Farmerama – Szülinapi lakoma

Ma van a FARMERAMA szülinapja, mindenki és minden készen áll a partira. Minden? Ó, még nem! A szülinapi torta még nincs kész! Segíts az állatoknak kidekorálni az ízletes finomságot gyertyákkal és fincsi habcsókokkal, és rendezz egy igazán felejthetetlen szülinapi partit!

Ültess csicseriborsót és gyűjts be hasznos habzsákokat a farmon. Termessz narancsot, piros és kék habcsókokat, és persze készítsd el a mindennél fontosabb csicseriborsó eszenciát a malomban a feladatokhoz! Ráadásul még egy csodás felhősor is várja, hogy megkaparintsd.

Ünnepeld meg a FARMERAMA hatodik szülinapját a Szülinapi lakoma eseményen január 26-tól február 1-ig!

Farmerama szülinap

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

Farmerama szülinap

közösségében!
Induljon az ünnep!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Kapd el a bűnözőket! Evidence Left Behind2.9900Kapd el a bűnözőket! Segíts a farmon élő állatoknak párt találni! Farm Animals Matching Puzzles3.5641Segíts a farmon élő állatoknak párt találni! Gyakorolj parkolni online! Lof Parking0.0118Gyakorolj parkolni online! Győzd le a baktériumokat! Bacteria Monster Shooter5.0175Győzd le a baktériumokat! Most a madarakon a sor. Segíts rajtuk is! Birds Mahjong Deluxe3.81KMost a madarakon a sor. Segíts rajtuk is! Nyomozz egy megszokottól eltérő ügyben. Szükség van rád! The Unusual Case3.0702Nyomozz egy megszokottól eltérő ügyben. Szükség van rád! Ismered az arany urát? Most megismerheted! Lord of Gold1.5693Ismered az arany urát? Most megismerheted! Ismerj meg egy titokzatos varázslót. Érdekes tárgyak is várnak rád! Mysterious Magician4.0533Ismerj meg egy titokzatos varázslót. Érdekes tárgyak is várnak rád! Segíts a cuki állatokon! Cute Animals5.0283Segíts a cuki állatokon! Ismét egy hatalmas zuhatagozás vár rád. Te készen állsz? Capsicum Match 31.5930Ismét egy hatalmas zuhatagozás vár rád. Te készen állsz?
Etesd meg az éhes formákat! Hungry Shapes0.091Etesd meg az éhes formákat! Építsd fel a lehető legmagasabb tornyot! Tedd próbára magad! Stacking Challenge5.0275Építsd fel a lehető legmagasabb tornyot! Tedd próbára magad! A királynő elvesztette a gyémántjait. Segíts rajta! The Queens Diamonds4.12KA királynő elvesztette a gyémántjait. Segíts rajta! Képregények világában kell most keresgélned. Te készen állsz?Insects Photo Differences1.0339Képregények világában kell most keresgélned. Te készen állsz?Használd a gyümölcsöket most tetrisezéshez! Fruits Tetriz3.3255Használd a gyümölcsöket most tetrisezéshez! Vadássz most halakra! Fish Connect Deluxe3.3188Vadássz most halakra! Buborékozz és pukkaszd ki a lufikat! Bubble Shooter Balloons3.5209Buborékozz és pukkaszd ki a lufikat! Focizz most logikusan! Soccer Challenge0.066Focizz most logikusan! Zuhatagozz ismét velünk! Forest Queen3.0218Zuhatagozz ismét velünk! Látogass el a cirkuszba. Itt lesz mit keresgélned! Circus Hidden Numbers0.0116Látogass el a cirkuszba. Itt lesz mit keresgélned!
Akadályozd meg az ufók támadását! Ufo Arkanoid Deluxe4.5857Akadályozd meg az ufók támadását! Készítsd el a legfinomabb ételt, most logikusan! Yummy 20483.3777Készítsd el a legfinomabb ételt, most logikusan! Amőbázz most bolygókkal! Tic Tac Planets5.04KAmőbázz most bolygókkal! Keresd meg az állatok párjait. Segíts rajtuk! Jungle Mahjong Deluxe4.47KKeresd meg az állatok párjait. Segíts rajtuk! Keresgélj most egy kicsit másképp! Findergarten Cartoons1.0743Keresgélj most egy kicsit másképp! Zuhatagozz ismét értékes gyöngyökkel! Gem Match Deluxe3.01KZuhatagozz ismét értékes gyöngyökkel! Egy újabb típusú logikai játék vár. Te készen állsz? Lof Fruits Puzzles0.0703Egy újabb típusú logikai játék vár. Te készen állsz? Szereted a memória játékokat? Ezzel a játékkal neked kedveskedünk! School Memory Deluxe0.01KSzereted a memória játékokat? Ezzel a játékkal neked kedveskedünk! Gyűjtsd be most a csillagokat az űrből! Készülj fel egy intergalaktikus kalandra! Collestar0.0183Gyűjtsd be most a csillagokat az űrből! Készülj fel egy intergalaktikus kalandra!...Lövöldözz most gyümölcsökkel! Fruits Shooting Deluxe1.9254Lövöldözz most gyümölcsökkel!
Tornáztasd meg az agyad egyenletekkel! Fruits Equations3.51KTornáztasd meg az agyad egyenletekkel! Kapcsolódj ki egy csodálatos helyen. Készülj a keresgélésre is! Summer Cabin2.84KKapcsolódj ki egy csodálatos helyen. Készülj a keresgélésre is! Kutass tiltott kincsek után! Forbidden Treasure0.5954Kutass tiltott kincsek után! Vegyél részt a világ legnagyobb nyomozásában! The Big Investigation3.0580Vegyél részt a világ legnagyobb nyomozásában! Derítsd ki honnan jönnek ezek a félelmetes hangok! Készülj a keresésre! Scary Voices0.0457Derítsd ki honnan jönnek ezek a félelmetes hangok! Készülj a keresésre! Készülj egy újabb kalandra és utazz vissza az időben! Secret Time Portal0.0570Készülj egy újabb kalandra és utazz vissza az időben! Vegyél részt egy vízalatti expedíción! Underwater Mission1.95KVegyél részt egy vízalatti expedíción! Újítsd fel régi házadat. Itt az idő a megújulásra! Home Restoration3.51KÚjítsd fel régi házadat. Itt az idő a megújulásra! A városi vámpírok ismét feltűntek. Derítsd ki miért!Urban Vampires3.34KA városi vámpírok ismét feltűntek. Derítsd ki miért!Ismerd meg a cowboyokat és fedezz fel egy veszélyes területet! Dangerous Territory2.21KIsmerd meg a cowboyokat és fedezz fel egy veszélyes területet!
Győzd le a rémálmodat nálunk! Haunted Dream3.5705Győzd le a rémálmodat nálunk! Vásárlásra fel! Most mindent megvehetsz! My First Boutique2.2872Vásárlásra fel! Most mindent megvehetsz! Keresd meg a lázadók kincsét. Felbecsülhetetlen értékű tárgyakról van most szó! Rebel Treasure2.31KKeresd meg a lázadók kincsét. Felbecsülhetetlen értékű tárgyakról van most szó! Segíts egy fiatal írónak az ihlet szerzésben!The Crime Writer2.21KSegíts egy fiatal írónak az ihlet szerzésben!Szereted a kihívásokat? Tedd próbára magad most! Color Element4.3841Szereted a kihívásokat? Tedd próbára magad most!