Maverie – Mennyire vagy sasszemű?

1K0.00
 

Ha próbára szeretnéd tenni megfigyelő képességedet, akkor a Maverie pont kapóra jöhet, hiszen egy különbségkereső játékról van szó, ami igazán megtornáztatja a szemedet és az agyadat.

A játék roppant egyszerű, – akár a különbségkereső és rejtett tárgy kereső játékok zöme – csak annyi a dolgunk, hogy megtaláljuk a két egymás fölé helyezett kép közötti különbségeket. A fotók összenézéséhez nagy segítséget nyújt a kör alakú segédmutató, ami annak megfelelően mozog az egyik képen, ahogy az egérmutatóval pásztázzuk a másikat. Ha netán elakadnánk, kérhetünk segítséget az alul megtalálható Hint menüből; választhatunk kicsi, normál és nagy súgást is. Minél nagyobb segítséget kérünk, annál többet kell várnunk, hogy újabbal élhessünk.

A Maverie képregényes stílusával és a benne szereplő gyerekkarakterekkel igyekszik kitűnni a kategóriából, de előbbi inkább – a viszonylag egyszerű szöveget tartalmazó buborékok dacára is – főként az angolul tudók számára lehet érdekes, utóbbiak pedig inkább ijesztőek, mint kedvesek, például az eltérő szemszínük miatt – persze ez szubjektív.

Maverie – Mennyire vagy sasszemű?

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

Maverie – Mennyire vagy sasszemű?

