Treasure Adventure – Kezdődhet a kincskeresés?

4K0.00
 

A Treasure Adventure egy egyszerű különbségkeresős játék, ami egy kincskereső sztori köré épül. A főszereplő egy kisfiú, akiről különböző képeket kapunk a túra egyes állomásain, a feladatunk pedig az, hogy megtaláljuk a képek közötti különbségeket.

A rajzfilmszerű képek között nem is olyan könnyű megtalálni az elrejtett eltéréseket, mivel azok nem csak a hiányzó elemekben, hanem színbeli különbségben is megnyilvánulhatnak. Jó hír, hogy kérhetünk segítséget, ha elakadunk; ehhez az alsó sorban lévő „Hint” feliratra kell aktintanunk.

Ha szeretnénk teljesen érteni a játékot, akkor nem árt, ha van egy kis angol tudásunk, mivel a pályák közt megjelenő történet angol nyelvű, de e nélkül is igazán élvezhető és játszható a Treasure Adventure.

A játék egyetlen zavaró eleme a háttérzene, ami kicsit erőltetetten próbálja ráhangolni a játékost a kincskeresés kalandos hangulatára. Ez szerencsére kikapcsolható a beállítások menüben, amit egy fogaskerék szimbolizál.

Treasure Adventure – Kezdődhet a kincskeresés?

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

Treasure Adventure – Kezdődhet a kincskeresés?

közösségében!
Irány a játék!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Legyél te is tigris pár percre! Tiger Simulator D0.02Legyél te is tigris pár percre! Tedd próbára magad késdobálásban! Super Flippy Knife0.027Tedd próbára magad késdobálásban! Próbálj ki egy igazi kém autót. Vigyázz veszélyes lesz! Spy Car0.032Próbálj ki egy igazi kém autót. Vigyázz veszélyes lesz! Robbantsd fel az ellenségeidet! Bomb it 70.030Robbantsd fel az ellenségeidet! Fordítsd fel a földet! Geo Dash 20.045Fordítsd fel a földet! Segíts Bobnak a rablásban! Bob the Robber 30.046Segíts Bobnak a rablásban! Vezesd győzelemre csapatodat a legendás háborúban! Heroes of Myths5.093Vezesd győzelemre csapatodat a legendás háborúban! Készülj fel egy űrbéli buborékozásra! Bubble Burst0.0610Készülj fel egy űrbéli buborékozásra! Tedd próbára az ügyességedet! Wire0.046Tedd próbára az ügyességedet! Segíts a dárdás pálcikaembernek! The Spear Stickman1.048Segíts a dárdás pálcikaembernek!
Színezd ki a cuki rajzokat a kedved szerint!Hellokids Coloring Time0.078Színezd ki a cuki rajzokat a kedved szerint!Ismerd meg a poker világát!Poker World0.0122Ismerd meg a poker világát!Mentsd meg Mexicót egy felfegyverkezett T-rex-el!Mexico Rex0.0105Mentsd meg Mexicót egy felfegyverkezett T-rex-el!Építs össze igazi fegyvereket! Gun Builder 20.029Építs össze igazi fegyvereket! Válj te a legnagyobb kígyóvá és urald a pályát! Angry Snakes0.0101Válj te a legnagyobb kígyóvá és urald a pályát! Gyűjtsd be a labdákat! Ball Picker 3D0.0122Gyűjtsd be a labdákat! Kutass egy varázslatos gógszer után. Ez mindent megoldhat! Magic Remedy0.0638Kutass egy varázslatos gógszer után. Ez mindent megoldhat! Ismerd meg a nyomozóvá vállás lépéseit! Becoming a Detective0.0455Ismerd meg a nyomozóvá vállás lépéseit! Újítsd fel a hoteledet, de előtte takaríts egy nagyot! Hotel Renovation5.0865Újítsd fel a hoteledet, de előtte takaríts egy nagyot! Lehetőséged van egy titkos intézmény átkutatására. Ne hagyd ki! Mysterious Institution5.02KLehetőséged van egy titkos intézmény átkutatására. Ne hagyd ki!
Segíts a fiataloknak az esküvő rendezésben! Wedding Panic3.75KSegíts a fiataloknak az esküvő rendezésben! Frissítsd fel a memóriadat Minecrafttal! Pixel Soilder Memory0.0609Frissítsd fel a memóriadat Minecrafttal! Kutass át egy elátkozott lakást. Értékes dolgokra találhatsz!Cursed Property4.5461Kutass át egy elátkozott lakást. Értékes dolgokra találhatsz!Száguldozz forgalomban! Vigyázz veszélyes lesz! Traffic run online0.0233Száguldozz forgalomban! Vigyázz veszélyes lesz! Legyél te is kommandós!Bullet Party5.0219Legyél te is kommandós!Extrém versenyzés és száguldozás vár. Te készen állsz?Extreme Asphalt Car Racing0.0192Extrém versenyzés és száguldozás vár. Te készen állsz?Vegyél részt az orkok háborújában! Clash of Orcs5.0132Vegyél részt az orkok háborújában! Ugrálj,repülj és győzz! Stickman Swing0.0144Ugrálj,repülj és győzz! Focizz most logikusan! Foot Chinko0.095Focizz most logikusan! Teljesítsd te is ezt a híres kihívást! Flip Bottle0.0127Teljesítsd te is ezt a híres kihívást!
Tökéletesítsd a hátraszaltódat online! Mi segítünk! Backflip Dive 3D0.0154Tökéletesítsd a hátraszaltódat online! Mi segítünk! Pörgesd meg a fegyvert és repítsd el a végtelenbe! Gunspin0.081Pörgesd meg a fegyvert és repítsd el a végtelenbe! Verekedj és segíts a pálcikaembereknek! Stickman Street Fighting 3D0.044Verekedj és segíts a pálcikaembereknek! Tedd próbára gyorsaságodat most autózás közben! Road Turn5.0310Tedd próbára gyorsaságodat most autózás közben! Készülj fel a focizásra! Football Masters 20200.076Készülj fel a focizásra! Tedd próbára a lövési pontosságodat! Deul0.093Tedd próbára a lövési pontosságodat! Vegyél részt egy igazi űrbéli csatában! Space Blaze 20.090Vegyél részt egy igazi űrbéli csatában! Nem szereted az autókat? Akkor motorozz egyet velünk! Moto Road rash 3D0.093Nem szereted az autókat? Akkor motorozz egyet velünk! Rakd ki a művészi képeket! Poly art 3D0.0399Rakd ki a művészi képeket! Autózz és ugrass a városi utakon! City car stunt 20.0128Autózz és ugrass a városi utakon!
Fuss az életedért! Shift Run0.0188Fuss az életedért! Menj végig az akadálypályán az autóddal!Car eats car 20.078Menj végig az akadálypályán az autóddal!Repítsd el a pingvineket!Penguin Bounce0.079Repítsd el a pingvineket!Ismerj meg egy újabb kártyás játékot!Phase 105.0701Ismerj meg egy újabb kártyás játékot!Tarts ismét Ádámmal és Évával!Adam and Eve 70.021Tarts ismét Ádámmal és Évával!