Messy Factory – Teszteld a memóriád!

1K0.00
 

A Messy Factory lényegében egy jó sztori köré felépített memóriajáték, amit hangulatos grafika és háttérzene is kiegészít, ennek köszönhetően remek kikapcsolódást nyújt.

A játék – ahogy neve is sugallja – egy gyárban játszódik, ahol teljes a felfordulás, ugyanis nem tudják, hogy az egyes dobozokban pontosan mi lapul. A mi feladatunk, hogy segítsünk összepárosítani az ugyanolyan tartalmú dobozokat, hogy az unott képű gépkezelő megfelelő sorrendben tudja elpakolni azokat.

A játékmenet igazából teljesen ugyanaz, mint a klasszikus memóriajátékoknál: egy dobozra kattintva láthatjuk, mi van benne, majd egy másikra is kattinthatunk, és ha ugyanaz lapul abban is, nyert ügyünk van. Ha viszont nem, a memóriánkra hagyatkozva tovább kell próbálkozunk, míg meg nem találjuk az összes párt.

A fenti sorban lévő szívecskék nem díszítőelemek, hanem a hibázási lehetőségeinket jelképezik. Ezek száma értelemszerűen csökken a sikertelen próbálkozásokkal, viszont kapunk új szíveket, ha párokat találunk. A játék addig tart, amíg el nem fogy az összes szívünk, addig gyors egymásutánban teljesíthetjük a különböző szinteket.

Messy Factory – Teszteld a memóriád!

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

Messy Factory – Teszteld a memóriád!

