Seafight – Téli event

Ezen a télen újabb fagyos küzdelmek várnak rád. Ha összegyűjtöd a kirakósnak mind a négy darabját, megszerezheted a vadonatúj Skadi hajódesignt. Most azt hiszed, ez gyerekjáték – pedig ez az event a végsőkig próbára teszi majd a bátorságodat!

 

Az értékes kirakósdarabok közül kettőt is megtalálhatsz, ha elég ablakot nyitsz ki az adventi naptáron, és elég eventládát túrsz át. Még egyet nyerhetsz, ha a napfordulós rangsor élvonalában végzel, vagyis a lehető legtovább viszed az ajándékot. Lesz egy különleges térkép is, ahol össze kell fognod kalóztársaiddal, hogy megküzdjetek a rettenetes Nidhuggal – ugyanis tőle szerezhetitek meg az utolsó darabot.

Természetesen a téli eventből nem hiányozhatnak sem a jégtáblák, amelyekre szigonnyal lehet lődözni, sem az eventládák, amelyek csak arra várnak, hogy egy különleges kulccsal kinyisd őket.

Nézz be a feketepiacra is, ahol az összegyűjtött mézeskalácsembereidet beválthatod két új házi kedvencre, Elivagarra és Muninra, vagy akár néhány régi klasszikus hajódesignra. Ezenkívül találhatsz még egy csinos kollekciót a Seafight legkiválóbb bónusztárgyaiból, és persze viszontláthatod a jó öreg hóembereket, téli fényeket és gyertyákat is!

Seafight TÉL!

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

Seafight TÉL!

közösségében!
Bonts vitorlát!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Buborékozz és ismerj meg egy boldog szakácsot! Happy chef bubble shooter0.025Buborékozz és ismerj meg egy boldog szakácsot! Ismét visszatért a kicsi dinó. Segíts neki most is!Little dino adventure returns0.06Ismét visszatért a kicsi dinó. Segíts neki most is!Egy új kaland vár rád. Készen állsz?New platform HTML50.05Egy új kaland vár rád. Készen állsz?Focizz egyet velünk!Foosball funny0.011Focizz egyet velünk!Válj szuperhőssé most és tanulj meg repülni!Flying superhero revenge grand city captain0.01Válj szuperhőssé most és tanulj meg repülni!Horgássz egyet velünk!Fishing HTML50.03Horgássz egyet velünk!Mentsd meg a hörcsög életét!Hamster roll0.04Mentsd meg a hörcsög életét!Kártyázz velünk ismét!Lightning cards0.011Kártyázz velünk ismét!Roulette-ezz egyet Las Vegasban! Las vegas roulette0.012Roulette-ezz egyet Las Vegasban! Segíts a nyúlon! Judy ear doctor0.015Segíts a nyúlon!
Zuhatagozz és kösd össze a zseléket!Jelly friend0.014Zuhatagozz és kösd össze a zseléket!Tervezd meg a saját iskolatáskádat nálunk! Jacqueline and Eliza school bag design contest0.01Tervezd meg a saját iskolatáskádat nálunk! Vezess egy helikoptert egy igazi csatatéren!Helicopter shooter HTML50.06Vezess egy helikoptert egy igazi csatatéren!Színezd ki a hóembert! Happy snowman coloring0.08Színezd ki a hóembert! Válj te is boldoggá! Buborékozz ismét velünk!Happy bubble shooter1.015Válj te is boldoggá! Buborékozz ismét velünk!Öltöztesd fel a Jégvarázs hercegnőjét! Fashion contest 25.05Öltöztesd fel a Jégvarázs hercegnőjét! Találd ki a szuperhős nevét, most angolul!Guess the superhero0.05Találd ki a szuperhős nevét, most angolul!Gyűjtsd be a kincset, de csak okosan! Green diamond0.08Gyűjtsd be a kincset, de csak okosan! Segíts a mosogatásban Goldie-nak!Goldie dish washing0.011Segíts a mosogatásban Goldie-nak!Ismerd meg Eg mágikus dobozát! Eg magical blox0.07Ismerd meg Eg mágikus dobozát!
Egy fantasztikus mahjonggal készültünk. Te készen állsz?EZ mahjong0.07Egy fantasztikus mahjonggal készültünk. Te készen állsz?Tedd próbára elméd ismét nálunk!Gift of alchemy0.012Tedd próbára elméd ismét nálunk!Száguldozz egyet velünk! Ghost rider0.06Száguldozz egyet velünk! Keresd meg a csodaszép hercegnőkről készült képek közötti különbségeket! Funny princesses spot the difference0.09Keresd meg a csodaszép hercegnőkről készült képek közötti különbségeket! Sudokuzz most gyümölcsökkel! Fruit sudoku0.09Sudokuzz most gyümölcsökkel! Zuhatagozz ismét finom gyümölcsökkel!Fruit blocks match HTML0.03Zuhatagozz ismét finom gyümölcsökkel!Rakd ki ezt az új puzzle-t nálunk!Formula jigsaw HTML50.02Rakd ki ezt az új puzzle-t nálunk!Tedd próbára magad és segíts a fiúnak!Jump boy jump0.014Tedd próbára magad és segíts a fiúnak!Az állatok vicces világában újabb szórakozás vár. Tarts velünk ismét! Pets of funny world0.0541Az állatok vicces világában újabb szórakozás vár. Tarts velünk ismét! Utazz el velünk egy mágikus világba. Itt minden a buborékozásról szól!  Magic World5.0683Utazz el velünk egy mágikus világba. Itt minden a buborékozásról szól!
Győzd le a számítógépet léghokiban!Glow Hockey HD5.0103Győzd le a számítógépet léghokiban!Ismerd meg a kis dino történetét!Little Dino Adventure3.7139Ismerd meg a kis dino történetét!Cukorkákkal és egy szuper zuhtagozással várunk! Gluck In the country of the sweets5.0490Cukorkákkal és egy szuper zuhtagozással várunk! Tanítsd be a saját delfinedet! My Dolphin Show 10.088Tanítsd be a saját delfinedet! Fuss az életedért!Bear Run1.9105Fuss az életedért!Tölts el pár kellemes percet a pingvinek kávézójában!Penguin Cafe0.061Tölts el pár kellemes percet a pingvinek kávézójában!Buborékozz most is velünk! Frog Super Bubbles2.1366Buborékozz most is velünk! Gyorsulj most egy igazi forma-1 es autóval! Formula Drag0.086Gyorsulj most egy igazi forma-1 es autóval! Vegyél részt egy igazi vadászaton! Duck Hunter0.092Vegyél részt egy igazi vadászaton! Egy igazi vérbeli autós játék, amelyben tényleg menő lehetsz!Desert City Stunt0.5275Egy igazi vérbeli autós játék, amelyben tényleg menő lehetsz!
Ismerd meg a káprázat mestereit! Masters of Illusions3.02KIsmerd meg a káprázat mestereit! Térj vissza az iskolapadba és mahjongozz egy nagyot velünk! School Connect5.01KTérj vissza az iskolapadba és mahjongozz egy nagyot velünk! Járművek és egy nagyszerű különbség keresés vár. Tarts velünk ismét! Transport Board Puzzles5.0344Járművek és egy nagyszerű különbség keresés vár. Tarts velünk ismét! Ments meg minket a szörnyektől! Monster Mover1.0387Ments meg minket a szörnyektől! Vedd át az irányítást a zuhatagozás felett! Bubble Fitter3.2633Vedd át az irányítást a zuhatagozás felett!