DarkOrbit Húsvét 2016

1K0.00
 

Friss esemény!

A M.A.S.Q.U.E. teljesen az ellenőrzése alá akarja vonni az intergalaktikus kereskedelmet, ezért bejelentette, hogy a tömegtermelésnek vége, mostantól minden egyes pilótának exkluzív, igény szerinti felszerelést, például testreszabható P.E.T.-eket kínál.

Ez a lépés azonban nem aratott osztatlan tetszést. A M.A.S.Q.U.E.-kal korábban kizárólagos szerződésben álló luxuskategóriás biztonsági cég, a SecuriTek számára komoly presztízsveszteség, hogy többé nem ő a M.A.S.Q.U.E. technológiáinak egyedüli közvetítője. Ezért mindent megtesz, hogy keresztülhúzza a M.A.S.Q.U.E. legújabb reklámfogását, és megtorpedózza a vállalat új sikereit.

Vajon ki az erősebb? A 2016-os húsvéti eventen kiderül! Vadássz különleges eventdobozokra, durrogtass tűzijátékot, gyűjts P.E.T.-designokat különböző színekben, és vállalj izgalmas új küldetéseket március 21-étől április 3-áig! 

DarkOrbit Húsvét 2016

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

DarkOrbit Húsvét 2016

közösségében!
Játssz most!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Finomságok és egy nagyszerű zuhatagos játék vár rád. Ne hagyd ki ezt a szuper lehetőséget! Candy Riddles4.3580KFinomságok és egy nagyszerű zuhatagos játék vár rád. Ne hagyd ki ezt a szuper lehetőséget!...Tisztaság és zuhatagozás vár rád! Most szappanokat kell begyűjtened! Pop Soap3.35KTisztaság és zuhatagozás vár rád! Most szappanokat kell begyűjtened! Kalandozz egyet és válj te a kis utazóvá! Tiny Tripper2.5829Kalandozz egyet és válj te a kis utazóvá! Kapcsolódj ki egy kis keresgéléssel a találkozón! Backyard Reunion2.18KKapcsolódj ki egy kis keresgéléssel a találkozón! Aknakeresőzz újra nálunk! Minesweeper Classic2.76KAknakeresőzz újra nálunk! Tarts egy tűzoltóval és derítsd ki a rejtélyt! Burning Mysteries3.86KTarts egy tűzoltóval és derítsd ki a rejtélyt! Segíts Mr. Jello-nak az étkezésben! Vigyázz gyorsnak kell lenned mert válogatós! Jello Go Round3.12KSegíts Mr. Jello-nak az étkezésben! Vigyázz gyorsnak kell lenned mert válogatós!...Tedd próbára reflexedet és vezess egy igazán veszélyes pályán! Lane Battles0.0588Tedd próbára reflexedet és vezess egy igazán veszélyes pályán! Egy állati kaland vár rád! Kell ennél többet mondanunk?Animal Adventure4.27KEgy állati kaland vár rád! Kell ennél többet mondanunk?Szabadítsd ki a madarakat a sárkányok fogságából! Pebble Boy1.24KSzabadítsd ki a madarakat a sárkányok fogságából!
Segíts a mókusnak a mogyorók begyűjtésében! Nut Physics1.44KSegíts a mókusnak a mogyorók begyűjtésében! Keresd meg a város régóta elrejtett kincseit! Town of Treasures3.911KKeresd meg a város régóta elrejtett kincseit! Síelj le a legdurvább pályán sziklák között és próbálj meg nem elesni! Groovy Ski5.0293Síelj le a legdurvább pályán sziklák között és próbálj meg nem elesni! Egy furán varázslatos falu amelyben sötét mágiára is találsz. Te bemersz menni? Spellbound Village3.03KEgy furán varázslatos falu amelyben sötét mágiára is találsz. Te bemersz menni? Próbáld meg a lécet eltalálni a lehető legtöbbször. Nem lesz túl egyszerű feladat! Crossbar Shots5.0796Próbáld meg a lécet eltalálni a lehető legtöbbször. Nem lesz túl egyszerű feladat!...Kutass az eltűnt kártyák és a csalók után! Hidden Cards4.14KKutass az eltűnt kártyák és a csalók után! Raftingozz velünk egyet és kapcsolódj ki! Rafting Adventure4.31KRaftingozz velünk egyet és kapcsolódj ki! Vegyél részt egy kapus interview-n! Super Goalie Auditions5.0666Vegyél részt egy kapus interview-n! Vadnyugati keresés vár rád ismét. Ne hagyd ki! Prairie Mysteries3.83KVadnyugati keresés vár rád ismét. Ne hagyd ki! Focizz egyet velünk. Nem fogod megbánni! Foot Chicko5.0755Focizz egyet velünk. Nem fogod megbánni!
