Drakensang - Tél ünnepe

2K5.01
 

Antonia királynő téli ünnepségét ismét szabotálni próbálják. A tettes pedig — ki lenne más — Mancs mester!

A telhetetlen bendőjű medve nagy rajongója Antonia királynő mézes kekszeinek, ezért mindent megtesz, hogy a lehető legtöbbet orozza el, tönkretéve ezzel az ünnepi hangulatot.

Tovább rontja a helyzetet, hogy Mancs mester riválisa, a rettenetes Kranparusz elrabolta a gyerekeket Kingshillből! Kranparuszról nem sokat tudni... de az biztos, hogy borzalmasan gonosz. Akik megpillantották, rémülten mesélték, hogy hosszú kecskeszarvakat visel, hollófekete szőr borítja a testét, éles arcvonásai vannak és számtalan erős segítője. Azt beszélik, hogy ez az ördögi lény csak háromszor jelenik meg Dracaniában. A legenda szerint kedvenc csemegéje a gyerekek vidámsága... mindegy, hogy jó vagy rossz gyerekről van-e szó. Dracania gyermekei tehát nagy veszélyben vannak! Meg tudod állítani ezt a rettenetes lényt?

Utazz el Téloromra, és szállj szembe Mancs mesterrel és félelmetes új riválisával!

A karaktered csak úgy juthat el Téloromra, ha előtte összegyűjt némi cukorrépát, amelyet a téli szezonban méltó ellenfelek hagynak hátra, ha legyőzték őket. Az igazán bölcs hősök nem lépnek be Télorom területére hóeszenciák nélkül. Csak ezzel az erős anyaggal van esélyed legyőzni Mancs mestert!

 

A sikerrel járó hősök jutalma egy különleges drágakő-kollekció. Ha pedig ez még nem volna elég, a sokat emlegetett mágikus barlang a téli naptár esemény alatt mindennap újdonsággal várja a kalandra vágyókat.

És egy nagy kérdés az eseményektől függetlenül: vajon Jullov és az egész családja miért változott jávorszarvassá?! Deríts fényt a titokra most, vár a Tél ünnepe event 2015!

