Stunt Master – Csak bátran!

2K0.00
 

Típus: autós-motoros

Mit szólnál, ha a karosszékedből, teljes biztonságban bújhatnál bele egy kaszkadőr bőrébe és mutathatnál be látványosabbnál látványosabb – és persze veszélyesebbnél veszélyesebb – figurákat? Ha most izgatott arccal bólogatsz, akkor jó hírünk van, mert a Stunt Master révén pont a fentiekre nyílik lehetőséged.

A játékban egy filmfelvétel kedvéért törhetjük össze magunkat például úgy, hogy üveglapokon hajtunk át nagy sebességgel, szédítő magasságokba ugratunk, vagy épp a mélybe zuhanunk.

Bár a Stunt Master grafikája elég szerény, azért arra bőven elegendő, hogy átadja a virtuális nyaktörés élményét. Sőt, ha belegondolunk, jobb is így a játék, mert élethű látványvilággal már túlságosan véres lenne a dolog.

Kéz- és lábtörést a játékhoz! :)

Stunt Master – Csak bátran!

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

Stunt Master – Csak bátran!

közösségében!
Irány a játék!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Elég furcsa mahjong, de ezért fogod szeretni!Pets Mahjong4.51365KElég furcsa mahjong, de ezért fogod szeretni!Nem véletlenül ez a zuhatag játék az egyik legnépszerűbb a palettán, hiszen klasszikus darab, és hatalmas a rajongó tábora az online játékok között.Bubble Game 34.41045KNem véletlenül ez a zuhatag játék az egyik legnépszerűbb a palettán, hiszen klasszikus...Tarts a nyomozókkal és segítsd munkájukat!Forsaken Clues0.0330Tarts a nyomozókkal és segítsd munkájukat!Fejtsd meg ezt a rejtélyt!Ticket to Mystery0.0302Fejtsd meg ezt a rejtélyt!Készen állsz a kincskeresésre? Kutasd fel a világ legértékesebb kincsét!Timeless Treasures0.0297Készen állsz a kincskeresésre? Kutasd fel a világ legértékesebb kincsét!Nem félsz a sötétségtől és az éjféli keresgélés sem riaszt el? Akkor tarts velünk! Midnight Search0.0219Nem félsz a sötétségtől és az éjféli keresgélés sem riaszt el? Akkor tarts velünk!...Tarts velünk a trópusi keresgélésben!Tropical Tangle5.0392Tarts velünk a trópusi keresgélésben!Ezek az elátkozott kincsek ismét visszatértek! Védd meg őket a gonosztól! Cursed Treasure 25.03KEzek az elátkozott kincsek ismét visszatértek! Védd meg őket a gonosztól! Félelmetes és nagyszerű keresés vár rád!  Te készen állsz?Fear and Suspense3.68KFélelmetes és nagyszerű keresés vár rád! Te készen állsz?Egyik legjobb tower defense játék, gyere és próbáld ki.Cursed Treasure 14.214KEgyik legjobb tower defense játék, gyere és próbáld ki.
Fantasztikus stratégiai játék, amelyben sok pálya és kihívás vár rád! Cursed Treasure Level Pack4.625KFantasztikus stratégiai játék, amelyben sok pálya és kihívás vár rád! Derítsd ki mi történt az eltűnt gazdával! The Lost Farmer4.117KDerítsd ki mi történt az eltűnt gazdával! Indulj el egy veszélyes tankos küldetésre és mutasd meg mire is jó egy tank! Stick Tank Wars2.818KIndulj el egy veszélyes tankos küldetésre és mutasd meg mire is jó egy tank! Pukkaszd ki az összes buborékot! Bubble Fun Shooter2.627KPukkaszd ki az összes buborékot! Az azonos kockákat tudod leszedni, de eleinte csak azokat amelyek egymás mellett vannak...Matching Pattern4.4451KAz azonos kockákat tudod leszedni, de eleinte csak azokat amelyek egymás mellett...Kirándulj egyet velünk és fedezd fel ezt a csodálatos helyet! River of Joy2.917KKirándulj egyet velünk és fedezd fel ezt a csodálatos helyet! A csata most kezdődik!Warfare 19174.120KA csata most kezdődik!Építsd fel álmaid szigetét, de csak okosan! Grow Island3.019KÉpítsd fel álmaid szigetét, de csak okosan! Egy izgalmas keresésre van lehetőséged. Most a templomosok titkos kápolnájában keresgélhetsz! Templars Chapel3.615KEgy izgalmas keresésre van lehetőséged. Most a templomosok titkos kápolnájában keresgélhetsz!...Mahjongra fel. Sok sok pályával vár rád ez az ingyenes játék. Gorillaz tiles3.752KMahjongra fel. Sok sok pályával vár rád ez az ingyenes játék.
