Friss! Farmerama - Bolondos gombák

1K0.00
 

Farmerama – Bolondos gombák

Segíts az állatoknak elegendő ízletes gombát nevelni és betakarítani, hogy így ősszel készíthessenek egy finom pörköltet. Ne felejtsd el használni a speciális trágyát, és takarítsd be a gombákat olyan gyakran, amennyire csak lehetséges!

Gyűjts hasznos humuszt és ültess több fajta növényt, hogy minél jobb legyen a gombatermés: például kék ernyőgombát, piruló gömbgombát és a sárga kaptárgombát. Készítsd el a SzupErősítőt és a mindennél fontosabb titkos összetevőt a malomban!

Az 1000 legjobb közé bekerülő legkeményebben dolgozó farmerek extra jutalmat kapnak! Így hát ne késlekedj, és piszkold be a kezed a FARMERAMA Bolondos gombák eseményén, november 13-tól 20-ig!

Friss! Farmerama - Bolondos gombák

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb Friss! Farmerama - Bolondos gombák közösségében!
Kezdődjön a fesztivál!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Tüntesd el a mahjongokat. Mind a 20 pályán!Mysterious Sculptures Mahjong5.0206Tüntesd el a mahjongokat. Mind a 20 pályán!Hogyan öltöznének a hercegnők ha szellemírtásra mennének? Nézd meg te is! Princess Ghostbusters0.078Hogyan öltöznének a hercegnők ha szellemírtásra mennének? Nézd meg te is! Építsd ki föld alatti birodalmad és küzdj a felszínen! Underground Army3.599Építsd ki föld alatti birodalmad és küzdj a felszínen! Forgasd a kártyákat és varázsold el az embereket! Spin Cards5.0768Forgasd a kártyákat és varázsold el az embereket! Egy kis kártyás játék. Itt minden a 11-es szám körül forog. Elevens0.0389Egy kis kártyás játék. Itt minden a 11-es szám körül forog. Próbálj meg túlélni egy zombikkal teli világban!Zombotron5.0152Próbálj meg túlélni egy zombikkal teli világban!Mosolygós szórakoztató és színes. Egy igazi gyerek játék. Moodie Marbles5.0141Mosolygós szórakoztató és színes. Egy igazi gyerek játék. Győzedelmeskedj a birodalom felett. Foglalj el mindent! Immense Army5.0144Győzedelmeskedj a birodalom felett. Foglalj el mindent! Barangolj csodás tájakon és találd meg a saját kis titkos helyed. My Secret Place5.01KBarangolj csodás tájakon és találd meg a saját kis titkos helyed. Menekülj el a rendőrök elől! The Grand Police Escape0.0171Menekülj el a rendőrök elől!
Kicsit pasziánszos mahjong. Érdekes és nagyszerű!Moon Elf Mahjong5.01KKicsit pasziánszos mahjong. Érdekes és nagyszerű!Brutális lövöldözés, csak erős idegzetűeknek!Tuer Tuer Tuer3.8307Brutális lövöldözés, csak erős idegzetűeknek!Készülj fel egy irodai napra. Válaszd ki csodás ruháidat.Cool Office Lady3.5559Készülj fel egy irodai napra. Válaszd ki csodás ruháidat.Pukkaszd ki az összes buborékot! Bubble Fun Shooter4.32KPukkaszd ki az összes buborékot! Bontsd le a kártyákból álló tornyot! Készülj a pasziánszra.Street Art Solitaire5.0931Bontsd le a kártyákból álló tornyot! Készülj a pasziánszra.Mentsd meg magad az ellenségtől! Vigyázz vannak mesterlövészek is!Sentry Fortress0.5364Mentsd meg magad az ellenségtől! Vigyázz vannak mesterlövészek is!Használd ritmusérzéked a kockák eltüntetéséhez! Break the Blocks 2: Music5.0298Használd ritmusérzéked a kockák eltüntetéséhez! Győzd le a szörnyeket kártyáiddal. Minden rajtad múlik! Monster Master1.0193Győzd le a szörnyeket kártyáiddal. Minden rajtad múlik! Mahjongozz Connect módban! Tüntesd el az összes mahjongot! Connect 10015.02KMahjongozz Connect módban! Tüntesd el az összes mahjongot! Készülj fel a zuhatagozásra most egy kicsit másképp! Ocean Match2.86KKészülj fel a zuhatagozásra most egy kicsit másképp!
