Kertbirodalom – a saját édenkerted

Itt az ideje, hogy saját kerted legyen! A Kertbirodalom böngészős játékban a legkülönbözőbb zöldségeket és gyümölcsöket termő növények közül válogathatsz, melyeket ha elültetsz, gondoznod, öntöznöd kell. Ahhoz, hogy gyönyörű udvarod lehessen, ki kell gazolnod a gyomokat és el kell távolítanod a fatuskókat.

Látogass el Vakondvölgye városába, kereskedj friss, bio terméseiddel, vásárolj új növényfajtákat vagy dísztárgyakat és törekedj a jó szomszédi viszony kialakítására, hogy tiéd lehessen a legszebb édenkert!

Kert birodalom

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

Kert birodalom

közösségében!
Nekikezdek az ültetésnek!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Figyelmeztető jelek után kell kutatnod. Vigyázz veszélyes lesz ez a keresés! Warning Signs0.045Figyelmeztető jelek után kell kutatnod. Vigyázz veszélyes lesz ez a keresés! Mérges csirkékre kell vigyáznod. Nem lesz egyszerű! Angry Chicken Egg Madness0.015Mérges csirkékre kell vigyáznod. Nem lesz egyszerű! Egy titokzatos utazásban vehetsz részt. Ne hagyd ki ezt a keresést! The Mysterious Journey0.569Egy titokzatos utazásban vehetsz részt. Ne hagyd ki ezt a keresést! A végtelenbe és tovább! Tedd próbára magad! Happy Alien Jump0.017A végtelenbe és tovább! Tedd próbára magad! Egy klasszikus játékkal várunk. Ezzel tényleg tesztelheted az ügyességedet! Brick Breaker 20180.084Egy klasszikus játékkal várunk. Ezzel tényleg tesztelheted az ügyességedet! Fejtsd meg ezt az érdekes bűntényt. Szükség van rád! Sunday Crime0.5264Fejtsd meg ezt az érdekes bűntényt. Szükség van rád! Ismerd meg a külvárosi közösséget és kapcsolódj ki most náluk! Suburban Community0.0249Ismerd meg a külvárosi közösséget és kapcsolódj ki most náluk! Ismerd meg Rombo-t Rambo testvérét! Rombo0.097Ismerd meg Rombo-t Rambo testvérét! Titkos keresgélés és egy romantikus történet vár rád! Secret Romance0.0287Titkos keresgélés és egy romantikus történet vár rád! Készülj a mahjongozásra! Ismét egy kis csavar lesz a játékban! Pile of Tiles Connect0.0151Készülj a mahjongozásra! Ismét egy kis csavar lesz a játékban!
Ismét egy kincskeresésre hívunk. Készülj fel a keresgélésre! Treasure of the Hill House0.0184Ismét egy kincskeresésre hívunk. Készülj fel a keresgélésre! Őrült édességes buborékozás vár rád. Ne hagyd ki! Sweet Candy Mania0.0242Őrült édességes buborékozás vár rád. Ne hagyd ki! Egy újabb logikai játék vár rád. Ilyennel még nem játszottál! 1010 Deluxe0.0159Egy újabb logikai játék vár rád. Ilyennel még nem játszottál! Találkozz ismét régi barátoddal. Vigyázz nem lesz annyira egyszerű ez a találkozás! Lost in the Dark0.0121Találkozz ismét régi barátoddal. Vigyázz nem lesz annyira egyszerű ez a találkozás!...Keresd meg a félelem királyát és a tárgyakat is! King of Fear0.0135Keresd meg a félelem királyát és a tárgyakat is! Népszerű MMORPG játék a YOOZOO Games által fejlesztve.League of Angels III0.0311Népszerű MMORPG játék a YOOZOO Games által fejlesztve.Ismerd meg detektív Mark jelenlegi munkáját. Most minden kiderül! Hidden Trace5.01KIsmerd meg detektív Mark jelenlegi munkáját. Most minden kiderül! Egy veszélyes kaland vár rád! Őrületesen jó lesz! Risky Journey5.01KEgy veszélyes kaland vár rád! Őrületesen jó lesz! Szükség van rád! Védd meg a bolygónkat! Planet Guardian0.0190Szükség van rád! Védd meg a bolygónkat! Utazz el az ismeretlenbe és tovább!Travel to the Unknown5.0790Utazz el az ismeretlenbe és tovább!
