DarkOrbit - Új Kuiper galaktikus átjáró!

2K0.00
 

Amióta megfosztották őket emberi státuszuktól, a Streunereket az egész galaxis lábtörlőnek használta. Most azonban a hírek szerint egy csapat agresszív ifjú Streuner eltökélte, hogy nem tűri tovább a zaklatást, és felvette a harcot az emberiség ellen.

A cégek természetesen nem hagyják válasz nélkül a tekintélyük elleni nyílt lázadást. Felfedeztek egy rejtett átjárót, amely a Kuiper-övbe, a Streunereknek menedéket nyújtó aszteroidához vezet. Megsemmisítő támadást terveznek, amelynek az élén te fogsz állni!

November 19-étől kezdve – több mint két év után újra – beléphetsz egy vadonatúj galaktikus átjáróba, és végigküzdheted magad öt, egyre nehezebb térképen, lenyűgöző 3D grafikával! Csak a legbátrabb pilótáknak sikerülhet eljutni az utolsó térkép végéig, ahol magával az Emperor Streunerrel kell élethalálharcot vívniuk.

Uridium, zsákmánykulcsok, becsület és TP üti a markát annak, aki sikerrel végigharcolja mind az öt térképet. De ez még nem minden. Akár a díjként kitűzött öt hajódesign – köztük az Aegis Elite, a Goliath Venom és a Vengeance Pusat – egyikét is megnyerheted!

DarkOrbit - Új Kuiper galaktikus átjáró!

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

DarkOrbit - Új Kuiper galaktikus átjáró!

közösségében!
Űrháború 3D-ben MOST!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Tölts el egy nyarat ezen a csodálatos farmon. Nem fogod megbánni! Summer on the Farm3.01KTölts el egy nyarat ezen a csodálatos farmon. Nem fogod megbánni! Buborékozz és ismerj meg egy boldog szakácsot! Happy chef bubble shooter0.0731Buborékozz és ismerj meg egy boldog szakácsot! Ismét visszatért a kicsi dinó. Segíts neki most is!Little dino adventure returns3.7153Ismét visszatért a kicsi dinó. Segíts neki most is!Egy új kaland vár rád. Készen állsz?New platform HTML55.0264Egy új kaland vár rád. Készen állsz?Focizz egyet velünk!Foosball funny5.0101Focizz egyet velünk!Válj szuperhőssé most és tanulj meg repülni!Flying superhero revenge grand city captain0.011Válj szuperhőssé most és tanulj meg repülni!Horgássz egyet velünk!Fishing HTML50.082Horgássz egyet velünk!Mentsd meg a hörcsög életét!Hamster roll0.0112Mentsd meg a hörcsög életét!Kártyázz velünk ismét!Lightning cards0.0236Kártyázz velünk ismét!Roulette-ezz egyet Las Vegasban! Las vegas roulette0.0138Roulette-ezz egyet Las Vegasban!
Segíts a nyúlon! Judy ear doctor0.0120Segíts a nyúlon! Zuhatagozz és kösd össze a zseléket!Jelly friend0.0743Zuhatagozz és kösd össze a zseléket!Tervezd meg a saját iskolatáskádat nálunk! Jacqueline and Eliza school bag design contest0.094Tervezd meg a saját iskolatáskádat nálunk! Vezess egy helikoptert egy igazi csatatéren!Helicopter shooter HTML51.0109Vezess egy helikoptert egy igazi csatatéren!Színezd ki a hóembert! Happy snowman coloring0.044Színezd ki a hóembert! Válj te is boldoggá! Buborékozz ismét velünk!Happy bubble shooter1.0523Válj te is boldoggá! Buborékozz ismét velünk!Öltöztesd fel a Jégvarázs hercegnőjét! Fashion contest 25.0170Öltöztesd fel a Jégvarázs hercegnőjét! Találd ki a szuperhős nevét, most angolul!Guess the superhero0.0221Találd ki a szuperhős nevét, most angolul!Gyűjtsd be a kincset, de csak okosan! Green diamond0.0278Gyűjtsd be a kincset, de csak okosan! Segíts a mosogatásban Goldie-nak!Goldie dish washing0.0107Segíts a mosogatásban Goldie-nak!
Ismerd meg Eg mágikus dobozát! Eg magical blox0.0395Ismerd meg Eg mágikus dobozát! Egy fantasztikus mahjonggal készültünk. Te készen állsz?EZ mahjong3.0616Egy fantasztikus mahjonggal készültünk. Te készen állsz?Tedd próbára elméd ismét nálunk!Gift of alchemy0.0140Tedd próbára elméd ismét nálunk!Száguldozz egyet velünk! Ghost rider0.090Száguldozz egyet velünk! Keresd meg a csodaszép hercegnőkről készült képek közötti különbségeket! Funny princesses spot the difference0.0364Keresd meg a csodaszép hercegnőkről készült képek közötti különbségeket! Sudokuzz most gyümölcsökkel! Fruit sudoku3.52KSudokuzz most gyümölcsökkel! Zuhatagozz ismét finom gyümölcsökkel!Fruit blocks match HTML0.071Zuhatagozz ismét finom gyümölcsökkel!Rakd ki ezt az új puzzle-t nálunk!Formula jigsaw HTML50.053Rakd ki ezt az új puzzle-t nálunk!Tedd próbára magad és segíts a fiúnak!Jump boy jump5.0136Tedd próbára magad és segíts a fiúnak!Az állatok vicces világában újabb szórakozás vár. Tarts velünk ismét! Pets of funny world0.0650Az állatok vicces világában újabb szórakozás vár. Tarts velünk ismét!
Utazz el velünk egy mágikus világba. Itt minden a buborékozásról szól!  Magic World3.01KUtazz el velünk egy mágikus világba. Itt minden a buborékozásról szól! Győzd le a számítógépet léghokiban!Glow Hockey HD1.3173Győzd le a számítógépet léghokiban!Ismerd meg a kis dino történetét!Little Dino Adventure3.4188Ismerd meg a kis dino történetét!Cukorkákkal és egy szuper zuhtagozással várunk! Gluck In the country of the sweets1.3779Cukorkákkal és egy szuper zuhtagozással várunk! Tanítsd be a saját delfinedet! My Dolphin Show 10.0141Tanítsd be a saját delfinedet! Fuss az életedért!Bear Run1.7177Fuss az életedért!Tölts el pár kellemes percet a pingvinek kávézójában!Penguin Cafe0.096Tölts el pár kellemes percet a pingvinek kávézójában!Buborékozz most is velünk! Frog Super Bubbles2.1491Buborékozz most is velünk! Gyorsulj most egy igazi forma-1 es autóval! Formula Drag0.0138Gyorsulj most egy igazi forma-1 es autóval! Vegyél részt egy igazi vadászaton! Duck Hunter0.0168Vegyél részt egy igazi vadászaton!
Egy igazi vérbeli autós játék, amelyben tényleg menő lehetsz!Desert City Stunt0.5315Egy igazi vérbeli autós játék, amelyben tényleg menő lehetsz!Ismerd meg a káprázat mestereit! Masters of Illusions3.03KIsmerd meg a káprázat mestereit! Térj vissza az iskolapadba és mahjongozz egy nagyot velünk! School Connect2.31KTérj vissza az iskolapadba és mahjongozz egy nagyot velünk! Járművek és egy nagyszerű különbség keresés vár. Tarts velünk ismét! Transport Board Puzzles3.0480Járművek és egy nagyszerű különbség keresés vár. Tarts velünk ismét! Ments meg minket a szörnyektől! Monster Mover1.0452Ments meg minket a szörnyektől!