Drakensang - Tél ünnepe

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

Drakensang - Tél ünnepe

közösségében!
Indul az INGYENES játék!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Kapd el a hópihéket és mahjongozz egyet! Catch The Snowflake0.0540Kapd el a hópihéket és mahjongozz egyet! Kapcsolódj ki egy kis zuhatagozással ezen a télen is! Winter Vacation1.2427Kapcsolódj ki egy kis zuhatagozással ezen a télen is! Próbálj meg eljutni az űrbe!Into Space20.043Próbálj meg eljutni az űrbe!Lassítsd be az időt és lődd le az ellenségeidet!Time Shooter 20.025Lassítsd be az időt és lődd le az ellenségeidet!Mindig is érdekelt, hogy hogyan kell elkészíteni a koreai szupersztárok sminkjét? Most megtudhatod! Korean Supermodel Makeup0.026Mindig is érdekelt, hogy hogyan kell elkészíteni a koreai szupersztárok sminkjét?...Vegyél részt egy bicikli versenyen és próbáld megnyerni azt! Cycling Hero0.023Vegyél részt egy bicikli versenyen és próbáld megnyerni azt! Válj te a síelés királyává otthonról! Ski King 20220.029Válj te a síelés királyává otthonról! Ismerd meg a nindzsa fiú teljes történetét. Készülj az ugrálásra és a kaszabolásra!Ninja Boy Ultimate Edition0.09...Védd meg az utolsó bástyát és tartsd vissza a zombikat!Zombie Last Castle0.045Védd meg az utolsó bástyát és tartsd vissza a zombikat!Vegyél részt a földalatti háborúban. Vigyázz nagyon nagy lesz a lövöldözés!Subway Clash 20.044Vegyél részt a földalatti háborúban. Vigyázz nagyon nagy lesz a lövöldözés!
A parkolás még sosem volt ennyire élethű egy játékban. PRóbáld ki te is! Parking Fury 3D5.080A parkolás még sosem volt ennyire élethű egy játékban. PRóbáld ki te is! Tetrisezz egyet ismét a non világban!Neon Tetrix0.081Tetrisezz egyet ismét a non világban!Tedd próbára magad az extrém motorozásban és tanulj meg új trükköket!Stunt Extreme0.031Tedd próbára magad az extrém motorozásban és tanulj meg új trükköket!Próbáld megmászni a hegyet most motorral! Bike Racing 30.061Próbáld megmászni a hegyet most motorral! Tarts Hitmannel és nézd meg te hogyan tudnád elvégezni a munkáját. Akciódús lesz a meló az biztos!  Super Spy Agent 465.032Tarts Hitmannel és nézd meg te hogyan tudnád elvégezni a munkáját. Akciódús lesz...Zuhatagozz most visszafelé. Vigyázz nehéz lesz!Unmatch Candy0.094Zuhatagozz most visszafelé. Vigyázz nehéz lesz!Próbálj meg fent maradni!Jumping Squid game0.033Próbálj meg fent maradni!A Squid game ismét futásra kényszerít. Te készen állsz?Squid gamer runner obstacle0.040A Squid game ismét futásra kényszerít. Te készen állsz?Válj te Thorrá a malac királlyá!Thor King Pig 20.07Válj te Thorrá a malac királlyá!Segíts be ismét a lányoknak. Most körmözésben! Glow Halloween nails polish0.039Segíts be ismét a lányoknak. Most körmözésben!
Fuss a karriered után!Career rush0.035Fuss a karriered után!Versenyezz igazi driftre épített szuperautókkal!Drifting supercars racing 3D0.051Versenyezz igazi driftre épített szuperautókkal!Vegyél részt egy igazi lövészárok háborúban! Tiny Rifles0.036Vegyél részt egy igazi lövészárok háborúban! Hozd le a csillagokat Hófehérkének!Snow White hidden stars0.037Hozd le a csillagokat Hófehérkének!Fuss az életedért most a Minecraft világában! Super Runcraft 24.5419Fuss az életedért most a Minecraft világában! Nézd meg milyen az igazi orosz autózás élménye. Vigyázz veszélyes dolgok vannak. Russian Taz driving 20.0284Nézd meg milyen az igazi orosz autózás élménye. Vigyázz veszélyes dolgok vannak....Próbáld ki a részeges boxolást. Vigyázz veszélyes lesz!Drunken Boxing0.0104Próbáld ki a részeges boxolást. Vigyázz veszélyes lesz!Siess haza biciklivel. Vigyázz sok akadály lesz az utadban!Bike race rush0.0103Siess haza biciklivel. Vigyázz sok akadály lesz az utadban!Ugráj és ugorj ki a világból is! Doodle man0.0115Ugráj és ugorj ki a világból is! Zuhatagozz a gyümölcsök földjén. Több száz pálya vár rád! Fruit Fever World1.0904Zuhatagozz a gyümölcsök földjén. Több száz pálya vár rád!
Kapcsolódj ki ezzel a kellemes logikai játékkal. Sok pálya és kihívás vár rád!Block Hex Puzzle2.14KKapcsolódj ki ezzel a kellemes logikai játékkal. Sok pálya és kihívás vár rád!Deszkázz egyet velünk. Vigyázz ez irtó gyors lesz! Skateboard Runner0.0289Deszkázz egyet velünk. Vigyázz ez irtó gyors lesz! Legyél te a vadnyugat sztárja. Mutasd meg ki az igazi cowboy! Wild Bullets0.0112Legyél te a vadnyugat sztárja. Mutasd meg ki az igazi cowboy! Segíts Super Tony-nak a pályák teljesítésében. Hatalmas élmény és egy igazi öreges márió vár rád!Super Tony0.0118Segíts Super Tony-nak a pályák teljesítésében. Hatalmas élmény és egy igazi öreges...Tegyél rendet a kertedben egy kis zuhatagozással!Garden Bloom0.0590Tegyél rendet a kertedben egy kis zuhatagozással!Tegyél rendet az utcán! Block city wars0.0184Tegyél rendet az utcán! Tedd próbára sminkelési ügyességed és szépítsd meg a hölgyeket! Spa Day Makeup Artist3.5167Tedd próbára sminkelési ügyességed és szépítsd meg a hölgyeket! Csapasd a városon át egy szuperautóval. Most mindent megtehetsz, akár driftelhetsz is!3D Master Race city drift 0.0248Csapasd a városon át egy szuperautóval. Most mindent megtehetsz, akár driftelhetsz...Szeretnél egy tigrist? Most kapsz egyet! Cute Tiger Care0.025Szeretnél egy tigrist? Most kapsz egyet! Dolgozz az egyik legtrendibb haj szalonban!My Fashion hair salon3.9150Dolgozz az egyik legtrendibb haj szalonban!
Tanulj meg igazi kávét készíteni Baby Taylorral!Baby Taylor Cafe Chef0.077Tanulj meg igazi kávét készíteni Baby Taylorral!Segíts a szerelmes golyóknak az egymásra találásban! Love Balls Pin Game5.0451Segíts a szerelmes golyóknak az egymásra találásban! Segíts a város építésében!City Constructor Driver 3D5.088Segíts a város építésében!Száguldozz taxisként!Mad taxi driver2.34KSzáguldozz taxisként!Cuki kutyák és egy nagyszerű zuhatagozás vár. Te készen állsz?Puppy Blast4.038KCuki kutyák és egy nagyszerű zuhatagozás vár. Te készen állsz?