közösségében!
Irány a játék!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Kapcsolódj ki egy kellemes falusi házban.Old Village House5.0569Kapcsolódj ki egy kellemes falusi házban.Tisztítsd meg a szellem-járta cirkuszt. Szükség van rád!  Haunted Circus3.8382Tisztítsd meg a szellem-járta cirkuszt. Szükség van rád! Nyomozz egy borzasztó bűnügyben.Crime Revelation3.5487Nyomozz egy borzasztó bűnügyben.Segíts Arnie-nak a pusztításban és lövöldözz egy nagyot! Arnie attack0.0100Segíts Arnie-nak a pusztításban és lövöldözz egy nagyot! Díszítsd ki a saját matrica füzetedet! Arty mouse sticker book0.039Díszítsd ki a saját matrica füzetedet! Vezesd le a feszültséget ismét nálunk! Anti stress game 20.023Vezesd le a feszültséget ismét nálunk! Lövöldözz saját tankoddal. Hatalmas szórakozás lesz! Tank shootout3.3101Lövöldözz saját tankoddal. Hatalmas szórakozás lesz! Ugráld át egész New Yorkot. Próbáld ki milyen lehet pókembernek lenni! Swing rider5.066Ugráld át egész New Yorkot. Próbáld ki milyen lehet pókembernek lenni! Ismerd meg Supergirl történetét! Super girl story0.055Ismerd meg Supergirl történetét! Tetris-ezz egy régi gameboy-on. Igazi nosztalgia vár rád!Tetris game boy0.073Tetris-ezz egy régi gameboy-on. Igazi nosztalgia vár rád!
Frissítsd fel a memóriád játék autókkal! Toy car memory0.097Frissítsd fel a memóriád játék autókkal! Örökítsd meg vonatos utazásodat egy kirakóssal! Train journeys puzzle1.0185Örökítsd meg vonatos utazásodat egy kirakóssal! Játssz a gravitációval! Ungravity0.043Játssz a gravitációval! Színezd ki a cicákat! Wild cat coloring0.041Színezd ki a cicákat! Tedd próbára a szerencsédet a vadnyugaton! Wild west slot machine0.016Tedd próbára a szerencsédet a vadnyugaton! Irányíts egy szélmalmot. Vigyázz nem lesz egyszerű! Wind mill5.066Irányíts egy szélmalmot. Vigyázz nem lesz egyszerű! Ismerd meg a varázslók és a mocsári szörnyek történetét! Wizards vs swamp creatures0.016Ismerd meg a varázslók és a mocsári szörnyek történetét! Készül fel egy újabb fergeteges Zumára! Sok pályával várunk.Zuma boom4.2265Készül fel egy újabb fergeteges Zumára! Sok pályával várunk.Teniszezz föld körüli pályán! 360 smash0.035Teniszezz föld körüli pályán! Frissítsd fel a memóriád francia kártyákkal! 3 card monte1.087Frissítsd fel a memóriád francia kártyákkal!
Biliárdozz együtt barátaiddal! 8 ball pool with friends0.049Biliárdozz együtt barátaiddal! Tedd próbára magad Algerijns pasziánszában. Készen állsz a kihívásra? Algerijns patience5.0928Tedd próbára magad Algerijns pasziánszában. Készen állsz a kihívásra? Dámázz most mérgesen! Angry checkers0.052Dámázz most mérgesen! Mérges halas színező. Kell ennél jobb?Angry fish coloring0.053Mérges halas színező. Kell ennél jobb?Vezesd le a feszültséget! Anti stress game1.080Vezesd le a feszültséget! Egy veszélyes nyomozásban kell most részt venned. Nélküled nem tudjuk megoldani az ügyet. Dangerous assignment3.3815Egy veszélyes nyomozásban kell most részt venned. Nélküled nem tudjuk megoldani az...Vegyél részt egy igazán nagy robot harcban! Készen állsz a bevetésre?Epic Robot Battle0.0111Vegyél részt egy igazán nagy robot harcban! Készen állsz a bevetésre?A sorsunk előre megvan írva? Derítsd ki hogy mi az igazság! Written Destiny3.94KA sorsunk előre megvan írva? Derítsd ki hogy mi az igazság! Játssz a kisbabával egy faházban! Baby Hazel Tree House5.0156Játssz a kisbabával egy faházban! Légy te is a partiőrség egy fontos tagja! Coast Guard3.93KLégy te is a partiőrség egy fontos tagja!
Juss el a csúcsra a fagyiddal! Knife Hit5.0105Juss el a csúcsra a fagyiddal! Ádám és Éva most alvajárók. Segíts nekik! Adam and Eve: Sleepwalker0.017Ádám és Éva most alvajárók. Segíts nekik! Tarts ismét Ádámmal és Évával. Kalandozz velük most is! Adam and Eve 5: Part 10.018Tarts ismét Ádámmal és Évával. Kalandozz velük most is! Golfozz most egy ásóval! Dig It0.5187Golfozz most egy ásóval! Kapcsolódj ki a kedves kis babával! Baby Hazel Spa Bath0.098Kapcsolódj ki a kedves kis babával! Tedd próbára magad ismét a pac-man-nel! Pac-Xon Deluxe5.067Tedd próbára magad ismét a pac-man-nel! Bányász úr ismét egy új kalanddal vár. Tarts vele! Mr. Miner0.034Bányász úr ismét egy új kalanddal vár. Tarts vele! Törd meg az átkot és hozz fényt a városunkra! Forever Midnight3.31KTörd meg az átkot és hozz fényt a városunkra! Térj vissza a szörnyek templomába! Monster Temple1.0401Térj vissza a szörnyek templomába! Válj te is aranyásóvá! Gold Mine Strike1.0157Válj te is aranyásóvá!
Kattintsd el magad a győzelemig! Tube Clicker0.0131Kattintsd el magad a győzelemig! Tedd próbára magad most az egy kerekezésben!Wheelie Bike 21.081Tedd próbára magad most az egy kerekezésben!Készülj fel a fotózásra!Girls Photoshopping Dressup0.0117Készülj fel a fotózásra!Nagyon fontos most odafigyelni! Tanítsd meg Hazel-nek a higiéniai előírásokat.Baby Hazel School Hygiene0.090Nagyon fontos most odafigyelni! Tanítsd meg Hazel-nek a higiéniai előírásokat.Derítsd ki mi történt a régi házzal. Talán szellem lakja vagy egy ismeretlen ember? Derítsd ki! Phantom House0.0460Derítsd ki mi történt a régi házzal. Talán szellem lakja vagy egy ismeretlen ember?...