Barátság hete 2015

Derítsd Rackót jókedvre: segíts neki megszervezni egy kiváló partit, hogy sok barátja legyen és elfeledje a mélabút! Süss barátság sütit a malomban, ültess sárga rózsát és gyűjts különleges barátság italokat július 24-től 30-ig.

Az eventen mindenki megtalálja a maga számítását, legyen szó akár kezdő, akár tapasztalt gazdáról. Min töprengsz még? Hívd meg a barátaidat és gondoskodj róla, hogy vidámság költözzön a farmodra - és persze szerezd meg a farm-tasztikus jutalmakat is. Légy a Farmerama Barátság hetének részese és mutasd meg Rackónak, mennyien szeretik!

Farmerama-friss!!

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

Farmerama-friss!!

közösségében!
Irány a farm!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Vegyél részt egy igazán fantasztikus tudományos felfedezésben!   Science Expedition5.0484Vegyél részt egy igazán fantasztikus tudományos felfedezésben! Félelmetesen nagyszerű! Shattered Fear3.0264Félelmetesen nagyszerű! Eljött a fürdetés ideje! Baby Hazel Royal Bath0.080Eljött a fürdetés ideje! Változtasd meg a pályát és menekülj meg! Transmorper 30.0135Változtasd meg a pályát és menekülj meg! Kösd össze és győzz! Two Dots1.0112Kösd össze és győzz! Öltöztesd fel a vámpírodat! Vampire dress up0.035Öltöztesd fel a vámpírodat! Legyél te is szamuráj egy pár perc erejéig! Way of the samurai4.549Legyél te is szamuráj egy pár perc erejéig! Golfozz most logikusan! Wheres my golf1.093Golfozz most logikusan! Legyen ön is milliomos! Who wants to be a millionaire5.091Legyen ön is milliomos! Válj a krikettezés hősévé! Cricket Hero0.029Válj a krikettezés hősévé!
Rakd ki a saját új porschédat! Porsche Taycan Puzzle0.073Rakd ki a saját új porschédat! Törd fel a zárakat! Pick A Lock1.097Törd fel a zárakat! Ismerj meg egy bátor paradicsomot!Brave Tomato 21.0102Ismerj meg egy bátor paradicsomot!Irányíts egy igazi repülőt. Vigyázz nagyon nehéz lesz! Dumb Ways to Die 30.050Irányíts egy igazi repülőt. Vigyázz nagyon nehéz lesz! Tedd próbára a szerencsédet dobókockákkal. Itt lesz mit kockáztatni! 5 Roll1.047Tedd próbára a szerencsédet dobókockákkal. Itt lesz mit kockáztatni! Kapcsolódj ki egy kellemes falusi házban.Old Village House5.0922Kapcsolódj ki egy kellemes falusi házban.Tisztítsd meg a szellem-járta cirkuszt. Szükség van rád!  Haunted Circus3.8469Tisztítsd meg a szellem-járta cirkuszt. Szükség van rád! Nyomozz egy borzasztó bűnügyben.Crime Revelation3.5592Nyomozz egy borzasztó bűnügyben.Segíts Arnie-nak a pusztításban és lövöldözz egy nagyot! Arnie attack1.0144Segíts Arnie-nak a pusztításban és lövöldözz egy nagyot! Díszítsd ki a saját matrica füzetedet! Arty mouse sticker book0.058Díszítsd ki a saját matrica füzetedet!
Vezesd le a feszültséget ismét nálunk! Anti stress game 20.025Vezesd le a feszültséget ismét nálunk! Lövöldözz saját tankoddal. Hatalmas szórakozás lesz! Tank shootout3.3148Lövöldözz saját tankoddal. Hatalmas szórakozás lesz! Ugráld át egész New Yorkot. Próbáld ki milyen lehet pókembernek lenni! Swing rider5.094Ugráld át egész New Yorkot. Próbáld ki milyen lehet pókembernek lenni! Ismerd meg Supergirl történetét! Super girl story0.073Ismerd meg Supergirl történetét! Tetris-ezz egy régi gameboy-on. Igazi nosztalgia vár rád!Tetris game boy0.090Tetris-ezz egy régi gameboy-on. Igazi nosztalgia vár rád!Frissítsd fel a memóriád játék autókkal! Toy car memory0.0117Frissítsd fel a memóriád játék autókkal! Örökítsd meg vonatos utazásodat egy kirakóssal! Train journeys puzzle1.0218Örökítsd meg vonatos utazásodat egy kirakóssal! Játssz a gravitációval! Ungravity0.062Játssz a gravitációval! Színezd ki a cicákat! Wild cat coloring0.054Színezd ki a cicákat! Tedd próbára a szerencsédet a vadnyugaton! Wild west slot machine0.018Tedd próbára a szerencsédet a vadnyugaton!
Irányíts egy szélmalmot. Vigyázz nem lesz egyszerű! Wind mill5.0102Irányíts egy szélmalmot. Vigyázz nem lesz egyszerű! Ismerd meg a varázslók és a mocsári szörnyek történetét! Wizards vs swamp creatures0.017Ismerd meg a varázslók és a mocsári szörnyek történetét! Készül fel egy újabb fergeteges Zumára! Sok pályával várunk.Zuma boom4.2336Készül fel egy újabb fergeteges Zumára! Sok pályával várunk.Teniszezz föld körüli pályán! 360 smash0.045Teniszezz föld körüli pályán! Frissítsd fel a memóriád francia kártyákkal! 3 card monte1.0107Frissítsd fel a memóriád francia kártyákkal! Biliárdozz együtt barátaiddal! 8 ball pool with friends0.084Biliárdozz együtt barátaiddal! Tedd próbára magad Algerijns pasziánszában. Készen állsz a kihívásra? Algerijns patience5.03KTedd próbára magad Algerijns pasziánszában. Készen állsz a kihívásra? Dámázz most mérgesen! Angry checkers0.064Dámázz most mérgesen! Mérges halas színező. Kell ennél jobb?Angry fish coloring0.077Mérges halas színező. Kell ennél jobb?Vezesd le a feszültséget! Anti stress game1.0123Vezesd le a feszültséget!
Egy veszélyes nyomozásban kell most részt venned. Nélküled nem tudjuk megoldani az ügyet. Dangerous assignment3.3871Egy veszélyes nyomozásban kell most részt venned. Nélküled nem tudjuk megoldani az...Vegyél részt egy igazán nagy robot harcban! Készen állsz a bevetésre?Epic Robot Battle0.0114Vegyél részt egy igazán nagy robot harcban! Készen állsz a bevetésre?A sorsunk előre megvan írva? Derítsd ki hogy mi az igazság! Written Destiny3.94KA sorsunk előre megvan írva? Derítsd ki hogy mi az igazság! Játssz a kisbabával egy faházban! Baby Hazel Tree House5.0173Játssz a kisbabával egy faházban! Légy te is a partiőrség egy fontos tagja! Coast Guard3.93KLégy te is a partiőrség egy fontos tagja!