Friss! Farmerama - Bolondos gombák

1K0.00
 

Farmerama – Bolondos gombák

Segíts az állatoknak elegendő ízletes gombát nevelni és betakarítani, hogy így ősszel készíthessenek egy finom pörköltet. Ne felejtsd el használni a speciális trágyát, és takarítsd be a gombákat olyan gyakran, amennyire csak lehetséges!

Gyűjts hasznos humuszt és ültess több fajta növényt, hogy minél jobb legyen a gombatermés: például kék ernyőgombát, piruló gömbgombát és a sárga kaptárgombát. Készítsd el a SzupErősítőt és a mindennél fontosabb titkos összetevőt a malomban!

Az 1000 legjobb közé bekerülő legkeményebben dolgozó farmerek extra jutalmat kapnak! Így hát ne késlekedj, és piszkold be a kezed a FARMERAMA Bolondos gombák eseményén, november 13-tól 20-ig!

Friss! Farmerama - Bolondos gombák

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

Friss! Farmerama - Bolondos gombák

közösségében!
Kezdődjön a fesztivál!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Segíts Doktor Zöldnek a földönkívülinek! Fontos  küldetése van! Dr Green Alien2.0826Segíts Doktor Zöldnek a földönkívülinek! Fontos küldetése van! Zumára fel! Totemia Cursed Marbles3.34KZumára fel! Tanulj meg vezetni nálunk! Toon Drive 3D3.61KTanulj meg vezetni nálunk! Egy újabb forgatós kirakós vár rád. Most állatokkal! Puzzle Rotate Animals1.46KEgy újabb forgatós kirakós vár rád. Most állatokkal! A legjobb autós játék egy új verziója vár. Ne hagyd ki! Trackmania Blitz0.0342A legjobb autós játék egy új verziója vár. Ne hagyd ki! Szépítsd meg a jég királynőjét! Eliza Winter Coronation0.0398Szépítsd meg a jég királynőjét! Segíts Jake-nek a kígyónak a csillagok begyűjtésében! Jake the Snake1.01KSegíts Jake-nek a kígyónak a csillagok begyűjtésében! PRóbáld ki ezt az új indiai logikai játékot! Colors of Holi1.13KPRóbáld ki ezt az új indiai logikai játékot! Segíts az állatoknak a pár találásban! Animal Pairs3.81KSegíts az állatoknak a pár találásban! Mahjongozz és fess! Match to Paint0.91KMahjongozz és fess!
Nyist ki a zárakat logikusan! Unlocking0.01KNyist ki a zárakat logikusan! Egy Squid game-es kirakós vár rád. Rakd ki te is! Squid Jigsaw3.01KEgy Squid game-es kirakós vár rád. Rakd ki te is! Edd meg az autókat az autóddal! Menő élmény lesz! Car Eats Car Volcanic Adventure5.0803Edd meg az autókat az autóddal! Menő élmény lesz! Segíts az emberiségen és gyűjtsd be a szemetet! Garbage Rampage4.0892Segíts az emberiségen és gyűjtsd be a szemetet! Szereted a lufikat kipukkasztani? Itt most ez lesz a feladatod!Bloon Pop2.5566Szereted a lufikat kipukkasztani? Itt most ez lesz a feladatod!Vegyél részt egy húzópróbán és győzd le az ellenségedet! Squid Hook game3.0578Vegyél részt egy húzópróbán és győzd le az ellenségedet! Próbáld meg kijátszani a többi fedélzeten lévő emberkét és likvidáld őket!Impostor Among us vs Crewmate0.0548Próbáld meg kijátszani a többi fedélzeten lévő emberkét és likvidáld őket!Tedd próbára látásodat és keresd meg az elrejtett csillagokat! Hidden Stars at Space1.52KTedd próbára látásodat és keresd meg az elrejtett csillagokat! Segíts egy madárkának a túlélésben!Brid Trap0.0398Segíts egy madárkának a túlélésben!Keresd meg a tengeri állatos képeken a kakukktojást! Which Sea Creature Looks Different0.02KKeresd meg a tengeri állatos képeken a kakukktojást!
