ÚJDONSÁG! My Sunny Resort – Hozd létre a saját üdülőparadicsomodat!

Ki ne álmodna napfényről, tengerpartról, pálmafákról? Szinte hallod a homokos partot nyaldosó azúr hullámok moraját. Hús szellő cirógatja a bőröd, ahogy pihengetsz a napozóágyban. Aki szeretne kiszakadni a mindennapi taposómalomból, azt a My Sunny Resort játék egy trópusi álomutazásra invitálja. Ebben a rendkívül változatos online menedzseres játékban létrehozhatod a saját üdülődet. Szükség lesz az ügyességedre, hiszen számos feladattal és kihívással kell megbirkóznod, de szerencsére a játék elején megtanulod a hotelvezetés alapjait a játékismertető lépései folyamán. A betanítást követően a magad ura vagy, rajtad áll, hogy hogyan alakítod ki az üdülődet. Persze a lépéseidet a célod is meghatározza, a célod az ebben az online menedzseres játékban, hogy minél több vendéged legyen, azok minél jobb kiszolgálásban részesüljenek, hogy végül nemzetközi hírű, 5 csillagos szállodalánc büszke tulajdonosa lehess. A terveid megvalósításához minden eszköz és funkció a rendelkezésedre áll, pontosabban fokozatosan tárulnak fel előtted a tartalmak, ahogy egyre tapasztaltabbá válsz az üdülőüzemeltetés terén.

ÚJ! Sunny Resort

- gyere játssz, értékelj és tedd közzé legjobb eredményed itt, az ország egyik legnagyobb

ÚJ! Sunny Resort

közösségében!
Indulhat a nyaraltatás!
Hozzáadás a StartlaphozMegosztás a FacebookonMegosztás a TwiterenMegosztom a Google+ -on