Mentsd meg a Földet a pusztulástól. Állítsd meg a betolakodókat! Mahee Defender0.0440Mentsd meg a Földet a pusztulástól. Állítsd meg a betolakodókat! Érd el a karriered csúcsát és öltöztess fel mindenkit a kedved szerint. Career Stylist 20.0405Érd el a karriered csúcsát és öltöztess fel mindenkit a kedved szerint. Győzd le a többi atlétát a 100 méteres sprintben! Sprinter0.0226Győzd le a többi atlétát a 100 méteres sprintben! Barangolj Tokió utcáin. Ismerd meg a környéket. The Streets of Tokyo0.03KBarangolj Tokió utcáin. Ismerd meg a környéket. Pukkaszd ki a buborékokat online és közben relaxálj. Clarence Bubble4.74KPukkaszd ki a buborékokat online és közben relaxálj. Éld túl a zombik támadását. Vigyázz csúnyán sok zombi támad majd rád! Zombie Horde Game0.0258Éld túl a zombik támadását. Vigyázz csúnyán sok zombi támad majd rád! Védd meg magad a semmi közepén is! Terrain Defense5.0363Védd meg magad a semmi közepén is! Mennyi éhes embert tudsz megetetni? Teszteld tudásodat online! Falafel king3.0186Mennyi éhes embert tudsz megetetni? Teszteld tudásodat online! Készülj fel egy 3D-s mahjongra. Vigyázz igyekezned kell! Time Cubes3.68KKészülj fel egy 3D-s mahjongra. Vigyázz igyekezned kell! Lövöldözz te is online! Ebben a brutálisan jó ingyenes játékban lesz élvezet. Gun Mayhem Redux5.0428Lövöldözz te is online! Ebben a brutálisan jó ingyenes játékban lesz élvezet.
Egy ilyen csodás étterembe is kell egy jó személyzet. Végezd el a piszkos munkát! Annas Restaurant5.04KEgy ilyen csodás étterembe is kell egy jó személyzet. Végezd el a piszkos munkát!...Szervezd meg a börtön bolygó védelmét. Akadályozd meg a rabok kiszabadulását! Prison Planet5.0485Szervezd meg a börtön bolygó védelmét. Akadályozd meg a rabok kiszabadulását! Ha legjobb barátok vagytok akkor kell összeillő ruha is. Nézd meg itt miket is ajánl egy az online játék. The Best Friends Forever3.51KHa legjobb barátok vagytok akkor kell összeillő ruha is. Nézd meg itt miket is ajánl...Nézd meg mit csinálnak a boszorkányok a buborékkal. Egészen érdekes a valóság! Bubble Witch1.09KNézd meg mit csinálnak a boszorkányok a buborékkal. Egészen érdekes a valóság! Kalandozz egy kis faluban és lásd meg a szép dolgokat az egyszerűségben. Gully Village3.33KKalandozz egy kis faluban és lásd meg a szép dolgokat az egyszerűségben. Tüntesd el az összes lapot online! Vigyázz trükkös ez a játék! Crescent Solitaire Game5.03KTüntesd el az összes lapot online! Vigyázz trükkös ez a játék! Juttass át mindenkit a túlsó partra. Nem lesz egy egyszerű! River Game5.01KJuttass át mindenkit a túlsó partra. Nem lesz egy egyszerű! Egy örök klasszikus a stratégiai játékok között. Most nálunk is kipróbálhatod. Starcraft 20085.0819Egy örök klasszikus a stratégiai játékok között. Most nálunk is kipróbálhatod. Egy kastély uralkodója vagy...Tribal Wars 20.0385Egy kastély uralkodója vagy...Készülj a mahjongra és rabold ki az ékszerüzletet. Gems Shop Mahjong5.04KKészülj a mahjongra és rabold ki az ékszerüzletet.
Csapasd motorral vagy autóval a parton! Élvezd ki ezt a remek játékot! Coaster Racer 23.8898Csapasd motorral vagy autóval a parton! Élvezd ki ezt a remek játékot! Csoportosítsd az állatokat! Segíts rajtuk! Animals Match Up2.31KCsoportosítsd az állatokat! Segíts rajtuk! Védd meg a répát a pusztulástól! Game Over Gopher3.3506Védd meg a répát a pusztulástól! Búj egy igazi háborús hős bőrébe és mentsd meg a világot!  Sgt. Mayhem1.51KBúj egy igazi háborús hős bőrébe és mentsd meg a világot! Kutasd át a világot és fedezd fel a remény szárnyát! Wings of Hope2.35KKutasd át a világot és fedezd fel a remény szárnyát!