Szórakoztasd a közönséget és kerüld el a tojásokat! Cricket Gunda0.0599Szórakoztasd a közönséget és kerüld el a tojásokat! Vízalatti rejtélyek felfedezése a célunk most. Velünk tartasz? Undersea Enigmas3.84KVízalatti rejtélyek felfedezése a célunk most. Velünk tartasz? Kriketezz egyet a városban! City Cricket0.0652Kriketezz egyet a városban! Kutass értékes tárgyak és csempészek után! Smugglers Voyage3.43KKutass értékes tárgyak és csempészek után! Csatlakozz egy kis teniszezéshez. Nézd meg, hogy csinálják a hipszterek! Hipster Tennis5.0400Csatlakozz egy kis teniszezéshez. Nézd meg, hogy csinálják a hipszterek! Tarts igazi vérbeli túrázokkal és aludj egyet a hegyen még mielőtt a csúcsra érnél. Segíts a készületekben!  Woodland Expedition4.03KTarts igazi vérbeli túrázokkal és aludj egyet a hegyen még mielőtt a csúcsra érnél....Szeretnéd kipróbálni az agyaggalamb lövészetet? Most megteheted! Clay Pigeon: Tap and Shoot3.4810Szeretnéd kipróbálni az agyaggalamb lövészetet? Most megteheted! Segíts a kondi terem kiépítésében és ellenőrzésében! Gym Quest1.31KSegíts a kondi terem kiépítésében és ellenőrzésében! Cuki és finom gumimacikkal vár rád a zuhatagozás! Éhesen nem ajánljuk ezt a játékot. Jelly Bears0.01KCuki és finom gumimacikkal vár rád a zuhatagozás! Éhesen nem ajánljuk ezt a játékot....Készen állsz az éjféli puzzle-re? Gyere és keresgélj velünk ázsiában! Midnight Puzzle2.62KKészen állsz az éjféli puzzle-re? Gyere és keresgélj velünk ázsiában!
Etesd meg a vevőidet a lehető legjobban! Nézd meg milyen vendéglátónak lenni! Yummy Taco0.0652Etesd meg a vevőidet a lehető legjobban! Nézd meg milyen vendéglátónak lenni! Mentsd meg a vízalatti kis állatokat! Aquatic Rescue3.51KMentsd meg a vízalatti kis állatokat! Tedd próbára magad egy kis logikai buborékozásban! Bubble smash3.81KTedd próbára magad egy kis logikai buborékozásban! Lenyugodott a tenger és így lehetőséged adódik az elveszett tárgyaid megkeresésére. Ne hagyd ki ezt az alkalmat! Island Escape5.03KLenyugodott a tenger és így lehetőséged adódik az elveszett tárgyaid megkeresésére....Elloptak egy olyan tárgyat amelyről csak nagyon kevés ember tud. Derítsd ki ki volt a rabló és válj te is nyomozóvá! Shady Theft3.82KElloptak egy olyan tárgyat amelyről csak nagyon kevés ember tud. Derítsd ki ki volt...Egyes statisztikák szerint az emberek nem olvasnak annyit mit azelőtt. Tarts most három könyv kedvelővel és fedezz fel új könyveket! The Bookworms Wishlist3.72KEgyes statisztikák szerint az emberek nem olvasnak annyit mit azelőtt. Tarts most...Buborékozz ismét nálunk! Most még nagyobb kihívás áll előtted! Bubble Wipeout1.61KBuborékozz ismét nálunk! Most még nagyobb kihívás áll előtted! Egy kis macska és megannyi zuhatagozás vár rád! Te készen állsz?Candy Fiesta1.61KEgy kis macska és megannyi zuhatagozás vár rád! Te készen állsz?Pasziánszozz velünk ismét! Most egy újabb és még szebb verzión mutathatod meg tudásod! Solitaire Gold5.07KPasziánszozz velünk ismét! Most egy újabb és még szebb verzión mutathatod meg tudásod!...Egy igazán nagy játékkal készültünk neked. Készen állsz a Sudokura? Sudoku Classic 13.38KEgy igazán nagy játékkal készültünk neked. Készen állsz a Sudokura?
Sakkozz egy nagyot nálunk és válj te is Grandmaster-ré! Chess Grandmaster2.81KSakkozz egy nagyot nálunk és válj te is Grandmaster-ré! Próbáld meg elérni a lehető legnagyobb számot. Vigyázz most az idővel is meg kell küzdened! Merge Mania1.71KPróbáld meg elérni a lehető legnagyobb számot. Vigyázz most az idővel is meg kell...Állítsd meg a banditákat fegyvereddel! Saloon Robbery2.01KÁllítsd meg a banditákat fegyvereddel! Győzd le a többi kígyót és válj te a királyukká! Snake King5.0701Győzd le a többi kígyót és válj te a királyukká! Zuno-zz nálunk ingyen! Zuno3.81KZuno-zz nálunk ingyen!