DarkOrbit Húsvét 2016

1K0.00
 

Friss esemény!

A M.A.S.Q.U.E. teljesen az ellenőrzése alá akarja vonni az intergalaktikus kereskedelmet, ezért bejelentette, hogy a tömegtermelésnek vége, mostantól minden egyes pilótának exkluzív, igény szerinti felszerelést, például testreszabható P.E.T.-eket kínál.

Ez a lépés azonban nem aratott osztatlan tetszést. A M.A.S.Q.U.E.-kal korábban kizárólagos szerződésben álló luxuskategóriás biztonsági cég, a SecuriTek számára komoly presztízsveszteség, hogy többé nem ő a M.A.S.Q.U.E. technológiáinak egyedüli közvetítője. Ezért mindent megtesz, hogy keresztülhúzza a M.A.S.Q.U.E. legújabb reklámfogását, és megtorpedózza a vállalat új sikereit.

Vajon ki az erősebb? A 2016-os húsvéti eventen kiderül! Vadássz különleges eventdobozokra, durrogtass tűzijátékot, gyűjts P.E.T.-designokat különböző színekben, és vállalj izgalmas új küldetéseket március 21-étől április 3-áig! 

DarkOrbit Húsvét 2016

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

DarkOrbit Húsvét 2016

közösségében!
Játssz most!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Egy újabb logikai játékkal várunk. Próbáld ki te is ezt a remek játékot!Blocks Deluxe0.0732Egy újabb logikai játékkal várunk. Próbáld ki te is ezt a remek játékot!Egy varázslatos vezetésben lehet részed. Te készen állsz?Magical Driving5.0234Egy varázslatos vezetésben lehet részed. Te készen állsz?Tedd próbára magad a világ legnépszerűbb játékában. Tetris-ezz nálunk! Lof Tetriz0.01KTedd próbára magad a világ legnépszerűbb játékában. Tetris-ezz nálunk! Kellemes keresgélés vár rád most a természetben. Csatlakozz és kapcsolódj ki te is! Kids Hidden Object0.0255Kellemes keresgélés vár rád most a természetben. Csatlakozz és kapcsolódj ki te is!...Vezess egy igazán gyors autót. Most a forgalommal szembe! Jungle Highway Escape0.082Vezess egy igazán gyors autót. Most a forgalommal szembe! Tornáztasd meg agyadat nálunk!What Comes Next0.0392Tornáztasd meg agyadat nálunk!Kapcsolódj ki egy barátságos kertvárosi háznál.Friendly suburb4.1789Kapcsolódj ki egy barátságos kertvárosi háznál.Készülj fel a disznó matekozásra! Piggy Math0.0122Készülj fel a disznó matekozásra! Buborékozz ismét velünk!Eggle Shooter Mobile5.0491Buborékozz ismét velünk!Utazz el egy messzi földre és kutass értékes relikviák után!Desert Expedition1.5945Utazz el egy messzi földre és kutass értékes relikviák után!
Szereted a meglepetéseket és a tárgykeresést? Akkor ne is várj tovább, próbáld ki ezt a remek játékot!   Mysterious Tram4.21KSzereted a meglepetéseket és a tárgykeresést? Akkor ne is várj tovább, próbáld ki...Játssz velünk ismét! Most egy új angol memória játékban teheted próbára magad! Kindergarten Activity 40.063Játssz velünk ismét! Most egy új angol memória játékban teheted próbára magad! Ismét egy komoly nyomozóra van szükségünk. Segíts nekünk most is! Lunar Murder0.0461Ismét egy komoly nyomozóra van szükségünk. Segíts nekünk most is! Gyakorolj angolul náluk! Kindergarten Activity 30.076Gyakorolj angolul náluk! A királynak szüksége van rád! Segíts neki a keresésben! Royal Crimes3.71KA királynak szüksége van rád! Segíts neki a keresésben! Tisztítsd meg a földet a szörnyektől! Monster Matching Deluxe3.82KTisztítsd meg a földet a szörnyektől! Kirándulj egyet nálunk! Csodálatos táj vár rád!Wildlife Adventure0.0266Kirándulj egyet nálunk! Csodálatos táj vár rád!Egy kellemes gyerek játék. Próbáld ki te is!Kindergarten Activity 10.072Egy kellemes gyerek játék. Próbáld ki te is!Egy hatalmas tűzvész után szükség van az elveszett tárgyainkra is. Segíts a rászorultaknak! Island on Fire0.0227Egy hatalmas tűzvész után szükség van az elveszett tárgyainkra is. Segíts a rászorultaknak!...Legyél te is egy szuper stylist!Girl Dressup Deluxe0.0123Legyél te is egy szuper stylist!
