Intruder Combat Trainings 2X – Tüzelésre felkészülni!

1K0.00
 

Az Intruder Combat Trainings 2X lényege az ellenség kiiktatása egy oldalnézetes pályán, amin a billentyűzet gombjaival irányíthatjuk emberünket, tüzelésre és célzásra pedig az egeret használhatjuk.

Érdemes első körben elindítani a tréninget, hogy megtudjuk, pontosan mely gombok mire szolgálnak – én például bénáztam az első alkalommal az „éles” játékban, mert nem tudtam, hogy a Shift nyomva tartásával lehet futni és a Space-szel gránátot dobhatok.

Lehetőségünk van saját karakterünk elnevezésére, sőt ízlésünknek megfelelő ruhát is választhatunk neki, illetve megadhatjuk, milyen legyen az elsődleges és a másodlagos fegyvere.

Játékmódból több is van: természetesen elérhető a klasszikus Death match, amiben maximum 6 karakter játszhat egymás ellen, de akár 2-3 fős csapatban is összecsaphatunk egy másik, ugyanekkora csapattal. Választhatjuk a Gun Game-et is, amiben egyre jobb fegyvert kapunk, ha megölünk egy ellenséget, és adott az Elimination mód, amiben csak egy élettel rendelkezünk és az az egy játékos nyer, aki a meccs végén talpon marad.

Bár a játék grafikája roppant egyszerű, könnyen magába szippantja a játékost, mert a fejlesztők gondoltak a véres részletekre (ezért pl. kicsiknek nem ajánljuk ezt a játékot, de ez az összes erőszakos játékra igaz), illetve a hangeffektek is nagyon a helyükön vannak.

Intruder Combat Trainings 2X – Tüzelésre felkészülni!

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

Intruder Combat Trainings 2X – Tüzelésre felkészülni!

