Lightsprite – Kapd el a csillagokat!

1K0.00
 

A Lightsprite dióhéjban egy roppant egyszerű mászkálós ügyességi játék, aminek a lényege, hogy minél több csillagot, és azokkal együtt pontot gyűjtsünk össze.

Adott egy pálya, amin a kis láng-emberkénkkel futkározhatunk a billentyűzet jobbra és balra nyilaival, s ugyanezekkel a gombokkal navigálhatunk a levegőben is. Úgy juthatunk fel a csillagok közé, ha a folyamatosan leeső meteorok egyike alá kerülünk (hogy ránk essen). Ez minden, csak nem logikus, de ne akadjunk fent rajta. J

Felugorva vadászhatjuk a véletlenszerűen elhelyezett csillagokat, amikről finoman visszapattanunk, így – ha elég ügyesek vagyunk – a levegőben tudjuk tartani a karakterünket. Az X gomb megnyomásával aktiválhatjuk a kis hajtóművünket, amivel egy szelíd lökést adhatunk magunknak felfelé.

Ennyi a játék lényege, de hogy nem legyen ennyire egyszerű, a gyűjtött pontjainkért (XP) vásárolhatunk különféle okosságokat, amik segíthetik a munkánkat és egyúttal élvezetesebbé is teszik a játékot.

Az S gomb megnyomásával máris megnyílik a bolt, amiben fejleszthetjük a hajtóművünket, hogy erősebb lökést adjon (Boost Capacity), növelhetjük a csillagok számát (Star Frequency) és a róluk való visszapattanás mértékét (Star Bounce), valamint fokozhatjuk a „magnetizmusunkat” (Magnetism), aminek köszönhetően magunkhoz vonzzuk a közelünkben lévő csillagokat, ami nagyban segíti az elkapásukat. Mindent több szinten át fejleszthetünk, természetesen egyre drágábban, viszont megéri, hiszen így olyan magasságokba juthatunk, ahol már nemcsak a fennmaradásra, hanem az űrcsapdák elkerülésére is figyelnünk kell, amik hipp-hopp beszippanthatnak minket.

Lightsprite – Kapd el a csillagokat!

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

Lightsprite – Kapd el a csillagokat!

