Farmerama - Szentjánosbogár fesztivál

1K0.00
 

Farmerama - Szentjánosbogár fesztivál

A nyár lassan a végéhez közeledik, és a Farmerama lakói ki nem hagynák, hogy egy nagyot ünnepeljenek, és vidáman sütkérezzenek a nap utolsó meleg sugaraiban. Köszöntsd velük az új évszakot, a Szentjánosbogár fesztivál legújabb vidám mini játékával: vár a Négy láng! Teljesítsd a feladatokat, és világíts ki különböző alakzatokat a játéktáblán! Az őszi estéket barátságos fénybe burkolhatod és pompás jutalmakat is szerezhetsz.

Mi több, a Négy láng játék és a szentjánosbogaras szórakozás mellett egy különleges felhősor is a tiéd lehet. Gyűjts szentjánosbogaras sálakat a városban és zászlókat a farmon, készíts szentjánosbogár csomagokat a malomban, és indulhat a játék!

Nézd a dolgok lámpásfényes oldalát, és tarts velünk a Szentjánosbogár fesztiválon október 20. és 26. között!

Farmerama - Szentjánosbogár fesztivál

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

Farmerama - Szentjánosbogár fesztivál

közösségében!
Kezdődjék a fesztivál!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Finomságok és egy nagyszerű zuhatagos játék vár rád. Ne hagyd ki ezt a szuper lehetőséget! Candy Riddles4.3541KFinomságok és egy nagyszerű zuhatagos játék vár rád. Ne hagyd ki ezt a szuper lehetőséget!...Tisztaság és zuhatagozás vár rád! Most szappanokat kell begyűjtened! Pop Soap3.33KTisztaság és zuhatagozás vár rád! Most szappanokat kell begyűjtened! Kalandozz egyet és válj te a kis utazóvá! Tiny Tripper2.5428Kalandozz egyet és válj te a kis utazóvá! Kapcsolódj ki egy kis keresgéléssel a találkozón! Backyard Reunion1.94KKapcsolódj ki egy kis keresgéléssel a találkozón! Aknakeresőzz újra nálunk! Minesweeper Classic2.73KAknakeresőzz újra nálunk! Tarts egy tűzoltóval és derítsd ki a rejtélyt! Burning Mysteries3.53KTarts egy tűzoltóval és derítsd ki a rejtélyt! Segíts Mr. Jello-nak az étkezésben! Vigyázz gyorsnak kell lenned mert válogatós! Jello Go Round3.1921Segíts Mr. Jello-nak az étkezésben! Vigyázz gyorsnak kell lenned mert válogatós!...Tedd próbára reflexedet és vezess egy igazán veszélyes pályán! Lane Battles0.0281Tedd próbára reflexedet és vezess egy igazán veszélyes pályán! Egy állati kaland vár rád! Kell ennél többet mondanunk?Animal Adventure4.23KEgy állati kaland vár rád! Kell ennél többet mondanunk?Szabadítsd ki a madarakat a sárkányok fogságából! Pebble Boy1.42KSzabadítsd ki a madarakat a sárkányok fogságából!
Segíts a mókusnak a mogyorók begyűjtésében! Nut Physics1.41KSegíts a mókusnak a mogyorók begyűjtésében! Keresd meg a város régóta elrejtett kincseit! Town of Treasures3.55KKeresd meg a város régóta elrejtett kincseit! Síelj le a legdurvább pályán sziklák között és próbálj meg nem elesni! Groovy Ski5.0120Síelj le a legdurvább pályán sziklák között és próbálj meg nem elesni! Egy furán varázslatos falu amelyben sötét mágiára is találsz. Te bemersz menni? Spellbound Village3.01KEgy furán varázslatos falu amelyben sötét mágiára is találsz. Te bemersz menni? Próbáld meg a lécet eltalálni a lehető legtöbbször. Nem lesz túl egyszerű feladat! Crossbar Shots5.0340Próbáld meg a lécet eltalálni a lehető legtöbbször. Nem lesz túl egyszerű feladat!...Kutass az eltűnt kártyák és a csalók után! Hidden Cards4.12KKutass az eltűnt kártyák és a csalók után! Raftingozz velünk egyet és kapcsolódj ki! Rafting Adventure4.0466Raftingozz velünk egyet és kapcsolódj ki! Vegyél részt egy kapus interview-n! Super Goalie Auditions0.0286Vegyél részt egy kapus interview-n! Vadnyugati keresés vár rád ismét. Ne hagyd ki! Prairie Mysteries3.81KVadnyugati keresés vár rád ismét. Ne hagyd ki! Focizz egyet velünk. Nem fogod megbánni! Foot Chicko5.0296Focizz egyet velünk. Nem fogod megbánni!
