Crush Pixel Mania Online – Válts retro módba!

5K0.01
 

Típus: logikai, zuhatagjáték, retro

Ha már unod a modern, szépen kidolgozott grafikával bíró játékokat, vagy csak szimplán kedved támadt egy kis múltidézéshez, akkor mindenképp érdemes kipróbálnod a Crush Pixel Maniát, ami már a nevében is hirdeti retro mivoltát.

Egy egyszerű zuhatagjátékról van szó, aminek a lényege, hogy legalább három azonos elemet kell egymás mellé tennünk a pontszerzéshez, és a lehető legtöbb pontot kell begyűjtenünk az idő lejártáig. Egy szint teljesítésének feltétele a sötétszürke hátterű elemek kiforgatása is, tehát bőven van mire figyelni a pixelrengetegben.

Ha több azonos alakzat kerül egymás mellé, több pontot kapunk, illetve bombákkal is megjutalmaz minket a játék, amiket felrobbantva kicsit változtathatunk a felálláson. Egy kalapácsot is segítségül hívhatunk a pályák sikeres teljesítése érdekében – persze csak korlátozottan zúzhatunk vele.

A játék jobb felső sarkában lévő menüsor lehetőséget nyújt szünet tartására és az aktuális kör újrakezdésére is, a nagy „HINT” feliratra kattintva pedig segítséget kérhetünk, ha netán elakadnánk az alakzatok rendezgetése során.

Jó szórakozást és nosztalgiázást!

Crush Pixel Mania Online – Válts retro módba!