Messi lesérült, ezért Rád lesz szüksége! Irányíts a nyilakkal, illetve a számokkal tudsz rámozdulni, lőni a labdával.Messi Can Play3.130KMessi lesérült, ezért Rád lesz szüksége! Irányíts a nyilakkal, illetve a számokkal...A klasszikus rajzfilm Tom és Jerry játék felületén elevenedik meg, de ezúttal csak a macskával találkozunk, mivel a motoros játék főszereplője lesz az online játék során.Tom And Jerry Atv3.932KA klasszikus rajzfilm Tom és Jerry játék felületén elevenedik meg, de ezúttal csak...Egy igazi kattintgatós játék, amelyben meg kell találni a kiutat.   Adam and Eve 24.234KEgy igazi kattintgatós játék, amelyben meg kell találni a kiutat. Ilyen mahjongot még nem játszottál, hidd el!Mahjong Burgers3.732KIlyen mahjongot még nem játszottál, hidd el!A csata folytatódik!Warfare 19444.430KA csata folytatódik!Tengerkék mahjongot láttál már? Online játékok között mi még nem.Marine Mahjong3.339KTengerkék mahjongot láttál már? Online játékok között mi még nem.Tüntesd el a lapokat ebben az ingyenes kártyajátékban. Igen ez is ez szuper pasziánsz.  Qbris2.533KTüntesd el a lapokat ebben az ingyenes kártyajátékban. Igen ez is ez szuper pasziánsz....Mahjong a hideg napokra!Mahjong Alchemy4.153KMahjong a hideg napokra!Lovas játék lehet jobb mint a díjugratás? Ugye tudod, hogy csak a legklasszabb online játék jöhet szó.  Jumporama 23.830KLovas játék lehet jobb mint a díjugratás? Ugye tudod, hogy csak a legklasszabb online...Mahjongozz Taipei-ben. Készülj fel az igazi szórakozásra! Taipei4.140KMahjongozz Taipei-ben. Készülj fel az igazi szórakozásra!
Gyere, most kapura kell lőnöd!World Cup 20143.732KGyere, most kapura kell lőnöd!Tőled várják a legszuperebb hamburgert a kiszolgálós játék felületén, és bizony türelmetlenek, így jó lesz, ha minél hamarabb nekiesel a főzős játék során, hogy a legszuperebbet elkészítsd az ingyenes online játék során.    Big Tasty Burger3.932KTőled várják a legszuperebb hamburgert a kiszolgálós játék felületén, és bizony türelmetlenek,...A mahjong új formában!Great Mahjong3.742KA mahjong új formában!Újabb mahjong connect. Vigyázz nincs sok időd egy pályára! Gift connection1.859KÚjabb mahjong connect. Vigyázz nincs sok időd egy pályára! Cuki kirakós játék gyerekeknek.  Paw Patrol Chase Puzzle3.634KCuki kirakós játék gyerekeknek. Keress rejtett számokat és jeleket!Numbersign4.138KKeress rejtett számokat és jeleket!Egy gyönyörű zuhatagjáték vár rád.Cradle of Persia3.645KEgy gyönyörű zuhatagjáték vár rád.Egzotikus helyeken kell megtalálnod a különbségeket - persze a lehető leggyorsabban.Nature Difference3.436K...Bontsd le a hatalmas mahjong tornyot! Nem lesz egyszerű... The mah-jongg key4.443KBontsd le a hatalmas mahjong tornyot! Nem lesz egyszerű... Húú, ez egy belevaló fiús játék lesz ám! Bevalljuk, nekünk nagyon bejött ez a háborús játék, de ahogy nézzük a számokat, sokan mások is rácuppantak.Battle Gear 24.537KHúú, ez egy belevaló fiús játék lesz ám! Bevalljuk, nekünk nagyon bejött ez a háborús...
Szegény blökit mindenáron meg akarják ijeszteni a kísértetek a Scooby-Doo játék során, ezért neked kell segítened az ingyenes online játék felületén, hogy ez minél kevesebbszer sikerüljön nekik. Scooby-Doo Creepy Castle4.137KSzegény blökit mindenáron meg akarják ijeszteni a kísértetek a Scooby-Doo játék során,...Próbáld meg minden kockát eltüntetni.The Square4.146KPróbáld meg minden kockát eltüntetni.Klasszikus, megunhatatlan kínai mahjong, viszont a zenéje már kevésbé lesz megunhatatlan...Master Mahjong3.446K...Gyűjtsd össze a kincseket!Around The World In 80 Days3.641KGyűjtsd össze a kincseket!Klasszikus pasziánsz. Az egyik legjobb logikai kártyajáték újabb verziója.Ace of Spades 24.947KKlasszikus pasziánsz. Az egyik legjobb logikai kártyajáték újabb verziója.