Hasonló játékok... online

Nyomozz egy borzasztó bűnügyben.Crime Revelation5.0151Nyomozz egy borzasztó bűnügyben.Segíts Arnie-nak a pusztításban és lövöldözz egy nagyot! Arnie attack0.025Segíts Arnie-nak a pusztításban és lövöldözz egy nagyot! Díszítsd ki a saját matrica füzetedet! Arty mouse sticker book0.016Díszítsd ki a saját matrica füzetedet! Vezesd le a feszültséget ismét nálunk! Anti stress game 20.019Vezesd le a feszültséget ismét nálunk! Lövöldözz saját tankoddal. Hatalmas szórakozás lesz! Tank shootout0.033Lövöldözz saját tankoddal. Hatalmas szórakozás lesz! Ugráld át egész New Yorkot. Próbáld ki milyen lehet pókembernek lenni! Swing rider0.07Ugráld át egész New Yorkot. Próbáld ki milyen lehet pókembernek lenni! Ismerd meg Supergirl történetét! Super girl story0.018Ismerd meg Supergirl történetét! Tetris-ezz egy régi gameboy-on. Igazi nosztalgia vár rád!Tetris game boy0.023Tetris-ezz egy régi gameboy-on. Igazi nosztalgia vár rád!Frissítsd fel a memóriád játék autókkal! Toy car memory0.030Frissítsd fel a memóriád játék autókkal! Örökítsd meg vonatos utazásodat egy kirakóssal! Train journeys puzzle0.065Örökítsd meg vonatos utazásodat egy kirakóssal!
Játssz a gravitációval! Ungravity0.08Játssz a gravitációval! Színezd ki a cicákat! Wild cat coloring0.014Színezd ki a cicákat! Tedd próbára a szerencsédet a vadnyugaton! Wild west slot machine0.09Tedd próbára a szerencsédet a vadnyugaton! Irányíts egy szélmalmot. Vigyázz nem lesz egyszerű! Wind mill0.018Irányíts egy szélmalmot. Vigyázz nem lesz egyszerű! Ismerd meg a varázslók és a mocsári szörnyek történetét! Wizards vs swamp creatures0.08Ismerd meg a varázslók és a mocsári szörnyek történetét! Készül fel egy újabb fergeteges Zumára! Sok pályával várunk.Zuma boom5.084Készül fel egy újabb fergeteges Zumára! Sok pályával várunk.Teniszezz föld körüli pályán! 360 smash0.018Teniszezz föld körüli pályán! Frissítsd fel a memóriád francia kártyákkal! 3 card monte0.034Frissítsd fel a memóriád francia kártyákkal! Biliárdozz együtt barátaiddal! 8 ball pool with friends0.011Biliárdozz együtt barátaiddal! Tedd próbára magad Algerijns pasziánszában. Készen állsz a kihívásra? Algerijns patience0.070Tedd próbára magad Algerijns pasziánszában. Készen állsz a kihívásra?
Dámázz most mérgesen! Angry checkers0.016Dámázz most mérgesen! Mérges halas színező. Kell ennél jobb?Angry fish coloring0.010Mérges halas színező. Kell ennél jobb?Vezesd le a feszültséget! Anti stress game1.022Vezesd le a feszültséget! Egy veszélyes nyomozásban kell most részt venned. Nélküled nem tudjuk megoldani az ügyet. Dangerous assignment3.3742Egy veszélyes nyomozásban kell most részt venned. Nélküled nem tudjuk megoldani az...Vegyél részt egy igazán nagy robot harcban! Készen állsz a bevetésre?Epic Robot Battle0.098Vegyél részt egy igazán nagy robot harcban! Készen állsz a bevetésre?A sorsunk előre megvan írva? Derítsd ki hogy mi az igazság! Written Destiny3.93KA sorsunk előre megvan írva? Derítsd ki hogy mi az igazság! Játssz a kisbabával egy faházban! Baby Hazel Tree House5.0125Játssz a kisbabával egy faházban! Légy te is a partiőrség egy fontos tagja! Coast Guard3.32KLégy te is a partiőrség egy fontos tagja! Juss el a csúcsra a fagyiddal! Knife Hit5.090Juss el a csúcsra a fagyiddal! Ádám és Éva most alvajárók. Segíts nekik! Adam and Eve: Sleepwalker0.016Ádám és Éva most alvajárók. Segíts nekik!
Tarts ismét Ádámmal és Évával. Kalandozz velük most is! Adam and Eve 5: Part 10.015Tarts ismét Ádámmal és Évával. Kalandozz velük most is! Golfozz most egy ásóval! Dig It0.5155Golfozz most egy ásóval! Kapcsolódj ki a kedves kis babával! Baby Hazel Spa Bath0.073Kapcsolódj ki a kedves kis babával! Tedd próbára magad ismét a pac-man-nel! Pac-Xon Deluxe5.061Tedd próbára magad ismét a pac-man-nel! Bányász úr ismét egy új kalanddal vár. Tarts vele! Mr. Miner0.033Bányász úr ismét egy új kalanddal vár. Tarts vele! Törd meg az átkot és hozz fényt a városunkra! Forever Midnight3.31KTörd meg az átkot és hozz fényt a városunkra! Térj vissza a szörnyek templomába! Monster Temple1.0363Térj vissza a szörnyek templomába! Válj te is aranyásóvá! Gold Mine Strike1.0143Válj te is aranyásóvá! Kattintsd el magad a győzelemig! Tube Clicker0.0100Kattintsd el magad a győzelemig! Tedd próbára magad most az egy kerekezésben!Wheelie Bike 21.065Tedd próbára magad most az egy kerekezésben!
Készülj fel a fotózásra!Girls Photoshopping Dressup0.080Készülj fel a fotózásra!Nagyon fontos most odafigyelni! Tanítsd meg Hazel-nek a higiéniai előírásokat.Baby Hazel School Hygiene0.068Nagyon fontos most odafigyelni! Tanítsd meg Hazel-nek a higiéniai előírásokat.Derítsd ki mi történt a régi házzal. Talán szellem lakja vagy egy ismeretlen ember? Derítsd ki! Phantom House0.0408Derítsd ki mi történt a régi házzal. Talán szellem lakja vagy egy ismeretlen ember?...Ismét visszatért a neon korszak. Vedd elő a ágyúdat! Neon Blaster 25.062Ismét visszatért a neon korszak. Vedd elő a ágyúdat! Monster Truck-ozz most ésszel! Brain for Monster Truck0.014Monster Truck-ozz most ésszel!