Minions Jewel Match – zuhatagjáték gyerekeknek

3K0.00
 

Nem csak a felnőttek, a gyerkőcök is nagyon szeretik a zuhatagjátékokat, sőt esetükben plusz pozitívumként játszhat szerepet, hogy a különböző színű és formájú elemekkel kell dolgozniuk, hiszen így fejlődnek bizonyos készségeik.

A kínálatunkban nemrég megjelent Minions Jewel Match egy roppant egyszerű zuhatagjáték, amiben az a lényeg, hogy legalább három egyforma kő kerüljön egy sorba. Kifejezetten ideális a gyerekek lekötésére, ráadásul a népszerű minyonok is helyet kaptak benne. A cuki figurák saját nyelvükön dalolnak a háttérben és képeik is felbukkannak, így nagyon barátságos hangulatot kölcsönöznek a játéknak és a gyerekek is örülhetnek, hogy kedvenc modern mesefiguráik társaságában tologathatják az ékköveket. 

Minions Jewel Match – zuhatagjáték gyerekeknek

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

Minions Jewel Match – zuhatagjáték gyerekeknek

közösségében!
Irány a játék!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Tölts el egy pár csendes percet egy csodálatos tónál.Weekend at the Lake0.0156Tölts el egy pár csendes percet egy csodálatos tónál.Nézz körül otthonodban és készíts valami finomat. Jó szórakozás és finom étel vár rád!The Kitchen Master5.0174Nézz körül otthonodban és készíts valami finomat. Jó szórakozás és finom étel vár...Most még nagyobb kihívás vár rád!Gummy Blocks Evolution0.060Most még nagyobb kihívás vár rád!Hangolódj az ünnepekre egy mahjongozással.Frozen Mahjong5.0142Hangolódj az ünnepekre egy mahjongozással.Száguldozz egy kicsit velünk. Jó móka lesz. Car Rush5.067Száguldozz egy kicsit velünk. Jó móka lesz. Rombolj és kapcsolódj ki!Tower Crash 3D0.042Rombolj és kapcsolódj ki!Itt minden az alakzatokról és a logikáról szól. Te készen állsz?Gummy Block5.066Itt minden az alakzatokról és a logikáról szól. Te készen állsz?Birkózz meg az alakzatokkal! Element Balls5.032Birkózz meg az alakzatokkal! Nyomozz ismét a tárgyak és a bűnözők után! Key Witness0.543Nyomozz ismét a tárgyak és a bűnözők után! Most újra dominózhatsz! Próbáld meg legyőzni a gépet! Dominoes Classic0.034Most újra dominózhatsz! Próbáld meg legyőzni a gépet!
Ismerd meg a természet misztériumait nálunk! Ismét tárgykereséssel várunk! Eternal Fire5.01KIsmerd meg a természet misztériumait nálunk! Ismét tárgykereséssel várunk! Tesztel gyorsaságodat egy kis sushi val! Sushi Roll0.0140Tesztel gyorsaságodat egy kis sushi val! Egy félelmetes démont kell elűznöd. Ismét szükség van rád! Concealed in the Darkness0.5515Egy félelmetes démont kell elűznöd. Ismét szükség van rád! Egy egész mahjong világ vár rád! Onet World1.0309Egy egész mahjong világ vár rád! Kalandozz ismét egy új titkos szigetre. Hatalmas kaland vár rád! Secret Land0.5453Kalandozz ismét egy új titkos szigetre. Hatalmas kaland vár rád! Kedves keresgélés vár rád. Ne hagyd ki ezt a remek játékot! Hidden Icons2.8413Kedves keresgélés vár rád. Ne hagyd ki ezt a remek játékot! Kellemes logikai játék vár rád. Ne hagyd ki! Block Puzzle Zoo3.7318Kellemes logikai játék vár rád. Ne hagyd ki! Ismerd meg két komoly detektívet és segítsd őket munkájukban. Szükség van rád a keresésben! Window Silhouette2.8418Ismerd meg két komoly detektívet és segítsd őket munkájukban. Szükség van rád a keresésben!...Mentsd meg az állatgondozót. Ez most vicces lesz! Funny Rescue Zookeeper0.074Mentsd meg az állatgondozót. Ez most vicces lesz! Ez gyerekjáték lesz, de tényleg! Kedves puzzle vár rád. Farm Fun0.056Ez gyerekjáték lesz, de tényleg! Kedves puzzle vár rád.
