Crush Pixel Mania Online – Válts retro módba!

6K0.01
 

Típus: logikai, zuhatagjáték, retro

Ha már unod a modern, szépen kidolgozott grafikával bíró játékokat, vagy csak szimplán kedved támadt egy kis múltidézéshez, akkor mindenképp érdemes kipróbálnod a Crush Pixel Maniát, ami már a nevében is hirdeti retro mivoltát.

Egy egyszerű zuhatagjátékról van szó, aminek a lényege, hogy legalább három azonos elemet kell egymás mellé tennünk a pontszerzéshez, és a lehető legtöbb pontot kell begyűjtenünk az idő lejártáig. Egy szint teljesítésének feltétele a sötétszürke hátterű elemek kiforgatása is, tehát bőven van mire figyelni a pixelrengetegben.

Ha több azonos alakzat kerül egymás mellé, több pontot kapunk, illetve bombákkal is megjutalmaz minket a játék, amiket felrobbantva kicsit változtathatunk a felálláson. Egy kalapácsot is segítségül hívhatunk a pályák sikeres teljesítése érdekében – persze csak korlátozottan zúzhatunk vele.

A játék jobb felső sarkában lévő menüsor lehetőséget nyújt szünet tartására és az aktuális kör újrakezdésére is, a nagy „HINT” feliratra kattintva pedig segítséget kérhetünk, ha netán elakadnánk az alakzatok rendezgetése során.

Jó szórakozást és nosztalgiázást!

Crush Pixel Mania Online – Válts retro módba!

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

Crush Pixel Mania Online – Válts retro módba!

közösségében!
Irány a játék!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Kirándulj egyet velünk és fedezd fel ezt a csodálatos helyet! River of Joy5.059Kirándulj egyet velünk és fedezd fel ezt a csodálatos helyet! Segíts ezen az elveszett cicán. Szüksége van rád! Lost Kitty go home0.022Segíts ezen az elveszett cicán. Szüksége van rád! Vegyél részt egy igazi Mars expedíción!Mission to mars coloring0.017Vegyél részt egy igazi Mars expedíción!Mahjongozz most kártyákkal. Így még jobb!Match solitaire0.035Mahjongozz most kártyákkal. Így még jobb!Buborékozz a majmokkal!Monkey bubble shooter0.033Buborékozz a majmokkal!Segíts a majmoknak!Monkeys ropes party0.05Segíts a majmoknak!Őrült szépítkezés vár rád. Te készen állsz? Miss charming unicorn hairstyle0.02Őrült szépítkezés vár rád. Te készen állsz? Segíts a bűnözők elkapásában, most matekozással!Math dog integer addition0.011Segíts a bűnözők elkapásában, most matekozással!Készen állsz egy sakkozásra? Most kiderül!Master chess multiplayer0.021Készen állsz egy sakkozásra? Most kiderül!Dámázz egyet velünk! Master checkers multiplayer0.011Dámázz egyet velünk!
Válj a mahjongozás királyává!Mahjong king0.023Válj a mahjongozás királyává!Tedd próbára gyorsaságodat egy kis futással!Magic dash0.03Tedd próbára gyorsaságodat egy kis futással!Tanulj el pár trükköt a maffiától!Mafia biliard tricks0.03Tanulj el pár trükköt a maffiától!Száguldozz taxisként!Mad taxi driver0.09Száguldozz taxisként!Válj egy igazán őrült cápává! Szuper érzés lesz! Mad shark0.04Válj egy igazán őrült cápává! Szuper érzés lesz! Mentsd meg az állatokat!Love animals0.018Mentsd meg az állatokat!Segíts most te a szuperhősöknek! Dotted girl ambulance for superhero0.07Segíts most te a szuperhősöknek! Dominózz igazi emberek ellen! Domino multiplayer0.016Dominózz igazi emberek ellen! Színezz 3D-ben! Fill in 3d0.02Színezz 3D-ben! Etesd meg a kutyusod számokkal! Feed my pet dog numbers0.03Etesd meg a kutyusod számokkal!
Tedd próbára a szerencsédet Las Vegas-ban!Las Vegas blackjack0.07Tedd próbára a szerencsédet Las Vegas-ban!Díszíts fel most mindent!Kuu kuu harajuku stickers0.013Díszíts fel most mindent!Tanulj meg mahjongozni nálunk! Kikker connect0.013Tanulj meg mahjongozni nálunk! Tarts velünk most az állatkertbe! Kids zoo farm0.013Tarts velünk most az állatkertbe! Tarts velünk és rakd ki a puzzle-t! Kids farm fun HTML50.06Tarts velünk és rakd ki a puzzle-t! Tölts el egy nyarat ezen a csodálatos farmon. Nem fogod megbánni! Summer on the Farm3.02KTölts el egy nyarat ezen a csodálatos farmon. Nem fogod megbánni! Buborékozz és ismerj meg egy boldog szakácsot! Happy chef bubble shooter0.01KBuborékozz és ismerj meg egy boldog szakácsot! Ismét visszatért a kicsi dinó. Segíts neki most is!Little dino adventure returns3.7250Ismét visszatért a kicsi dinó. Segíts neki most is!Egy új kaland vár rád. Készen állsz?New platform HTML55.0416Egy új kaland vár rád. Készen állsz?Focizz egyet velünk!Foosball funny5.0131Focizz egyet velünk!
Válj szuperhőssé most és tanulj meg repülni!Flying superhero revenge grand city captain0.015Válj szuperhőssé most és tanulj meg repülni!Horgássz egyet velünk!Fishing HTML50.0147Horgássz egyet velünk!Mentsd meg a hörcsög életét!Hamster roll0.0150Mentsd meg a hörcsög életét!Kártyázz velünk ismét!Lightning cards0.0364Kártyázz velünk ismét!Roulette-ezz egyet Las Vegasban! Las vegas roulette0.0252Roulette-ezz egyet Las Vegasban! Segíts a nyúlon! Judy ear doctor2.0188Segíts a nyúlon! Zuhatagozz és kösd össze a zseléket!Jelly friend0.01KZuhatagozz és kösd össze a zseléket!Tervezd meg a saját iskolatáskádat nálunk! Jacqueline and Eliza school bag design contest0.0127Tervezd meg a saját iskolatáskádat nálunk! Vezess egy helikoptert egy igazi csatatéren!Helicopter shooter HTML52.7217Vezess egy helikoptert egy igazi csatatéren!Színezd ki a hóembert! Happy snowman coloring2.086Színezd ki a hóembert!
Válj te is boldoggá! Buborékozz ismét velünk!Happy bubble shooter1.0914Válj te is boldoggá! Buborékozz ismét velünk!Öltöztesd fel a Jégvarázs hercegnőjét! Fashion contest 25.0304Öltöztesd fel a Jégvarázs hercegnőjét! Találd ki a szuperhős nevét, most angolul!Guess the superhero5.0314Találd ki a szuperhős nevét, most angolul!Gyűjtsd be a kincset, de csak okosan! Green diamond0.0600Gyűjtsd be a kincset, de csak okosan! Segíts a mosogatásban Goldie-nak!Goldie dish washing0.0183Segíts a mosogatásban Goldie-nak!