Farmerama tavaszi nagytakarítás

1K0.00
 

Farmerama friss esemény - tavaszi nagytakarítás

Már több hónapja elmúlt Halloween, mit keresnek még ezek a szemtelen kis lidércek és szellemek Gazdrakula gróf kísértetkastélyában? Egy pár szobát teljesen elfoglaltak, mintha örökre itt akarnának maradni! Itt az ideje hát a tavaszi nagytakarításnak. Ragadj vödröt és rongyot - no meg szellemcsapdákat - és segítsd ki a grófot szorult helyzetéből! Ki tudja, milyen kincsekre bukkansz a por és pókhálók alatt!

Közben Okosfüles, a nagy feltaláló sem tétlenkedik: kifejlesztett egy remek szellemcsapdát. Vajon sikerül a csapda segítségével kitakarítanod a kísértetkastélyt még a következő telihold előtt?

Termessz lidércvirágot a farmon és gyűjt szellemelemeket a szellemcsapda működtetéséhez a FARMERAMA Tavaszi nagytakarítás eventjén március 2-től 8-ig!

Farmerama tavaszi nagytakarítás

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

Farmerama tavaszi nagytakarítás

közösségében!
Ingyen játszom!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Buborékozz és ismerj meg egy boldog szakácsot! Happy chef bubble shooter0.082Buborékozz és ismerj meg egy boldog szakácsot! Ismét visszatért a kicsi dinó. Segíts neki most is!Little dino adventure returns0.035Ismét visszatért a kicsi dinó. Segíts neki most is!Egy új kaland vár rád. Készen állsz?New platform HTML50.022Egy új kaland vár rád. Készen állsz?Focizz egyet velünk!Foosball funny0.028Focizz egyet velünk!Válj szuperhőssé most és tanulj meg repülni!Flying superhero revenge grand city captain0.03Válj szuperhőssé most és tanulj meg repülni!Horgássz egyet velünk!Fishing HTML50.016Horgássz egyet velünk!Mentsd meg a hörcsög életét!Hamster roll0.024Mentsd meg a hörcsög életét!Kártyázz velünk ismét!Lightning cards0.049Kártyázz velünk ismét!Roulette-ezz egyet Las Vegasban! Las vegas roulette0.033Roulette-ezz egyet Las Vegasban! Segíts a nyúlon! Judy ear doctor0.036Segíts a nyúlon!
Zuhatagozz és kösd össze a zseléket!Jelly friend0.062Zuhatagozz és kösd össze a zseléket!Tervezd meg a saját iskolatáskádat nálunk! Jacqueline and Eliza school bag design contest0.016Tervezd meg a saját iskolatáskádat nálunk! Vezess egy helikoptert egy igazi csatatéren!Helicopter shooter HTML50.019Vezess egy helikoptert egy igazi csatatéren!Színezd ki a hóembert! Happy snowman coloring0.013Színezd ki a hóembert! Válj te is boldoggá! Buborékozz ismét velünk!Happy bubble shooter1.062Válj te is boldoggá! Buborékozz ismét velünk!Öltöztesd fel a Jégvarázs hercegnőjét! Fashion contest 25.019Öltöztesd fel a Jégvarázs hercegnőjét! Találd ki a szuperhős nevét, most angolul!Guess the superhero0.044Találd ki a szuperhős nevét, most angolul!Gyűjtsd be a kincset, de csak okosan! Green diamond0.053Gyűjtsd be a kincset, de csak okosan! Segíts a mosogatásban Goldie-nak!Goldie dish washing0.021Segíts a mosogatásban Goldie-nak!Ismerd meg Eg mágikus dobozát! Eg magical blox0.049Ismerd meg Eg mágikus dobozát!
Egy fantasztikus mahjonggal készültünk. Te készen állsz?EZ mahjong1.076Egy fantasztikus mahjonggal készültünk. Te készen állsz?Tedd próbára elméd ismét nálunk!Gift of alchemy0.030Tedd próbára elméd ismét nálunk!Száguldozz egyet velünk! Ghost rider0.013Száguldozz egyet velünk! Keresd meg a csodaszép hercegnőkről készült képek közötti különbségeket! Funny princesses spot the difference0.039Keresd meg a csodaszép hercegnőkről készült képek közötti különbségeket! Sudokuzz most gyümölcsökkel! Fruit sudoku0.044Sudokuzz most gyümölcsökkel! Zuhatagozz ismét finom gyümölcsökkel!Fruit blocks match HTML0.019Zuhatagozz ismét finom gyümölcsökkel!Rakd ki ezt az új puzzle-t nálunk!Formula jigsaw HTML50.09Rakd ki ezt az új puzzle-t nálunk!Tedd próbára magad és segíts a fiúnak!Jump boy jump0.026Tedd próbára magad és segíts a fiúnak!Az állatok vicces világában újabb szórakozás vár. Tarts velünk ismét! Pets of funny world0.0551Az állatok vicces világában újabb szórakozás vár. Tarts velünk ismét! Utazz el velünk egy mágikus világba. Itt minden a buborékozásról szól!  Magic World5.0727Utazz el velünk egy mágikus világba. Itt minden a buborékozásról szól!
Győzd le a számítógépet léghokiban!Glow Hockey HD5.0107Győzd le a számítógépet léghokiban!Ismerd meg a kis dino történetét!Little Dino Adventure3.7140Ismerd meg a kis dino történetét!Cukorkákkal és egy szuper zuhtagozással várunk! Gluck In the country of the sweets5.0533Cukorkákkal és egy szuper zuhtagozással várunk! Tanítsd be a saját delfinedet! My Dolphin Show 10.091Tanítsd be a saját delfinedet! Fuss az életedért!Bear Run1.9109Fuss az életedért!Tölts el pár kellemes percet a pingvinek kávézójában!Penguin Cafe0.066Tölts el pár kellemes percet a pingvinek kávézójában!Buborékozz most is velünk! Frog Super Bubbles2.1372Buborékozz most is velünk! Gyorsulj most egy igazi forma-1 es autóval! Formula Drag0.087Gyorsulj most egy igazi forma-1 es autóval! Vegyél részt egy igazi vadászaton! Duck Hunter0.0100Vegyél részt egy igazi vadászaton! Egy igazi vérbeli autós játék, amelyben tényleg menő lehetsz!Desert City Stunt0.5276Egy igazi vérbeli autós játék, amelyben tényleg menő lehetsz!
Ismerd meg a káprázat mestereit! Masters of Illusions3.02KIsmerd meg a káprázat mestereit! Térj vissza az iskolapadba és mahjongozz egy nagyot velünk! School Connect5.01KTérj vissza az iskolapadba és mahjongozz egy nagyot velünk! Járművek és egy nagyszerű különbség keresés vár. Tarts velünk ismét! Transport Board Puzzles5.0357Járművek és egy nagyszerű különbség keresés vár. Tarts velünk ismét! Ments meg minket a szörnyektől! Monster Mover1.0392Ments meg minket a szörnyektől! Vedd át az irányítást a zuhatagozás felett! Bubble Fitter3.2648Vedd át az irányítást a zuhatagozás felett!