Segíts egy éhes kisállaton most! Hungry Harry0.0243Segíts egy éhes kisállaton most! Vándorolj el a Sámánok falujában és ismerd meg a kultúrájukat! Shamans Village5.01KVándorolj el a Sámánok falujában és ismerd meg a kultúrájukat! Ismerd meg milyen a Halloweenre való készülődés! Spooky Holiday2.7907Ismerd meg milyen a Halloweenre való készülődés! Teszteld gyorsaságodat a vadnyugaton! Top Shootout: The Saloon2.0226Teszteld gyorsaságodat a vadnyugaton! Félelmetes keresésben lehet részed. Te készen állsz?Lost on Halloween3.0838Félelmetes keresésben lehet részed. Te készen állsz?Cuki zuhatagozás. Sok pálya és szórakozás vár! Magic Jewels3.73KCuki zuhatagozás. Sok pálya és szórakozás vár! Egy varázslatos kaland és keresésben lehet részed. Ne hagyd ki ezt a kalandot sem! Witch Ritual5.03KEgy varázslatos kaland és keresésben lehet részed. Ne hagyd ki ezt a kalandot sem!...Igazi egyiptomi pasziánsz vár rád! Jó szórakozás lesz. Luxor Tri Peaks3.01000Igazi egyiptomi pasziánsz vár rád! Jó szórakozás lesz. Gyűjtsd be a cukorkákat és készülj a zuhatagozásra! Candy Match4.36KGyűjtsd be a cukorkákat és készülj a zuhatagozásra! Tedd próbára gyorsaságodat egy igazi kalóz támadás közben! Vigyázz veszélyes lesz! Top Shootout: The Pirate Ship3.5268Tedd próbára gyorsaságodat egy igazi kalóz támadás közben! Vigyázz veszélyes lesz!...
Készülj fel a hidegben való futásra! A Yeti-nek is kell sportolnia valamikor! Yeti Sensation5.0202Készülj fel a hidegben való futásra! A Yeti-nek is kell sportolnia valamikor! Vegyél részt a kalóz család titkos nyaralásán. Érdekes lesz! Secret Island Treasure3.84KVegyél részt a kalóz család titkos nyaralásán. Érdekes lesz! Egy újabb nyomozásban van rád szükségünk. Ki a bűnöző? Criminal Among Us3.3917Egy újabb nyomozásban van rád szükségünk. Ki a bűnöző? Támadnak a zombik. Próbálj túlélni! Zombie Outbreak Arena5.0230Támadnak a zombik. Próbálj túlélni! Próbáld ki az új divatot és nézd neked melyik tetszik jobban! Hipsters vs Rockers4.5751Próbáld ki az új divatot és nézd neked melyik tetszik jobban! Fuss az életedért! Relic Runway0.0242Fuss az életedért! A Star Stable egy izgalmas online játék, amelyben kalandok, lovak és rejtélyek várnak felfedezésre.Star Stable5.0658A Star Stable egy izgalmas online játék, amelyben kalandok, lovak és rejtélyek várnak...Ismerd meg a vásárlás szabályait! Shopping Rules2.81KIsmerd meg a vásárlás szabályait! Vezess egy vadászgépet és vegyél részt egy bevetésen! Air Warfare2.0491Vezess egy vadászgépet és vegyél részt egy bevetésen! Menekülj a deszkádon! Teszteld ügyességedet és döntsd meg a rekordokat nálunk! Skate Hooligans5.0682Menekülj a deszkádon! Teszteld ügyességedet és döntsd meg a rekordokat nálunk!
Kalandozz ismét nálunk. Csodálatos tájak várnak rád! Adventure Moments3.0861Kalandozz ismét nálunk. Csodálatos tájak várnak rád! Száguldozz hajeresztő pályákon! Mutasd be te a legmenőbb trükköket! Powerslide Kart Simulator3.3397Száguldozz hajeresztő pályákon! Mutasd be te a legmenőbb trükköket! Tudod, hogy kell tacot készíteni? Játssz és nézd a Cartoon Network csúcsszuper új sorozatát! Taco készítés5.01KTudod, hogy kell tacot készíteni? Játssz és nézd a Cartoon Network csúcsszuper új...Takarítsd ki a szobád, és vidítsd fel a nagyit! Játssz és nézd a Cartoon Network csúcsszuper új sorozatát!Takarítás kihívás2.84KTakarítsd ki a szobád, és vidítsd fel a nagyit! Játssz és nézd a Cartoon Network...Páholj szét egy ajándékokkal teli Pinatát! Játssz és nézd a Cartoon Network csúcsszuper új sorozatát!Pinata páholó5.02KPáholj szét egy ajándékokkal teli Pinatát! Játssz és nézd a Cartoon Network csúcsszuper...