közösségében!
Irány a játék!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Vegyél részt egy igazán fantasztikus tudományos felfedezésben!   Science Expedition5.01KVegyél részt egy igazán fantasztikus tudományos felfedezésben! Félelmetesen nagyszerű! Shattered Fear3.0376Félelmetesen nagyszerű! Eljött a fürdetés ideje! Baby Hazel Royal Bath0.0107Eljött a fürdetés ideje! Változtasd meg a pályát és menekülj meg! Transmorper 30.0197Változtasd meg a pályát és menekülj meg! Kösd össze és győzz! Two Dots1.0147Kösd össze és győzz! Öltöztesd fel a vámpírodat! Vampire dress up0.056Öltöztesd fel a vámpírodat! Legyél te is szamuráj egy pár perc erejéig! Way of the samurai4.566Legyél te is szamuráj egy pár perc erejéig! Golfozz most logikusan! Wheres my golf1.0140Golfozz most logikusan! Legyen ön is milliomos! Who wants to be a millionaire5.0229Legyen ön is milliomos! Válj a krikettezés hősévé! Cricket Hero0.038Válj a krikettezés hősévé!
Rakd ki a saját új porschédat! Porsche Taycan Puzzle0.0105Rakd ki a saját új porschédat! Törd fel a zárakat! Pick A Lock1.0175Törd fel a zárakat! Ismerj meg egy bátor paradicsomot!Brave Tomato 21.0149Ismerj meg egy bátor paradicsomot!Irányíts egy igazi repülőt. Vigyázz nagyon nehéz lesz! Dumb Ways to Die 30.0114Irányíts egy igazi repülőt. Vigyázz nagyon nehéz lesz! Tedd próbára a szerencsédet dobókockákkal. Itt lesz mit kockáztatni! 5 Roll1.061Tedd próbára a szerencsédet dobókockákkal. Itt lesz mit kockáztatni! Kapcsolódj ki egy kellemes falusi házban.Old Village House5.01KKapcsolódj ki egy kellemes falusi házban.Tisztítsd meg a szellem-járta cirkuszt. Szükség van rád!  Haunted Circus3.8490Tisztítsd meg a szellem-járta cirkuszt. Szükség van rád! Nyomozz egy borzasztó bűnügyben.Crime Revelation3.5622Nyomozz egy borzasztó bűnügyben.Segíts Arnie-nak a pusztításban és lövöldözz egy nagyot! Arnie attack1.0154Segíts Arnie-nak a pusztításban és lövöldözz egy nagyot! Díszítsd ki a saját matrica füzetedet! Arty mouse sticker book0.059Díszítsd ki a saját matrica füzetedet!
Vezesd le a feszültséget ismét nálunk! Anti stress game 20.025Vezesd le a feszültséget ismét nálunk! Lövöldözz saját tankoddal. Hatalmas szórakozás lesz! Tank shootout3.3169Lövöldözz saját tankoddal. Hatalmas szórakozás lesz! Ugráld át egész New Yorkot. Próbáld ki milyen lehet pókembernek lenni! Swing rider5.0109Ugráld át egész New Yorkot. Próbáld ki milyen lehet pókembernek lenni! Ismerd meg Supergirl történetét! Super girl story0.086Ismerd meg Supergirl történetét! Tetris-ezz egy régi gameboy-on. Igazi nosztalgia vár rád!Tetris game boy0.090Tetris-ezz egy régi gameboy-on. Igazi nosztalgia vár rád!Frissítsd fel a memóriád játék autókkal! Toy car memory0.0119Frissítsd fel a memóriád játék autókkal! Örökítsd meg vonatos utazásodat egy kirakóssal! Train journeys puzzle1.0225Örökítsd meg vonatos utazásodat egy kirakóssal! Játssz a gravitációval! Ungravity0.096Játssz a gravitációval! Színezd ki a cicákat! Wild cat coloring0.056Színezd ki a cicákat! Tedd próbára a szerencsédet a vadnyugaton! Wild west slot machine0.018Tedd próbára a szerencsédet a vadnyugaton!
Irányíts egy szélmalmot. Vigyázz nem lesz egyszerű! Wind mill5.0110Irányíts egy szélmalmot. Vigyázz nem lesz egyszerű! Ismerd meg a varázslók és a mocsári szörnyek történetét! Wizards vs swamp creatures0.017Ismerd meg a varázslók és a mocsári szörnyek történetét! Készül fel egy újabb fergeteges Zumára! Sok pályával várunk.Zuma boom4.2357Készül fel egy újabb fergeteges Zumára! Sok pályával várunk.Teniszezz föld körüli pályán! 360 smash0.052Teniszezz föld körüli pályán! Frissítsd fel a memóriád francia kártyákkal! 3 card monte1.0111Frissítsd fel a memóriád francia kártyákkal! Biliárdozz együtt barátaiddal! 8 ball pool with friends0.094Biliárdozz együtt barátaiddal! Tedd próbára magad Algerijns pasziánszában. Készen állsz a kihívásra? Algerijns patience5.03KTedd próbára magad Algerijns pasziánszában. Készen állsz a kihívásra? Dámázz most mérgesen! Angry checkers0.066Dámázz most mérgesen! Mérges halas színező. Kell ennél jobb?Angry fish coloring0.084Mérges halas színező. Kell ennél jobb?Vezesd le a feszültséget! Anti stress game1.0138Vezesd le a feszültséget!
Egy veszélyes nyomozásban kell most részt venned. Nélküled nem tudjuk megoldani az ügyet. Dangerous assignment3.3899Egy veszélyes nyomozásban kell most részt venned. Nélküled nem tudjuk megoldani az...Vegyél részt egy igazán nagy robot harcban! Készen állsz a bevetésre?Epic Robot Battle0.0114Vegyél részt egy igazán nagy robot harcban! Készen állsz a bevetésre?A sorsunk előre megvan írva? Derítsd ki hogy mi az igazság! Written Destiny3.94KA sorsunk előre megvan írva? Derítsd ki hogy mi az igazság! Játssz a kisbabával egy faházban! Baby Hazel Tree House5.0177Játssz a kisbabával egy faházban! Légy te is a partiőrség egy fontos tagja! Coast Guard3.93KLégy te is a partiőrség egy fontos tagja!