Fejleszd a memóriádat szórakozva!Fun Memory Training0.0477Fejleszd a memóriádat szórakozva!Próbálj meg száguldozni most futással!Sky Stick0.0630Próbálj meg száguldozni most futással!Ismerd meg a pöttyös lány új korszakát!Dotted Girl New Era5.0513Ismerd meg a pöttyös lány új korszakát!Fejleszd a memóriád és tüntesd el a szörnyeket. Két legyet egy csapásra!Monsters Memory0.01KFejleszd a memóriád és tüntesd el a szörnyeket. Két legyet egy csapásra!Zuhatagozz egy fantasztikus erdőben és döntsd meg a rekordokat! Fantasy Forest Puzzle0.01KZuhatagozz egy fantasztikus erdőben és döntsd meg a rekordokat! Tetrisezz most egy kicsit másképpen nálunk!Puzzle Bloc Diamant Jewel Classic4.0599Tetrisezz most egy kicsit másképpen nálunk!Utazz el a pingvinek vidékére és segíts nekik a buborékozásban! Penguin Bubble Shoot Winter Shot0.0555Utazz el a pingvinek vidékére és segíts nekik a buborékozásban! Tanuld meg a körömépítést és szépítést ebben a játékban! Winx Nail Makeover4.1631Tanuld meg a körömépítést és szépítést ebben a játékban! Válj egy stylist-tá és legyél te az új divatdiktátor!Winx Stylish Dress0.0355Válj egy stylist-tá és legyél te az új divatdiktátor!Láttál már barbie tündét? Most segíthetsz neki a szépítkezésben is!Barbie Fairy Star4.3388Láttál már barbie tündét? Most segíthetsz neki a szépítkezésben is!
Taxizz egy forgalmas városban. Gyorsnak és pontosnak kell lenned!Pick me up city0.0669Taxizz egy forgalmas városban. Gyorsnak és pontosnak kell lenned!Legyél te a buborékozás mestere!Bubble Shooter Blast Master0.0414Legyél te a buborékozás mestere!Indulj el velünk a terepen. Ide kell majd az összekerék hajtás! Offroad 4x41.0638Indulj el velünk a terepen. Ide kell majd az összekerék hajtás! Lődd le a gyümölcsöket! Fruitz Shooter0.0470Lődd le a gyümölcsöket! Rombolj ismét egyet a golyóval! Painting Rings4.5672Rombolj ismét egyet a golyóval! Tedd próbára magad és nézd meg, hogy milyen nindzsa lennél!Rope Ninja0.0432Tedd próbára magad és nézd meg, hogy milyen nindzsa lennél!Lépj be egy állatkereskedésbe, ahol csak cuki állatok vannak. Nem hangzik rosszul igaz?My Virtual Pet Shop Cute Animals3.3530Lépj be egy állatkereskedésbe, ahol csak cuki állatok vannak. Nem hangzik rosszul...Edd meg az összes sütit! Candy Clicker0.0222Edd meg az összes sütit! Törj utat a labdádnak! Falling the ball 3D0.0172Törj utat a labdádnak! Visszatért a buborékozás és nem is akárhogyan. Próbáld ki te is! Bubble Shooter Mania0.0529Visszatért a buborékozás és nem is akárhogyan. Próbáld ki te is!
Tedd még szebbé unikornisodat! Magical Unicorn Grooming World0.0500Tedd még szebbé unikornisodat! Teszteld le a horoszkópokat és deríts ki kivel lenne a legjobb a szerelem!Love test horoscopes0.0385Teszteld le a horoszkópokat és deríts ki kivel lenne a legjobb a szerelem!Kapcsolódj ki egy kis pecázással online! Van ennél jobb program? Willow Pond0.0260Kapcsolódj ki egy kis pecázással online! Van ennél jobb program? Próbálj meg túlélni egy háborús környéken. Nem lesz egyszerű!FPS shooting survival game4.21KPróbálj meg túlélni egy háborús környéken. Nem lesz egyszerű!Segíts az embereknek és szabadíts meg a szörnyektől! Monster shooter 3D0.0504Segíts az embereknek és szabadíts meg a szörnyektől!