DarkOrbit Húsvét 2016

1K0.00
 

Friss esemény!

A M.A.S.Q.U.E. teljesen az ellenőrzése alá akarja vonni az intergalaktikus kereskedelmet, ezért bejelentette, hogy a tömegtermelésnek vége, mostantól minden egyes pilótának exkluzív, igény szerinti felszerelést, például testreszabható P.E.T.-eket kínál.

Ez a lépés azonban nem aratott osztatlan tetszést. A M.A.S.Q.U.E.-kal korábban kizárólagos szerződésben álló luxuskategóriás biztonsági cég, a SecuriTek számára komoly presztízsveszteség, hogy többé nem ő a M.A.S.Q.U.E. technológiáinak egyedüli közvetítője. Ezért mindent megtesz, hogy keresztülhúzza a M.A.S.Q.U.E. legújabb reklámfogását, és megtorpedózza a vállalat új sikereit.

Vajon ki az erősebb? A 2016-os húsvéti eventen kiderül! Vadássz különleges eventdobozokra, durrogtass tűzijátékot, gyűjts P.E.T.-designokat különböző színekben, és vállalj izgalmas új küldetéseket március 21-étől április 3-áig! 

DarkOrbit Húsvét 2016

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

DarkOrbit Húsvét 2016

közösségében!
Játssz most!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Kapd el a hópihéket és mahjongozz egyet! Catch The Snowflake5.01KKapd el a hópihéket és mahjongozz egyet! Kapcsolódj ki egy kis zuhatagozással ezen a télen is! Winter Vacation1.7967Kapcsolódj ki egy kis zuhatagozással ezen a télen is! Próbálj meg eljutni az űrbe!Into Space20.0161Próbálj meg eljutni az űrbe!Lassítsd be az időt és lődd le az ellenségeidet!Time Shooter 20.096Lassítsd be az időt és lődd le az ellenségeidet!Mindig is érdekelt, hogy hogyan kell elkészíteni a koreai szupersztárok sminkjét? Most megtudhatod! Korean Supermodel Makeup0.070Mindig is érdekelt, hogy hogyan kell elkészíteni a koreai szupersztárok sminkjét?...Vegyél részt egy bicikli versenyen és próbáld megnyerni azt! Cycling Hero0.052Vegyél részt egy bicikli versenyen és próbáld megnyerni azt! Válj te a síelés királyává otthonról! Ski King 20220.073Válj te a síelés királyává otthonról! Ismerd meg a nindzsa fiú teljes történetét. Készülj az ugrálásra és a kaszabolásra!Ninja Boy Ultimate Edition0.018...Védd meg az utolsó bástyát és tartsd vissza a zombikat!Zombie Last Castle0.0100Védd meg az utolsó bástyát és tartsd vissza a zombikat!Vegyél részt a földalatti háborúban. Vigyázz nagyon nagy lesz a lövöldözés!Subway Clash 20.0131Vegyél részt a földalatti háborúban. Vigyázz nagyon nagy lesz a lövöldözés!
A parkolás még sosem volt ennyire élethű egy játékban. PRóbáld ki te is! Parking Fury 3D5.0170A parkolás még sosem volt ennyire élethű egy játékban. PRóbáld ki te is! Tetrisezz egyet ismét a non világban!Neon Tetrix0.0227Tetrisezz egyet ismét a non világban!Tedd próbára magad az extrém motorozásban és tanulj meg új trükköket!Stunt Extreme0.082Tedd próbára magad az extrém motorozásban és tanulj meg új trükköket!Próbáld megmászni a hegyet most motorral! Bike Racing 30.0174Próbáld megmászni a hegyet most motorral! Tarts Hitmannel és nézd meg te hogyan tudnád elvégezni a munkáját. Akciódús lesz a meló az biztos!  Super Spy Agent 465.0129Tarts Hitmannel és nézd meg te hogyan tudnád elvégezni a munkáját. Akciódús lesz...Zuhatagozz most visszafelé. Vigyázz nehéz lesz!Unmatch Candy0.0242Zuhatagozz most visszafelé. Vigyázz nehéz lesz!Próbálj meg fent maradni!Jumping Squid game0.090Próbálj meg fent maradni!A Squid game ismét futásra kényszerít. Te készen állsz?Squid gamer runner obstacle0.0149A Squid game ismét futásra kényszerít. Te készen állsz?Válj te Thorrá a malac királlyá!Thor King Pig 20.019Válj te Thorrá a malac királlyá!Segíts be ismét a lányoknak. Most körmözésben! Glow Halloween nails polish0.065Segíts be ismét a lányoknak. Most körmözésben!