közösségében!
Irány a játék!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Kapd el a hópihéket és mahjongozz egyet! Catch The Snowflake0.0797Kapd el a hópihéket és mahjongozz egyet! Kapcsolódj ki egy kis zuhatagozással ezen a télen is! Winter Vacation1.2570Kapcsolódj ki egy kis zuhatagozással ezen a télen is! Próbálj meg eljutni az űrbe!Into Space20.074Próbálj meg eljutni az űrbe!Lassítsd be az időt és lődd le az ellenségeidet!Time Shooter 20.046Lassítsd be az időt és lődd le az ellenségeidet!Mindig is érdekelt, hogy hogyan kell elkészíteni a koreai szupersztárok sminkjét? Most megtudhatod! Korean Supermodel Makeup0.034Mindig is érdekelt, hogy hogyan kell elkészíteni a koreai szupersztárok sminkjét?...Vegyél részt egy bicikli versenyen és próbáld megnyerni azt! Cycling Hero0.029Vegyél részt egy bicikli versenyen és próbáld megnyerni azt! Válj te a síelés királyává otthonról! Ski King 20220.037Válj te a síelés királyává otthonról! Ismerd meg a nindzsa fiú teljes történetét. Készülj az ugrálásra és a kaszabolásra!Ninja Boy Ultimate Edition0.09...Védd meg az utolsó bástyát és tartsd vissza a zombikat!Zombie Last Castle0.058Védd meg az utolsó bástyát és tartsd vissza a zombikat!Vegyél részt a földalatti háborúban. Vigyázz nagyon nagy lesz a lövöldözés!Subway Clash 20.051Vegyél részt a földalatti háborúban. Vigyázz nagyon nagy lesz a lövöldözés!
A parkolás még sosem volt ennyire élethű egy játékban. PRóbáld ki te is! Parking Fury 3D5.097A parkolás még sosem volt ennyire élethű egy játékban. PRóbáld ki te is! Tetrisezz egyet ismét a non világban!Neon Tetrix0.0114Tetrisezz egyet ismét a non világban!Tedd próbára magad az extrém motorozásban és tanulj meg új trükköket!Stunt Extreme0.043Tedd próbára magad az extrém motorozásban és tanulj meg új trükköket!Próbáld megmászni a hegyet most motorral! Bike Racing 30.088Próbáld megmászni a hegyet most motorral! Tarts Hitmannel és nézd meg te hogyan tudnád elvégezni a munkáját. Akciódús lesz a meló az biztos!  Super Spy Agent 465.053Tarts Hitmannel és nézd meg te hogyan tudnád elvégezni a munkáját. Akciódús lesz...Zuhatagozz most visszafelé. Vigyázz nehéz lesz!Unmatch Candy0.0133Zuhatagozz most visszafelé. Vigyázz nehéz lesz!Próbálj meg fent maradni!Jumping Squid game0.049Próbálj meg fent maradni!A Squid game ismét futásra kényszerít. Te készen állsz?Squid gamer runner obstacle0.064A Squid game ismét futásra kényszerít. Te készen állsz?Válj te Thorrá a malac királlyá!Thor King Pig 20.07Válj te Thorrá a malac királlyá!Segíts be ismét a lányoknak. Most körmözésben! Glow Halloween nails polish0.048Segíts be ismét a lányoknak. Most körmözésben!
Fuss a karriered után!Career rush0.054Fuss a karriered után!Versenyezz igazi driftre épített szuperautókkal!Drifting supercars racing 3D0.072Versenyezz igazi driftre épített szuperautókkal!Vegyél részt egy igazi lövészárok háborúban! Tiny Rifles0.048Vegyél részt egy igazi lövészárok háborúban! Hozd le a csillagokat Hófehérkének!Snow White hidden stars0.062Hozd le a csillagokat Hófehérkének!Fuss az életedért most a Minecraft világában! Super Runcraft 24.5437Fuss az életedért most a Minecraft világában! Nézd meg milyen az igazi orosz autózás élménye. Vigyázz veszélyes dolgok vannak. Russian Taz driving 20.0299Nézd meg milyen az igazi orosz autózás élménye. Vigyázz veszélyes dolgok vannak....Próbáld ki a részeges boxolást. Vigyázz veszélyes lesz!Drunken Boxing0.0104Próbáld ki a részeges boxolást. Vigyázz veszélyes lesz!Siess haza biciklivel. Vigyázz sok akadály lesz az utadban!Bike race rush0.0106Siess haza biciklivel. Vigyázz sok akadály lesz az utadban!Ugráj és ugorj ki a világból is! Doodle man0.0119Ugráj és ugorj ki a világból is! Zuhatagozz a gyümölcsök földjén. Több száz pálya vár rád! Fruit Fever World1.0961Zuhatagozz a gyümölcsök földjén. Több száz pálya vár rád!
Kapcsolódj ki ezzel a kellemes logikai játékkal. Sok pálya és kihívás vár rád!Block Hex Puzzle2.14KKapcsolódj ki ezzel a kellemes logikai játékkal. Sok pálya és kihívás vár rád!Deszkázz egyet velünk. Vigyázz ez irtó gyors lesz! Skateboard Runner0.0303Deszkázz egyet velünk. Vigyázz ez irtó gyors lesz! Legyél te a vadnyugat sztárja. Mutasd meg ki az igazi cowboy! Wild Bullets0.0118Legyél te a vadnyugat sztárja. Mutasd meg ki az igazi cowboy! Segíts Super Tony-nak a pályák teljesítésében. Hatalmas élmény és egy igazi öreges márió vár rád!Super Tony0.0124Segíts Super Tony-nak a pályák teljesítésében. Hatalmas élmény és egy igazi öreges...Tegyél rendet a kertedben egy kis zuhatagozással!Garden Bloom0.0629Tegyél rendet a kertedben egy kis zuhatagozással!Tegyél rendet az utcán! Block city wars0.0195Tegyél rendet az utcán! Tedd próbára sminkelési ügyességed és szépítsd meg a hölgyeket! Spa Day Makeup Artist3.5179Tedd próbára sminkelési ügyességed és szépítsd meg a hölgyeket! Csapasd a városon át egy szuperautóval. Most mindent megtehetsz, akár driftelhetsz is!3D Master Race city drift 0.0261Csapasd a városon át egy szuperautóval. Most mindent megtehetsz, akár driftelhetsz...Szeretnél egy tigrist? Most kapsz egyet! Cute Tiger Care0.026Szeretnél egy tigrist? Most kapsz egyet! Dolgozz az egyik legtrendibb haj szalonban!My Fashion hair salon3.9162Dolgozz az egyik legtrendibb haj szalonban!
Tanulj meg igazi kávét készíteni Baby Taylorral!Baby Taylor Cafe Chef0.083Tanulj meg igazi kávét készíteni Baby Taylorral!Segíts a szerelmes golyóknak az egymásra találásban! Love Balls Pin Game5.0498Segíts a szerelmes golyóknak az egymásra találásban! Segíts a város építésében!City Constructor Driver 3D5.094Segíts a város építésében!Száguldozz taxisként!Mad taxi driver2.34KSzáguldozz taxisként!Cuki kutyák és egy nagyszerű zuhatagozás vár. Te készen állsz?Puppy Blast4.038KCuki kutyák és egy nagyszerű zuhatagozás vár. Te készen állsz?