőr lennél. Most a maffiának dolgozva! Mafia City Driving2.8464Próbáld ki magad milyen sofőr lennél. Most a maffiának dolgozva! Egyiptomi pasziánsszal várunk ismét! Egypt Pyramid Solitaire5.02KEgyiptomi pasziánsszal várunk ismét! Mahjongozz az űrben most 3D-ben! Ennél kevés jobb dolog van! Space Cubes3.3669Mahjongozz az űrben most 3D-ben! Ennél kevés jobb dolog van! Ugorj ki a bányából! Vigyázz sárkányok is lesznek! Jumping Miner5.0204Ugorj ki a bányából! Vigyázz sárkányok is lesznek! Mahjongozz egy gyorsat. Ha nincs sok időd ezt neked ajánljuk! Jolly Jong Blitz1.0410Mahjongozz egy gyorsat. Ha nincs sok időd ezt neked ajánljuk! Pasziánszozz egy kellemes forró tea mellett. Kapcsolódj ki nálunk! Cup of Tea Solitaire2.5493Pasziánszozz egy kellemes forró tea mellett. Kapcsolódj ki nálunk! Törd szét és gyűjtsd be a gyémántokat! Crash it1.3904Törd szét és gyűjtsd be a gyémántokat! Ugrálj a dzsungelben! Most akár meg is gazdagodhatsz! Jungle Jump0.0167Ugrálj a dzsungelben! Most akár meg is gazdagodhatsz! Buborékozz most Egyiptomban! Itt még érdekesebb lesz! Egyptian Marbles4.3918Buborékozz most Egyiptomban! Itt még érdekesebb lesz! Fejleszd reflexeidet nálunk! Itt villámgyorsnak kell lenned! Shell Challenge0.0101Fejleszd reflexeidet nálunk! Itt villámgyorsnak kell lenned!
Mahjongozz most cuki kutyákkal! Ez kihagyhatatlan! Jolly Jong Dogs2.4361Mahjongozz most cuki kutyákkal! Ez kihagyhatatlan! Ali Baba nem csak a rablásban volt ügyes, hanem pasziánszban is. Te az vagy?Ali Baba Solitaire3.85KAli Baba nem csak a rablásban volt ügyes, hanem pasziánszban is. Te az vagy?Kötögess az egereknek. Most élelemről is szó lesz! Mouse Connection5.0297Kötögess az egereknek. Most élelemről is szó lesz! Mahjongozz ismét kínait! Ebéd helyett azért nem ajánljuk, de ha kikapcsolódnál, akkor annál inkább. Shisen-Sho3.51KMahjongozz ismét kínait! Ebéd helyett azért nem ajánljuk, de ha kikapcsolódnál, akkor...Új nap újabb kihívás újabb logikai játék. Próbáld ki!  Daily Star Battle5.0386Új nap újabb kihívás újabb logikai játék. Próbáld ki! Tedd próbára a matektudásodat és a gyorsaságodat! Rapid Math0.01KTedd próbára a matektudásodat és a gyorsaságodat! Dolgozz most egy pizzériában! Legyél te a legjobb dolgozó! Pizzeria3.0330Dolgozz most egy pizzériában! Legyél te a legjobb dolgozó! Minden nap egy újabb kihívás! Tedd próbára magad ebben a logikai játékban is! Daily Hexnum5.0743Minden nap egy újabb kihívás! Tedd próbára magad ebben a logikai játékban is! Kösd össze a színes elemeket. Vigyázz nem olyan egyszerű, mint aminek hangzik!Neon Stream5.0646Kösd össze a színes elemeket. Vigyázz nem olyan egyszerű, mint aminek hangzik!Kapcsolódj ki egy kis horgászással! Fishing Trip4.2614Kapcsolódj ki egy kis horgászással!
Vegyél részt egy őrült roncs derbin!  Crazy Demolition Derby V10.0ØVegyél részt egy őrült roncs derbin! Egy hatalmas puzzle vár rád. Te meg tudod oldani? The Travel Puzzle4.34KEgy hatalmas puzzle vár rád. Te meg tudod oldani? Zuhatagozz most nem pontra, hanem időre! Jolly Jong Blitz 20.0606Zuhatagozz most nem pontra, hanem időre! Egy újabb matekos logikai játék. Te készen állsz rá? Daily 15 Up0.0267Egy újabb matekos logikai játék. Te készen állsz rá? Egyszerű memória játék cuki figurákkal. Főleg gyerekeknek ajánljuk. Look Look5.0233Egyszerű memória játék cuki figurákkal. Főleg gyerekeknek ajánljuk. Most a konyhában van rád szükség. Találd meg a tárgyakat! Hidden Kitchen2.82KMost a konyhában van rád szükség. Találd meg a tárgyakat! Szuper ősi pasziánszra hívunk. Ne hagyd ki! Ancient Rome Solitaire3.81KSzuper ősi pasziánszra hívunk. Ne hagyd ki! Építs hatalmas tornyokat! Vigyázz nem lesz egyszerű! Tower Town4.5307Építs hatalmas tornyokat! Vigyázz nem lesz egyszerű! 100 pályányi mahjongozás vár rád! Mire vársz még? Jolly Jong One2.81K100 pályányi mahjongozás vár rád! Mire vársz még? Cuki logikai játék. Ez biztosan kikapcsol! Match all Zoobies0.0422Cuki logikai játék. Ez biztosan kikapcsol!
Extrém nehéz logikai játék! Ez tényleg próbára fog tenni! Extreme Vexed0.0428Extrém nehéz logikai játék! Ez tényleg próbára fog tenni! Ismerd meg az Inkák pasziánszát. Ez biztosan tetszeni fog!Inca Pyramid Solitaire4.12KIsmerd meg az Inkák pasziánszát. Ez biztosan tetszeni fog!Segíts egy elveszett majmon! Monkey in Trouble 21.0448Segíts egy elveszett majmon! Menekülj ki az erdőből most logikusan! Escape the Forest0.0900Menekülj ki az erdőből most logikusan! Most ismét lufizhatsz, de most nagyobban gondolkozz! Balloonz0.0700Most ismét lufizhatsz, de most nagyobban gondolkozz!