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb Crush Pixel Mania Online – Válts retro módba! közösségében!
Irány a játék!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Kapcsolódj ki egy kis pecázással! Super Fishing0.036Kapcsolódj ki egy kis pecázással! Most egy gonosz királynővel lesz dolgod. Segíts Helen menekülésében! The Damned Queen5.04KMost egy gonosz királynővel lesz dolgod. Segíts Helen menekülésében! Szereted a macskákat és a macskák is téged? Most online is megszeretgetheted őket. Cute Kitty Care0.059Szereted a macskákat és a macskák is téged? Most online is megszeretgetheted őket....Kutass felbecsülhetetlen értékű kincsek után! Priceless Treasure0.5261Kutass felbecsülhetetlen értékű kincsek után! Segíts Lilinek! Gondoskodj most te róla! Baby Lily Care0.0120Segíts Lilinek! Gondoskodj most te róla! Fura rituálé és keresgélés vár rád. Ha szereted a kihívásokat akkor ez a te játékod lesz! Midnight Ritual5.01KFura rituálé és keresgélés vár rád. Ha szereted a kihívásokat akkor ez a te játékod...Fuss az ételedért! Wigman Big Run5.0522Fuss az ételedért! Ismerd meg az Inui törzset az egyik keresgélésed közben! The Last Lighthouse0.0505Ismerd meg az Inui törzset az egyik keresgélésed közben! Foglalkozz a kis kutyáddal! Cute Puppy Care0.0169Foglalkozz a kis kutyáddal! Tanulj meg okosan takarítani! Smart Cleaning1.81KTanulj meg okosan takarítani!
Ismerd meg Tokióban milyenek a hörcsögök! Tokyo Guinea Pop0.0102Ismerd meg Tokióban milyenek a hörcsögök! Misztikus keresés és kalandozásban lehet részed most. Te készen állsz?Behind Iron Doors1.0526Misztikus keresés és kalandozásban lehet részed most. Te készen állsz?Készülj egy nyári kalandra. Egy szuper tábor vár rád! Summer Camping1.0474Készülj egy nyári kalandra. Egy szuper tábor vár rád! Próbáld ki az extrém tollasozást! Stick Figure Badminton 20.067Próbáld ki az extrém tollasozást! Kutasd fel a vár tömlöcét. Érdekes keresgélés vár rád! Castle Dungeon0.0614Kutasd fel a vár tömlöcét. Érdekes keresgélés vár rád! Száguldozz egy nagyot! Don't crash0.0101Száguldozz egy nagyot! Keresd meg a titkos naplót. Mindent megtalálsz benne! Secret Notebook1.0641Keresd meg a titkos naplót. Mindent megtalálsz benne! Mutasd meg mekkora kosaras vagy! BasketBalls Level Pack0.0196Mutasd meg mekkora kosaras vagy! Nézd szembe a félelmeiddel és győzd le őket nálunk! Playing with fear1.0721Nézd szembe a félelmeiddel és győzd le őket nálunk! Focizz és buborékozz egyszerre! Soccer Bubbles0.0886Focizz és buborékozz egyszerre!
Szabadítsd ki a búvárt! Fancy Diver1.0381Szabadítsd ki a búvárt! Keresgélj most a vadnyugaton. Vigyázz veszélyes lesz! Invisible Gang3.33KKeresgélj most a vadnyugaton. Vigyázz veszélyes lesz! Egy hatalmas Zuma vár rád! Te is várod már? Sparkle 22.8751Egy hatalmas Zuma vár rád! Te is várod már? Állítsd meg a hősöket online! Kill the Heroes0.0186Állítsd meg a hősöket online! Kapcsolódj ki a szabadban! Lost in the wild3.3413Kapcsolódj ki a szabadban! Ismét egy keresés vár rád! Most kártyákkal! Card collection2.5529Ismét egy keresés vár rád! Most kártyákkal! Egy újabb pasziánsz játékkal várunk! Freecell Duplex3.5763Egy újabb pasziánsz játékkal várunk! Ismerd meg a robot rendőr vas párducot! Ilyen dologgal még sosem találkoztál! Robot Police Iron Panther0.0136Ismerd meg a robot rendőr vas párducot! Ilyen dologgal még sosem találkoztál! Deríts fényt egy összeesküvés-elméletre. Vajon nem is összeesküvés? Conspiracy Story3.75KDeríts fényt egy összeesküvés-elméletre. Vajon nem is összeesküvés? Buborékozz most egy erdőben! Egy újabb buborékos játékkal várunk! Bubble Woods2.81KBuborékozz most egy erdőben! Egy újabb buborékos játékkal várunk!
Tudd meg mi történik a folyóban! Misztikus dolgok várnak rád! Mysterious River5.0651Tudd meg mi történik a folyóban! Misztikus dolgok várnak rád! Ismerd meg a varázsló szabályait. Vigyázz nem lesz egyszerű!Wizards Rules1.0734Ismerd meg a varázsló szabályait. Vigyázz nem lesz egyszerű!Dolgozz egy repülőtársaság dizájnereként! Tina Airlines0.0295Dolgozz egy repülőtársaság dizájnereként! Derítsd ki mi történik a falak mögött! Fort of Secrets1.5522Derítsd ki mi történik a falak mögött! Segíts a boldog pandának. Ha szereted az állatokat akkor biztosan szeretni fogod ezt a játékot is. Happy Panda0.0210Segíts a boldog pandának. Ha szereted az állatokat akkor biztosan szeretni fogod...Autókázz az élményért! Töltsd el ezt a pár percet autókázással! Adventure Drivers5.0422Autókázz az élményért! Töltsd el ezt a pár percet autókázással! Hűsölj egyet az erdőben. Kellemes mahjongozásra is lesz lehetőséged! Forest Mahjong1.01KHűsölj egyet az erdőben. Kellemes mahjongozásra is lesz lehetőséged! Hajts végre egy fül műtétet! Vigyázz nem lesz egyszerű a dolgod! Funny Ear surgery1.0242Hajts végre egy fül műtétet! Vigyázz nem lesz egyszerű a dolgod! Kellemes kikapcsolódásra hívunk. Látogass el egy virágos házikóba. Little Flower House5.02KKellemes kikapcsolódásra hívunk. Látogass el egy virágos házikóba. Ismered a Guitar Hero-t? Most kipróbálhatod a zongorás verzióját! Perfect Piano0.0940Ismered a Guitar Hero-t? Most kipróbálhatod a zongorás verzióját!
Készítsd el a tökéletes vacsorát párodnak. Sajátítsd el ezt a csodálatos receptet! Romantic Recipe1.3948Készítsd el a tökéletes vacsorát párodnak. Sajátítsd el ezt a csodálatos receptet!...Használd a vizet a győzelemhez! Most vízzel kell megoldanod a feladványokat! Water Werks3.31KHasználd a vizet a győzelemhez! Most vízzel kell megoldanod a feladványokat! Ismerkedj meg a logisztika világával! Logistics Inc3.4457Ismerkedj meg a logisztika világával! Nézd meg milyen egy tökéletes barátság! Perfect Friendship4.05KNézd meg milyen egy tökéletes barátság! Csodálatos grafika és nagyszerű Zuma vár rád. Ne hagyd ki! Totemia: Cursed Marbles4.62KCsodálatos grafika és nagyszerű Zuma vár rád. Ne hagyd ki!