Fuss a karriered után!Career rush0.8114Fuss a karriered után!Versenyezz igazi driftre épített szuperautókkal!Drifting supercars racing 3D4.8124Versenyezz igazi driftre épített szuperautókkal!Vegyél részt egy igazi lövészárok háborúban! Tiny Rifles0.0110Vegyél részt egy igazi lövészárok háborúban! Hozd le a csillagokat Hófehérkének!Snow White hidden stars0.0113Hozd le a csillagokat Hófehérkének!Fuss az életedért most a Minecraft világában! Super Runcraft 24.5495Fuss az életedért most a Minecraft világában! Nézd meg milyen az igazi orosz autózás élménye. Vigyázz veszélyes dolgok vannak. Russian Taz driving 20.0324Nézd meg milyen az igazi orosz autózás élménye. Vigyázz veszélyes dolgok vannak....Próbáld ki a részeges boxolást. Vigyázz veszélyes lesz!Drunken Boxing0.0107Próbáld ki a részeges boxolást. Vigyázz veszélyes lesz!Siess haza biciklivel. Vigyázz sok akadály lesz az utadban!Bike race rush0.0117Siess haza biciklivel. Vigyázz sok akadály lesz az utadban!Ugráj és ugorj ki a világból is! Doodle man0.0134Ugráj és ugorj ki a világból is! Zuhatagozz a gyümölcsök földjén. Több száz pálya vár rád! Fruit Fever World2.21KZuhatagozz a gyümölcsök földjén. Több száz pálya vár rád!
Kapcsolódj ki ezzel a kellemes logikai játékkal. Sok pálya és kihívás vár rád!Block Hex Puzzle2.16KKapcsolódj ki ezzel a kellemes logikai játékkal. Sok pálya és kihívás vár rád!Deszkázz egyet velünk. Vigyázz ez irtó gyors lesz! Skateboard Runner0.0307Deszkázz egyet velünk. Vigyázz ez irtó gyors lesz! Legyél te a vadnyugat sztárja. Mutasd meg ki az igazi cowboy! Wild Bullets0.0139Legyél te a vadnyugat sztárja. Mutasd meg ki az igazi cowboy! Segíts Super Tony-nak a pályák teljesítésében. Hatalmas élmény és egy igazi öreges márió vár rád!Super Tony0.0151Segíts Super Tony-nak a pályák teljesítésében. Hatalmas élmény és egy igazi öreges...Tegyél rendet a kertedben egy kis zuhatagozással!Garden Bloom0.0785Tegyél rendet a kertedben egy kis zuhatagozással!Tegyél rendet az utcán! Block city wars0.0229Tegyél rendet az utcán! Tedd próbára sminkelési ügyességed és szépítsd meg a hölgyeket! Spa Day Makeup Artist3.5237Tedd próbára sminkelési ügyességed és szépítsd meg a hölgyeket! Csapasd a városon át egy szuperautóval. Most mindent megtehetsz, akár driftelhetsz is!3D Master Race city drift 0.0310Csapasd a városon át egy szuperautóval. Most mindent megtehetsz, akár driftelhetsz...Szeretnél egy tigrist? Most kapsz egyet! Cute Tiger Care0.028Szeretnél egy tigrist? Most kapsz egyet! Dolgozz az egyik legtrendibb haj szalonban!My Fashion hair salon3.9200Dolgozz az egyik legtrendibb haj szalonban!
Tanulj meg igazi kávét készíteni Baby Taylorral!Baby Taylor Cafe Chef0.089Tanulj meg igazi kávét készíteni Baby Taylorral!Segíts a szerelmes golyóknak az egymásra találásban! Love Balls Pin Game1.4548Segíts a szerelmes golyóknak az egymásra találásban! Segíts a város építésében!City Constructor Driver 3D5.0120Segíts a város építésében!Száguldozz taxisként!Mad taxi driver2.34KSzáguldozz taxisként!Cuki kutyák és egy nagyszerű zuhatagozás vár. Te készen állsz?Puppy Blast4.039KCuki kutyák és egy nagyszerű zuhatagozás vár. Te készen állsz?