közösségében!
Irány a játék!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Tölts el egy nyarat ezen a csodálatos farmon. Nem fogod megbánni! Summer on the Farm3.0785Tölts el egy nyarat ezen a csodálatos farmon. Nem fogod megbánni! Buborékozz és ismerj meg egy boldog szakácsot! Happy chef bubble shooter0.0540Buborékozz és ismerj meg egy boldog szakácsot! Ismét visszatért a kicsi dinó. Segíts neki most is!Little dino adventure returns3.7118Ismét visszatért a kicsi dinó. Segíts neki most is!Egy új kaland vár rád. Készen állsz?New platform HTML55.0204Egy új kaland vár rád. Készen állsz?Focizz egyet velünk!Foosball funny5.078Focizz egyet velünk!Válj szuperhőssé most és tanulj meg repülni!Flying superhero revenge grand city captain0.010Válj szuperhőssé most és tanulj meg repülni!Horgássz egyet velünk!Fishing HTML50.059Horgássz egyet velünk!Mentsd meg a hörcsög életét!Hamster roll0.087Mentsd meg a hörcsög életét!Kártyázz velünk ismét!Lightning cards0.0176Kártyázz velünk ismét!Roulette-ezz egyet Las Vegasban! Las vegas roulette0.098Roulette-ezz egyet Las Vegasban!
Segíts a nyúlon! Judy ear doctor0.091Segíts a nyúlon! Zuhatagozz és kösd össze a zseléket!Jelly friend0.0543Zuhatagozz és kösd össze a zseléket!Tervezd meg a saját iskolatáskádat nálunk! Jacqueline and Eliza school bag design contest0.070Tervezd meg a saját iskolatáskádat nálunk! Vezess egy helikoptert egy igazi csatatéren!Helicopter shooter HTML51.084Vezess egy helikoptert egy igazi csatatéren!Színezd ki a hóembert! Happy snowman coloring0.038Színezd ki a hóembert! Válj te is boldoggá! Buborékozz ismét velünk!Happy bubble shooter1.0338Válj te is boldoggá! Buborékozz ismét velünk!Öltöztesd fel a Jégvarázs hercegnőjét! Fashion contest 25.098Öltöztesd fel a Jégvarázs hercegnőjét! Találd ki a szuperhős nevét, most angolul!Guess the superhero0.0173Találd ki a szuperhős nevét, most angolul!Gyűjtsd be a kincset, de csak okosan! Green diamond0.0222Gyűjtsd be a kincset, de csak okosan! Segíts a mosogatásban Goldie-nak!Goldie dish washing0.074Segíts a mosogatásban Goldie-nak!
Ismerd meg Eg mágikus dobozát! Eg magical blox0.0269Ismerd meg Eg mágikus dobozát! Egy fantasztikus mahjonggal készültünk. Te készen állsz?EZ mahjong1.0401Egy fantasztikus mahjonggal készültünk. Te készen állsz?Tedd próbára elméd ismét nálunk!Gift of alchemy0.099Tedd próbára elméd ismét nálunk!Száguldozz egyet velünk! Ghost rider0.070Száguldozz egyet velünk! Keresd meg a csodaszép hercegnőkről készült képek közötti különbségeket! Funny princesses spot the difference0.0207Keresd meg a csodaszép hercegnőkről készült képek közötti különbségeket! Sudokuzz most gyümölcsökkel! Fruit sudoku0.52KSudokuzz most gyümölcsökkel! Zuhatagozz ismét finom gyümölcsökkel!Fruit blocks match HTML0.058Zuhatagozz ismét finom gyümölcsökkel!Rakd ki ezt az új puzzle-t nálunk!Formula jigsaw HTML50.030Rakd ki ezt az új puzzle-t nálunk!Tedd próbára magad és segíts a fiúnak!Jump boy jump5.096Tedd próbára magad és segíts a fiúnak!Az állatok vicces világában újabb szórakozás vár. Tarts velünk ismét! Pets of funny world0.0610Az állatok vicces világában újabb szórakozás vár. Tarts velünk ismét!
Utazz el velünk egy mágikus világba. Itt minden a buborékozásról szól!  Magic World5.01KUtazz el velünk egy mágikus világba. Itt minden a buborékozásról szól! Győzd le a számítógépet léghokiban!Glow Hockey HD5.0148Győzd le a számítógépet léghokiban!Ismerd meg a kis dino történetét!Little Dino Adventure3.4178Ismerd meg a kis dino történetét!Cukorkákkal és egy szuper zuhtagozással várunk! Gluck In the country of the sweets1.3742Cukorkákkal és egy szuper zuhtagozással várunk! Tanítsd be a saját delfinedet! My Dolphin Show 10.0127Tanítsd be a saját delfinedet! Fuss az életedért!Bear Run1.9152Fuss az életedért!Tölts el pár kellemes percet a pingvinek kávézójában!Penguin Cafe0.089Tölts el pár kellemes percet a pingvinek kávézójában!Buborékozz most is velünk! Frog Super Bubbles2.1440Buborékozz most is velünk! Gyorsulj most egy igazi forma-1 es autóval! Formula Drag0.0116Gyorsulj most egy igazi forma-1 es autóval! Vegyél részt egy igazi vadászaton! Duck Hunter0.0135Vegyél részt egy igazi vadászaton!
Egy igazi vérbeli autós játék, amelyben tényleg menő lehetsz!Desert City Stunt0.5291Egy igazi vérbeli autós játék, amelyben tényleg menő lehetsz!Ismerd meg a káprázat mestereit! Masters of Illusions3.02KIsmerd meg a káprázat mestereit! Térj vissza az iskolapadba és mahjongozz egy nagyot velünk! School Connect2.31KTérj vissza az iskolapadba és mahjongozz egy nagyot velünk! Járművek és egy nagyszerű különbség keresés vár. Tarts velünk ismét! Transport Board Puzzles5.0456Járművek és egy nagyszerű különbség keresés vár. Tarts velünk ismét! Ments meg minket a szörnyektől! Monster Mover1.0436Ments meg minket a szörnyektől!