Szórakoztasd a közönséget és kerüld el a tojásokat! Cricket Gunda0.0256Szórakoztasd a közönséget és kerüld el a tojásokat! Vízalatti rejtélyek felfedezése a célunk most. Velünk tartasz? Undersea Enigmas3.82KVízalatti rejtélyek felfedezése a célunk most. Velünk tartasz? Kriketezz egyet a városban! City Cricket0.0270Kriketezz egyet a városban! Kutass értékes tárgyak és csempészek után! Smugglers Voyage3.41KKutass értékes tárgyak és csempészek után! Csatlakozz egy kis teniszezéshez. Nézd meg, hogy csinálják a hipszterek! Hipster Tennis5.0190Csatlakozz egy kis teniszezéshez. Nézd meg, hogy csinálják a hipszterek! Tarts igazi vérbeli túrázokkal és aludj egyet a hegyen még mielőtt a csúcsra érnél. Segíts a készületekben!  Woodland Expedition3.51KTarts igazi vérbeli túrázokkal és aludj egyet a hegyen még mielőtt a csúcsra érnél....Szeretnéd kipróbálni az agyaggalamb lövészetet? Most megteheted! Clay Pigeon: Tap and Shoot3.4360Szeretnéd kipróbálni az agyaggalamb lövészetet? Most megteheted! Segíts a kondi terem kiépítésében és ellenőrzésében! Gym Quest1.3836Segíts a kondi terem kiépítésében és ellenőrzésében! Cuki és finom gumimacikkal vár rád a zuhatagozás! Éhesen nem ajánljuk ezt a játékot. Jelly Bears0.0704Cuki és finom gumimacikkal vár rád a zuhatagozás! Éhesen nem ajánljuk ezt a játékot....Készen állsz az éjféli puzzle-re? Gyere és keresgélj velünk ázsiában! Midnight Puzzle0.01KKészen állsz az éjféli puzzle-re? Gyere és keresgélj velünk ázsiában!
Etesd meg a vevőidet a lehető legjobban! Nézd meg milyen vendéglátónak lenni! Yummy Taco0.0278Etesd meg a vevőidet a lehető legjobban! Nézd meg milyen vendéglátónak lenni! Mentsd meg a vízalatti kis állatokat! Aquatic Rescue4.3920Mentsd meg a vízalatti kis állatokat! Tedd próbára magad egy kis logikai buborékozásban! Bubble smash3.81KTedd próbára magad egy kis logikai buborékozásban! Lenyugodott a tenger és így lehetőséged adódik az elveszett tárgyaid megkeresésére. Ne hagyd ki ezt az alkalmat! Island Escape0.0896Lenyugodott a tenger és így lehetőséged adódik az elveszett tárgyaid megkeresésére....Elloptak egy olyan tárgyat amelyről csak nagyon kevés ember tud. Derítsd ki ki volt a rabló és válj te is nyomozóvá! Shady Theft3.81KElloptak egy olyan tárgyat amelyről csak nagyon kevés ember tud. Derítsd ki ki volt...Egyes statisztikák szerint az emberek nem olvasnak annyit mit azelőtt. Tarts most három könyv kedvelővel és fedezz fel új könyveket! The Bookworms Wishlist3.71KEgyes statisztikák szerint az emberek nem olvasnak annyit mit azelőtt. Tarts most...Buborékozz ismét nálunk! Most még nagyobb kihívás áll előtted! Bubble Wipeout1.61KBuborékozz ismét nálunk! Most még nagyobb kihívás áll előtted! Egy kis macska és megannyi zuhatagozás vár rád! Te készen állsz?Candy Fiesta1.61KEgy kis macska és megannyi zuhatagozás vár rád! Te készen állsz?Pasziánszozz velünk ismét! Most egy újabb és még szebb verzión mutathatod meg tudásod! Solitaire Gold5.04KPasziánszozz velünk ismét! Most egy újabb és még szebb verzión mutathatod meg tudásod!...Egy igazán nagy játékkal készültünk neked. Készen állsz a Sudokura? Sudoku Classic 15.02KEgy igazán nagy játékkal készültünk neked. Készen állsz a Sudokura?
Sakkozz egy nagyot nálunk és válj te is Grandmaster-ré! Chess Grandmaster1.7656Sakkozz egy nagyot nálunk és válj te is Grandmaster-ré! Próbáld meg elérni a lehető legnagyobb számot. Vigyázz most az idővel is meg kell küzdened! Merge Mania1.71KPróbáld meg elérni a lehető legnagyobb számot. Vigyázz most az idővel is meg kell...Állítsd meg a banditákat fegyvereddel! Saloon Robbery0.0538Állítsd meg a banditákat fegyvereddel! Győzd le a többi kígyót és válj te a királyukká! Snake King5.0367Győzd le a többi kígyót és válj te a királyukká! Zuno-zz nálunk ingyen! Zuno3.8751Zuno-zz nálunk ingyen!