Tedd próbára magad most egy új stratégiai játékban!Factions0.091Tedd próbára magad most egy új stratégiai játékban!Versenyezz és győzz ismét! The Pillar0.0271Versenyezz és győzz ismét! Fedezd fel New Yorkot online! Lost in NYC0.0141Fedezd fel New Yorkot online! Tedd próbára magad most kosárlabdában!Basketball Dare0.060Tedd próbára magad most kosárlabdában!Egy hatalmas kaland és egy elveszett kincs vár rád. Ne hagyd ki!Missing Gold0.0144Egy hatalmas kaland és egy elveszett kincs vár rád. Ne hagyd ki!Tedd próbára magad most a színek válogatásban!Colors Puzzle0.0122Tedd próbára magad most a színek válogatásban!Keresgélj és deríts ki valós-e ez a félelmetes városi legenda!Scary Urban Legend0.0100Keresgélj és deríts ki valós-e ez a félelmetes városi legenda!Nyomozz egy gyilkosság ügyében! Szükség van a szemebdre!Crime in Paradise0.0130Nyomozz egy gyilkosság ügyében! Szükség van a szemebdre!Tedd próbára gyorsaságodat!Pick And Drop Match0.0107Tedd próbára gyorsaságodat!Gyűjtsd be az ajándékokat!Xmas Match Deluxe0.0208Gyűjtsd be az ajándékokat!
Készülj fel egy hatalmas zuhatagozásra! Candy Match 32.8377Készülj fel egy hatalmas zuhatagozásra! Zuhatagozni? Majd ha a virágok esnek az égből!Falling Flowers1.0194Zuhatagozni? Majd ha a virágok esnek az égből!Fedezd fel a a boszorkány titkos szigetét! Arabels kingdom0.0102Fedezd fel a a boszorkány titkos szigetét! Tedd próbára magad most az űrben! Astronaut In Maze0.052Tedd próbára magad most az űrben! Fantasztikus zuhatagos játék vár rád! Próbáld ki  te is ezt a remek játékot! Seashell Blocky Challenge1.0216Fantasztikus zuhatagos játék vár rád! Próbáld ki te is ezt a remek játékot! Kalandozz egy nagyot ezen a csodálatos nyári napon! Secret small island0.093Kalandozz egy nagyot ezen a csodálatos nyári napon! Vegyél részt egy igazi hajó versenyen! Boat Race Deluxe0.0104Vegyél részt egy igazi hajó versenyen! Zuhatagozz ismét velünk! Cuki teddy macik várnak! Teddy Blocks0.0123Zuhatagozz ismét velünk! Cuki teddy macik várnak! Fedezz fel egy új, csodálatos országot! Készülj a egy hatalmas kalandra! Strange land0.086Fedezz fel egy új, csodálatos országot! Készülj a egy hatalmas kalandra! Versenyezz most pasziánszban! Te készen állsz?Double Solitaire2.078Versenyezz most pasziánszban! Te készen állsz?
Tedd próbára gépelési gyorsaságodat! Whack the Moles0.080Tedd próbára gépelési gyorsaságodat! Matekozz most lufikkal! Jungle Balloons Division1.0721Matekozz most lufikkal! Az ember legjobb barátja sok mindenben segít. Most a tárgykeresésben is! Faithful Friendship3.84KAz ember legjobb barátja sok mindenben segít. Most a tárgykeresésben is! Matekozz most kicsit másképpen. Sosem volt ennyire jó matekozni! Xray Math Series3.0521Matekozz most kicsit másképpen. Sosem volt ennyire jó matekozni! Kutass a szent erő után!Sacred Power3.61KKutass a szent erő után!