Farmerama – Szülinapi lakoma

Ma van a FARMERAMA szülinapja, mindenki és minden készen áll a partira. Minden? Ó, még nem! A szülinapi torta még nincs kész! Segíts az állatoknak kidekorálni az ízletes finomságot gyertyákkal és fincsi habcsókokkal, és rendezz egy igazán felejthetetlen szülinapi partit!

Ültess csicseriborsót és gyűjts be hasznos habzsákokat a farmon. Termessz narancsot, piros és kék habcsókokat, és persze készítsd el a mindennél fontosabb csicseriborsó eszenciát a malomban a feladatokhoz! Ráadásul még egy csodás felhősor is várja, hogy megkaparintsd.

Ünnepeld meg a FARMERAMA hatodik szülinapját a Szülinapi lakoma eseményen január 26-tól február 1-ig!

Farmerama szülinap

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

Farmerama szülinap

közösségében!
Induljon az ünnep!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Tölts el egy nyarat ezen a csodálatos farmon. Nem fogod megbánni! Summer on the Farm3.0798Tölts el egy nyarat ezen a csodálatos farmon. Nem fogod megbánni! Buborékozz és ismerj meg egy boldog szakácsot! Happy chef bubble shooter0.0544Buborékozz és ismerj meg egy boldog szakácsot! Ismét visszatért a kicsi dinó. Segíts neki most is!Little dino adventure returns3.7118Ismét visszatért a kicsi dinó. Segíts neki most is!Egy új kaland vár rád. Készen állsz?New platform HTML55.0205Egy új kaland vár rád. Készen állsz?Focizz egyet velünk!Foosball funny5.078Focizz egyet velünk!Válj szuperhőssé most és tanulj meg repülni!Flying superhero revenge grand city captain0.010Válj szuperhőssé most és tanulj meg repülni!Horgássz egyet velünk!Fishing HTML50.059Horgássz egyet velünk!Mentsd meg a hörcsög életét!Hamster roll0.087Mentsd meg a hörcsög életét!Kártyázz velünk ismét!Lightning cards0.0179Kártyázz velünk ismét!Roulette-ezz egyet Las Vegasban! Las vegas roulette0.098Roulette-ezz egyet Las Vegasban!
Segíts a nyúlon! Judy ear doctor0.091Segíts a nyúlon! Zuhatagozz és kösd össze a zseléket!Jelly friend0.0547Zuhatagozz és kösd össze a zseléket!Tervezd meg a saját iskolatáskádat nálunk! Jacqueline and Eliza school bag design contest0.070Tervezd meg a saját iskolatáskádat nálunk! Vezess egy helikoptert egy igazi csatatéren!Helicopter shooter HTML51.084Vezess egy helikoptert egy igazi csatatéren!Színezd ki a hóembert! Happy snowman coloring0.040Színezd ki a hóembert! Válj te is boldoggá! Buborékozz ismét velünk!Happy bubble shooter1.0340Válj te is boldoggá! Buborékozz ismét velünk!Öltöztesd fel a Jégvarázs hercegnőjét! Fashion contest 25.099Öltöztesd fel a Jégvarázs hercegnőjét! Találd ki a szuperhős nevét, most angolul!Guess the superhero0.0174Találd ki a szuperhős nevét, most angolul!Gyűjtsd be a kincset, de csak okosan! Green diamond0.0225Gyűjtsd be a kincset, de csak okosan! Segíts a mosogatásban Goldie-nak!Goldie dish washing0.074Segíts a mosogatásban Goldie-nak!
Ismerd meg Eg mágikus dobozát! Eg magical blox0.0271Ismerd meg Eg mágikus dobozát! Egy fantasztikus mahjonggal készültünk. Te készen állsz?EZ mahjong1.0403Egy fantasztikus mahjonggal készültünk. Te készen állsz?Tedd próbára elméd ismét nálunk!Gift of alchemy0.099Tedd próbára elméd ismét nálunk!Száguldozz egyet velünk! Ghost rider0.070Száguldozz egyet velünk! Keresd meg a csodaszép hercegnőkről készült képek közötti különbségeket! Funny princesses spot the difference0.0212Keresd meg a csodaszép hercegnőkről készült képek közötti különbségeket! Sudokuzz most gyümölcsökkel! Fruit sudoku0.52KSudokuzz most gyümölcsökkel! Zuhatagozz ismét finom gyümölcsökkel!Fruit blocks match HTML0.058Zuhatagozz ismét finom gyümölcsökkel!Rakd ki ezt az új puzzle-t nálunk!Formula jigsaw HTML50.032Rakd ki ezt az új puzzle-t nálunk!Tedd próbára magad és segíts a fiúnak!Jump boy jump5.097Tedd próbára magad és segíts a fiúnak!Az állatok vicces világában újabb szórakozás vár. Tarts velünk ismét! Pets of funny world0.0611Az állatok vicces világában újabb szórakozás vár. Tarts velünk ismét!
Utazz el velünk egy mágikus világba. Itt minden a buborékozásról szól!  Magic World5.01KUtazz el velünk egy mágikus világba. Itt minden a buborékozásról szól! Győzd le a számítógépet léghokiban!Glow Hockey HD5.0148Győzd le a számítógépet léghokiban!Ismerd meg a kis dino történetét!Little Dino Adventure3.4178Ismerd meg a kis dino történetét!Cukorkákkal és egy szuper zuhtagozással várunk! Gluck In the country of the sweets1.3742Cukorkákkal és egy szuper zuhtagozással várunk! Tanítsd be a saját delfinedet! My Dolphin Show 10.0127Tanítsd be a saját delfinedet! Fuss az életedért!Bear Run1.9152Fuss az életedért!Tölts el pár kellemes percet a pingvinek kávézójában!Penguin Cafe0.089Tölts el pár kellemes percet a pingvinek kávézójában!Buborékozz most is velünk! Frog Super Bubbles2.1443Buborékozz most is velünk! Gyorsulj most egy igazi forma-1 es autóval! Formula Drag0.0117Gyorsulj most egy igazi forma-1 es autóval! Vegyél részt egy igazi vadászaton! Duck Hunter0.0135Vegyél részt egy igazi vadászaton!
Egy igazi vérbeli autós játék, amelyben tényleg menő lehetsz!Desert City Stunt0.5291Egy igazi vérbeli autós játék, amelyben tényleg menő lehetsz!Ismerd meg a káprázat mestereit! Masters of Illusions3.02KIsmerd meg a káprázat mestereit! Térj vissza az iskolapadba és mahjongozz egy nagyot velünk! School Connect2.31KTérj vissza az iskolapadba és mahjongozz egy nagyot velünk! Járművek és egy nagyszerű különbség keresés vár. Tarts velünk ismét! Transport Board Puzzles5.0457Járművek és egy nagyszerű különbség keresés vár. Tarts velünk ismét! Ments meg minket a szörnyektől! Monster Mover1.0436Ments meg minket a szörnyektől!