Kalandozz egyet és ismerd meg a tündék otthonát!Home of the Fairies3.01KKalandozz egyet és ismerd meg a tündék otthonát!Milyen nindzsa lennél? Tedd próbára magad!Ninja Dragon0.0133Milyen nindzsa lennél? Tedd próbára magad!Készülj a hétvégi takarításra! Most szórakoztató lesz. Domestic Service2.86KKészülj a hétvégi takarításra! Most szórakoztató lesz. Igazi szellemes tárgykeresés vár rád. Félelmetes lesz! Real Ghosts2.8675Igazi szellemes tárgykeresés vár rád. Félelmetes lesz! Legyél te a pályaudvar vezetője! Train Switch1.0383Legyél te a pályaudvar vezetője! Figyelmeztető jelek után kell kutatnod. Vigyázz veszélyes lesz ez a keresés! Warning Signs3.8794Figyelmeztető jelek után kell kutatnod. Vigyázz veszélyes lesz ez a keresés! Mérges csirkékre kell vigyáznod. Nem lesz egyszerű! Angry Chicken Egg Madness0.0241Mérges csirkékre kell vigyáznod. Nem lesz egyszerű! Egy titokzatos utazásban vehetsz részt. Ne hagyd ki ezt a keresést! The Mysterious Journey0.5826Egy titokzatos utazásban vehetsz részt. Ne hagyd ki ezt a keresést! A végtelenbe és tovább! Tedd próbára magad! Happy Alien Jump0.0194A végtelenbe és tovább! Tedd próbára magad! Egy klasszikus játékkal várunk. Ezzel tényleg tesztelheted az ügyességedet! Brick Breaker 20182.3481Egy klasszikus játékkal várunk. Ezzel tényleg tesztelheted az ügyességedet!
Fejtsd meg ezt az érdekes bűntényt. Szükség van rád! Sunday Crime3.21KFejtsd meg ezt az érdekes bűntényt. Szükség van rád! Ismerd meg a külvárosi közösséget és kapcsolódj ki most náluk! Suburban Community3.0593Ismerd meg a külvárosi közösséget és kapcsolódj ki most náluk! Ismerd meg Rombo-t Rambo testvérét! Rombo3.3523Ismerd meg Rombo-t Rambo testvérét! Titkos keresgélés és egy romantikus történet vár rád! Secret Romance2.8824Titkos keresgélés és egy romantikus történet vár rád! Készülj a mahjongozásra! Ismét egy kis csavar lesz a játékban! Pile of Tiles Connect2.8967Készülj a mahjongozásra! Ismét egy kis csavar lesz a játékban! Ismét egy kincskeresésre hívunk. Készülj fel a keresgélésre! Treasure of the Hill House2.8509Ismét egy kincskeresésre hívunk. Készülj fel a keresgélésre! Őrült édességes buborékozás vár rád. Ne hagyd ki! Sweet Candy Mania2.5854Őrült édességes buborékozás vár rád. Ne hagyd ki! Egy újabb logikai játék vár rád. Ilyennel még nem játszottál! 1010 Deluxe0.0387Egy újabb logikai játék vár rád. Ilyennel még nem játszottál! Találkozz ismét régi barátoddal. Vigyázz nem lesz annyira egyszerű ez a találkozás! Lost in the Dark2.8316Találkozz ismét régi barátoddal. Vigyázz nem lesz annyira egyszerű ez a találkozás!...Keresd meg a félelem királyát és a tárgyakat is! King of Fear0.0280Keresd meg a félelem királyát és a tárgyakat is!
Népszerű MMORPG játék a YOOZOO Games által fejlesztve.League of Angels III0.0474Népszerű MMORPG játék a YOOZOO Games által fejlesztve.Ismerd meg detektív Mark jelenlegi munkáját. Most minden kiderül! Hidden Trace2.81KIsmerd meg detektív Mark jelenlegi munkáját. Most minden kiderül! Egy veszélyes kaland vár rád! Őrületesen jó lesz! Risky Journey2.81KEgy veszélyes kaland vár rád! Őrületesen jó lesz! Szükség van rád! Védd meg a bolygónkat! Planet Guardian0.0275Szükség van rád! Védd meg a bolygónkat! Utazz el az ismeretlenbe és tovább!Travel to the Unknown2.8919Utazz el az ismeretlenbe és tovább!