Farmerama - Szentjánosbogár fesztivál

1K0.00
 

Farmerama - Szentjánosbogár fesztivál

A nyár lassan a végéhez közeledik, és a Farmerama lakói ki nem hagynák, hogy egy nagyot ünnepeljenek, és vidáman sütkérezzenek a nap utolsó meleg sugaraiban. Köszöntsd velük az új évszakot, a Szentjánosbogár fesztivál legújabb vidám mini játékával: vár a Négy láng! Teljesítsd a feladatokat, és világíts ki különböző alakzatokat a játéktáblán! Az őszi estéket barátságos fénybe burkolhatod és pompás jutalmakat is szerezhetsz.

Mi több, a Négy láng játék és a szentjánosbogaras szórakozás mellett egy különleges felhősor is a tiéd lehet. Gyűjts szentjánosbogaras sálakat a városban és zászlókat a farmon, készíts szentjánosbogár csomagokat a malomban, és indulhat a játék!

Nézd a dolgok lámpásfényes oldalát, és tarts velünk a Szentjánosbogár fesztiválon október 20. és 26. között!

Farmerama - Szentjánosbogár fesztivál

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

Farmerama - Szentjánosbogár fesztivál

közösségében!
Kezdődjék a fesztivál!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Vegyél részt egy igazán fantasztikus tudományos felfedezésben!   Science Expedition5.02KVegyél részt egy igazán fantasztikus tudományos felfedezésben! Félelmetesen nagyszerű! Shattered Fear3.0473Félelmetesen nagyszerű! Eljött a fürdetés ideje! Baby Hazel Royal Bath0.0135Eljött a fürdetés ideje! Változtasd meg a pályát és menekülj meg! Transmorper 30.0256Változtasd meg a pályát és menekülj meg! Kösd össze és győzz! Two Dots1.0184Kösd össze és győzz! Öltöztesd fel a vámpírodat! Vampire dress up0.077Öltöztesd fel a vámpírodat! Legyél te is szamuráj egy pár perc erejéig! Way of the samurai4.592Legyél te is szamuráj egy pár perc erejéig! Golfozz most logikusan! Wheres my golf1.0184Golfozz most logikusan! Legyen ön is milliomos! Who wants to be a millionaire5.0403Legyen ön is milliomos! Válj a krikettezés hősévé! Cricket Hero0.041Válj a krikettezés hősévé!
Rakd ki a saját új porschédat! Porsche Taycan Puzzle0.0118Rakd ki a saját új porschédat! Törd fel a zárakat! Pick A Lock1.0249Törd fel a zárakat! Ismerj meg egy bátor paradicsomot!Brave Tomato 21.0192Ismerj meg egy bátor paradicsomot!Irányíts egy igazi repülőt. Vigyázz nagyon nehéz lesz! Dumb Ways to Die 30.0182Irányíts egy igazi repülőt. Vigyázz nagyon nehéz lesz! Tedd próbára a szerencsédet dobókockákkal. Itt lesz mit kockáztatni! 5 Roll1.082Tedd próbára a szerencsédet dobókockákkal. Itt lesz mit kockáztatni! Kapcsolódj ki egy kellemes falusi házban.Old Village House5.01KKapcsolódj ki egy kellemes falusi házban.Tisztítsd meg a szellem-járta cirkuszt. Szükség van rád!  Haunted Circus3.8519Tisztítsd meg a szellem-járta cirkuszt. Szükség van rád! Nyomozz egy borzasztó bűnügyben.Crime Revelation3.5668Nyomozz egy borzasztó bűnügyben.Segíts Arnie-nak a pusztításban és lövöldözz egy nagyot! Arnie attack3.0164Segíts Arnie-nak a pusztításban és lövöldözz egy nagyot! Díszítsd ki a saját matrica füzetedet! Arty mouse sticker book0.059Díszítsd ki a saját matrica füzetedet!
Vezesd le a feszültséget ismét nálunk! Anti stress game 20.025Vezesd le a feszültséget ismét nálunk! Lövöldözz saját tankoddal. Hatalmas szórakozás lesz! Tank shootout3.8179Lövöldözz saját tankoddal. Hatalmas szórakozás lesz! Ugráld át egész New Yorkot. Próbáld ki milyen lehet pókembernek lenni! Swing rider5.0122Ugráld át egész New Yorkot. Próbáld ki milyen lehet pókembernek lenni! Ismerd meg Supergirl történetét! Super girl story0.092Ismerd meg Supergirl történetét! Tetris-ezz egy régi gameboy-on. Igazi nosztalgia vár rád!Tetris game boy0.091Tetris-ezz egy régi gameboy-on. Igazi nosztalgia vár rád!Frissítsd fel a memóriád játék autókkal! Toy car memory0.0123Frissítsd fel a memóriád játék autókkal! Örökítsd meg vonatos utazásodat egy kirakóssal! Train journeys puzzle1.0229Örökítsd meg vonatos utazásodat egy kirakóssal! Játssz a gravitációval! Ungravity0.0138Játssz a gravitációval! Színezd ki a cicákat! Wild cat coloring0.064Színezd ki a cicákat! Tedd próbára a szerencsédet a vadnyugaton! Wild west slot machine0.018Tedd próbára a szerencsédet a vadnyugaton!
Irányíts egy szélmalmot. Vigyázz nem lesz egyszerű! Wind mill5.0119Irányíts egy szélmalmot. Vigyázz nem lesz egyszerű! Ismerd meg a varázslók és a mocsári szörnyek történetét! Wizards vs swamp creatures0.017Ismerd meg a varázslók és a mocsári szörnyek történetét! Készül fel egy újabb fergeteges Zumára! Sok pályával várunk.Zuma boom4.2389Készül fel egy újabb fergeteges Zumára! Sok pályával várunk.Teniszezz föld körüli pályán! 360 smash0.060Teniszezz föld körüli pályán! Frissítsd fel a memóriád francia kártyákkal! 3 card monte1.0115Frissítsd fel a memóriád francia kártyákkal! Biliárdozz együtt barátaiddal! 8 ball pool with friends0.0106Biliárdozz együtt barátaiddal! Tedd próbára magad Algerijns pasziánszában. Készen állsz a kihívásra? Algerijns patience5.03KTedd próbára magad Algerijns pasziánszában. Készen állsz a kihívásra? Dámázz most mérgesen! Angry checkers0.076Dámázz most mérgesen! Mérges halas színező. Kell ennél jobb?Angry fish coloring0.090Mérges halas színező. Kell ennél jobb?Vezesd le a feszültséget! Anti stress game3.0151Vezesd le a feszültséget!
Egy veszélyes nyomozásban kell most részt venned. Nélküled nem tudjuk megoldani az ügyet. Dangerous assignment3.3919Egy veszélyes nyomozásban kell most részt venned. Nélküled nem tudjuk megoldani az...Vegyél részt egy igazán nagy robot harcban! Készen állsz a bevetésre?Epic Robot Battle0.0114Vegyél részt egy igazán nagy robot harcban! Készen állsz a bevetésre?A sorsunk előre megvan írva? Derítsd ki hogy mi az igazság! Written Destiny3.94KA sorsunk előre megvan írva? Derítsd ki hogy mi az igazság! Játssz a kisbabával egy faházban! Baby Hazel Tree House5.0182Játssz a kisbabával egy faházban! Légy te is a partiőrség egy fontos tagja! Coast Guard3.93KLégy te is a partiőrség egy fontos tagja!